Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 19:01)
triumfuoja tai daina, ne asmuo.

aš irgi nesuprantu tų kai kurių asmenų tragedijų dėl Končitos  biggrin.gif del Verkos Serdiučkos tiek nepergyveno nieks  lotuliukas.gif gal dėl to, kad Conchita gražesnė  biggrin.gif

Įskaitant tai, kad kažkada laimėjo Lordi, labai abejoju, kad laimi tik daina. Šįvakar gali būti kažkas panašaus, bet čia tik mano nuomonė. 4u.gif

Aš tai vieno nesuprantu, kam Končitai ta barzda g.gif Būtų tikrai graži moteris, bet matant tą barzdą man net bloga darosi. Čia matyt ir yra tas numerio "kablys"? g.gif Kaip jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 10, 19:12)
truputį ypatingesnio balso už kadaise laimėjusį D. Bilaną, taip kad ta pirma vieta skirta scenos varjete. Čia eurovizijoj.

Bet be balso dar reikia turėti vaizdą, o Bilanas turėjo. Dar manau, kad tais metais jam buvo atiduota skola už praėjusius metus, kai puikiai pasirodė, bet negavo pirmos vietos.
Atsakyti
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 05 10, 16:12)
O kurią dainą labiausiai palaikote finale?  ax.gif Vieną!

Armenija
Austrija
Norvegas

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 19:18)
Aš tai vieno nesuprantu, kam Končitai ta barzda  g.gif Būtų tikrai graži moteris, bet matant tą barzdą man net bloga darosi. Čia matyt ir yra tas numerio "kablys"?  g.gif Kaip jūs manot?

Nežinau ar barzda kalta, ar toks jis jau žmogus, bet man nuo jo šaltis dvelkia, trūksta šilumos.
Atsakyti
Įskaitant tai, kad kažkada laimėjo Lordi, labai abejoju, kad laimi tik daina. Šįvakar gali būti kažkas panašaus, bet čia tik mano nuomonė.  4u.gif

Aš tai vieno nesuprantu, kam Končitai ta barzda  g.gif Būtų tikrai graži moteris, bet matant tą barzdą man net bloga darosi. Čia matyt ir yra tas numerio "kablys"?  g.gif Kaip jūs manot?

Aš nesutiksiu niekada. Man Lordi savotiškai balsingi bigsmile.gif Ar kiekvienas taip sudainuotų ir atkartotų? Tai ir yra unikalumas ir savotiški balsai, ne tik kaukės.

Dėl šokiravimo matyt, nes grynų transvestitų juk netrūksta
Atsakyti

šiemet, pastebėjau, daug kas su barzdom, kam tik ji auga biggrin.gif eurovizijos trendas, tsakant biggrin.gif bet Končitai ji didelį pliusą uždėjo, aš dainos dar nežinojau, o Končitos pamiršti nebegalėjau, kai pamačiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 20:18)

Tam, kad būtų žmonėms apie ką diskutuoti, vieni vemia, kiti dar ką mato - bet kokiu atveju tikslas pasiektas. O gražių moterų su suknėm matėm tiek ir tiek, kas jas visas atsimena
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 18:18)

ar Jus neskaitet kas anksciau apie ji rasyta? Jis nori atrodyti taip, kaip jam patinka. Vieni issitatuiruoja, kiti implantus susideda, nu va o jis su barzda. Jis kviecia kiekviena buti savimi. Cia toks jo sceninis ivaizdis, kuris jam patinka - barzdota moteris Conchita, ir jis beje jau kelis metus toks, o ne vien tik specialiai Eurovizijai smile.gif
Atsakyti
Švedės daina graži ir balsas gražus
http://www.youtube.c...h?v=ybJfXFDKfGY
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 19:21)
Nežinau ar barzda kalta, ar toks jis jau žmogus, bet man nuo jo šaltis dvelkia, trūksta šilumos.

Man tai žiūrint į ekraną labai nejauku, o kai žiūriu kur nors į sieną- puse velnio, galima klausyti biggrin.gif
Tiek to, baigiu apie ją(-į)... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2014 05 10, 19:17)
Linksminates matau biggrin.gif .
Laukiu Eurovizijos dėja jokių užkandžių namie nėra  doh.gif .

As apejau saugyklas, radau puse arbuzo, nektarinu, surio, gal uzteks biggrin.gif

Ji sake - taip atrodau, nes noriu, ir tiek. Sekanti karta nores gal kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 20:33)
Man tai žiūrint į ekraną labai nejauku,

net ir tokiu atveju jis tikslą pasiekė - jums nejauku ir atsiminsit, kad buvo toks, nuo kurio nejauku mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 05 10, 20:34)
Ji sake - taip atrodau, nes noriu, ir tiek. Sekanti karta nores gal kitaip.

drinks_cheers.gif
Atsakyti