Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 19:33)
Man tai žiūrint į ekraną labai nejauku, o kai žiūriu kur nors į sieną- puse velnio, galima klausyti  biggrin.gif 
Tiek to, baigiu apie ją(-į)... irnesakyk.gif

O geriausia reakcija i ja(ji) buvo mano vyro.Visa daina prasijuoke,sako" negaliu sustoti juoktis.Galvojau,kad esu toliarantiskas visoms mazumoms,bet cia negaliu susilaikyti"
Mano ir vyro favoritai Olandija.
Dukrai (15metu) patinka spalvotieji pankai Islandija.
Atsakyti
Kažkaip mažai čia atsiliepimų apie Nyderlandus (Olandiją).
Va šitie tai mano favoritai wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=bWe8PRsW4T0
Be draskymosi, žudimosi, kaukių tiesiog tokia "take it easy" nuotaika nuo jų dvelkia. thumbup.gif
"Atsarginiai" variantai: Švedija, Jungtinė Karalystė, iš nepopuliariųjų Slovėnija patiko: http://www.youtube.c...h?v=6J2OtoNyQD4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 10 gegužės 2014 - 18:53
QUOTE(Nox @ 2014 05 10, 19:17)
Laukiu Eurovizijos dėja jokių užkandžių namie nėra  doh.gif .

dar ne vėlu į pardę subėgiot smile.gif

QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 19:18)
Čia matyt ir yra tas numerio "kablys"?  g.gif Kaip jūs manot?

moterimis persirengusių vyrų šiais laikais daugiau nei barzdotų moterų biggrin.gif

QUOTE(mjforever @ 2014 05 10, 19:26)
pamiršti nebegalėjau, kai pamačiau

koks mielas loris smile.gif
Atsakyti
Daina turetu buti apie kazka bendro, kas tikrai visus vienija, zeme, planeta, visata, kitiems metams mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 19:45)
Kažkaip mažai čia atsiliepimų apie Nyderlandus (Olandiją).
Va šitie tai mano favoritai  wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=bWe8PRsW4T0
Be draskymosi, žudimosi, kaukių tiesiog tokia "take it easy" nuotaika nuo jų dvelkia. thumbup.gif

o kas žudėsi ant scenos? biggrin.gif

man olandų daina primena danų "Fly on the wings of love". ne panašumu, o nuotaika. tokia taikiai nusiteikusių gėlėtų hipių dainuška smile.gif graži, bet kaip jau rašiau, nusibostanti po kelių klausymų (bent jau man).

reali pretendentė į laimėtojas, manau.
Papildyta:
QUOTE(laukinuke* @ 2014 05 10, 19:44)
O geriausia reakcija i ja(ji) buvo mano vyro.Visa daina prasijuoke,sako" negaliu sustoti juoktis.Galvojau,kad esu toliarantiskas visoms mazumoms,bet cia negaliu susilaikyti"

a ko čia juoktis. realių moterų su bardzom ir ūsais būna. nelaimė čia, o ne juokas.
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 05 10, 19:52)
Daina turetu buti apie kazka bendro, kas tikrai visus vienija, zeme, planeta, visata, kitiems metams mintis  mirksiukas.gif

tai kad nėra tokios taisyklės biggrin.gif gali būti ir apie žiurkėną, augintą vaikystėj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 10 gegužės 2014 - 18:56
Peržiūrėjau dar kartą pasirodymus ir nusprendžiau, kad mano favoritai numeris 1 bus Olandai wub.gif wub.gif wub.gif o jau po jų Italija, Vokietija ir dar Švedija ir Šveicarija bigsmile.gif
Atsakyti
mano asmeninis favoritas vengras. o laimės olandai arba armėnas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 05 10, 19:52)
Daina turetu buti apie kazka bendro, kas tikrai visus vienija, zeme, planeta, visata, kitiems metams mintis  mirksiukas.gif

Ir vienas iš dainininkų turi būti Vytautas Matuzas, jeigu norima išsiskirti.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 19:51)
dar ne vėlu į pardę subėgiot smile.gif

Nevėlu bet taip tingiuuu, ir normalios parduotuvės šalia namų nėra schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 20:55)
a ko čia juoktis. realių moterų su bardzom ir ūsais būna. nelaimė čia, o ne juokas.
Papildyta:
tai kad nėra tokios taisyklės  biggrin.gif gali būti ir apie žiurkėną, augintą vaikystėj  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane vynas jau atkimstas, kepa sumustinukai su pelesiniu suriu ir dz. pomidoru bei cesnakine duonele tongue.gif cia jei apie uzkandzius biggrin.gif pirma kart taip eurovizijos laukiu nedalyvaujant lt, labai smalsu kiek aukstai kils austras ir aplamai kas laimes bigsmile.gif
Atsakyti
Vengrija, šiemet daug neblogų dainų, atlikimų, Eurovizija, lyginant su tai kas buvo prieš 3 ir daugiau metų, labai patobulėjusi
http://www.youtube.c...h?v=Kh0SkbXqAik
Atsakyti