Nesupykčiau jei finalistais taptų Olandija ar Vokietija (pastarieji mano favoritai).
Simpatija Austrijai ir Vengrijai.
Vakar žvalgiausi šen bei ten, tai nustebau, kad neamažai palankumo Švedijai,
nes vis kažkaip daugiau akcentuojama ta Armėnija, nors nieko man ten blatno.
Nžn kiek tai svaru su ta Švedija, bet einu paklausysiu.
Taip pat Italija neliko nepastebėta.
Įdomu, kam daugiausiai balsų skirs mūsiškiai.
QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 10, 18:09)
Jetus, nu bet jūs elgiatės kaip mažvaikė. Relax
Negražu iš jūsų pusės. Pradėjo asmeniškumus tai ne jinai Labai neskanu skaityti, kai valgomas vienas žmogus. Jei jūs toleranciją propaguoajte, tai toleruokite visus
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2014 05 10, 18:20)
Dar vienas kaltinimas, tik šį kart politinis
http://www.lrytas.lt...ia-ukrainai.htm
kaip tek sako, ieško sliekų asfalte
man tai iš vis jų pradžia į only teardrops neša sukas galva jau
http://www.lrytas.lt...ia-ukrainai.htm
kaip tek sako, ieško sliekų asfalte
man tai iš vis jų pradžia į only teardrops neša sukas galva jau
Žiūrint kas autorius, nenurodoma?
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 10, 18:27)
Man atrodo, dar visi stipriai neįvertina UK (tuo labiau, kad dar ir paskutinė dainuos) :
http://www.youtube.c...h?v=-wFUPCkmlOo
http://www.youtube.c...h?v=-wFUPCkmlOo
Įvertina. Juk pirmi atgarsiai ir buvo, kad jie laimės, o po to tik Armėnija, Armėnija
Papildyta:
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 05 10, 18:40)
Vyras už Islandiją
Ooo, vyrui linkėjimai, geras dėdė
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 10, 18:49)
Abejoju, kad Conchitai. Jau kiek šioje temoje nepasitenkinimo
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 10, 18:56)
Negražu iš jūsų pusės. Pradėjo asmeniškumus tai ne jinai Labai neskanu skaityti, kai valgomas vienas žmogus. Jei jūs toleranciją propaguoajte, tai toleruokite visus
labai jau stengiasi tas žmogus valgyti visą lietuvišką tautą. Niekada netylėsiu kai bruks visiems mintį nekęsti mūsų namų
žiū, trolių padavė temoje smagu
triumfuoja tai daina, ne asmuo.
aš irgi nesuprantu tų kai kurių asmenų tragedijų dėl Končitos del Verkos Serdiučkos tiek nepergyveno nieks gal dėl to, kad Conchita gražesnė
QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 17:32)
Nesuprantu, kas darosi - matyt senstu, bet tikrai nenorėčiau, kad šis asmuo šįvakar triumfuotų.
triumfuoja tai daina, ne asmuo.
aš irgi nesuprantu tų kai kurių asmenų tragedijų dėl Končitos del Verkos Serdiučkos tiek nepergyveno nieks gal dėl to, kad Conchita gražesnė
QUOTE(mjforever @ 2014 05 10, 18:47)
aš kol kas nieko nedrįsčiau prognozuoti, nedirdėjau pusfinaliuose nepasirodžiusių dainų, bet iš pirmųjų pusfinalių, manyčiau, konkursą laimės... Conchita. Ji jau populiari, dėmesį traukia tik jos egzotika, tiek scena prie dainos, o ir tokios drąsos palaikymo faktorius balų skirs. Favoritų aš neturiu, o jai sėkmės linkiu- gal apsipras labiau Lietuvoje su tomis lyčių keistybėmis ir sumažės vienu kovų lauku.
Man tai vienodai kas ta Končita, vienodai dėl tos lyties, svarbiausia, kad tame dainininke nematau kažko ypatingo dėl ko būtų vertas pirmos vietos. Na, duočiau jam tarp 3-6 vietos vien dėl populiarumo.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 10, 18:49)
Jeigu pusę balsų lemia komisija, tai aišku, kad naujai meilei - Ukrainai, net jeigu būtų Gruzija, tai ji jau būtų po Ukrainos.
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 19:01)
Palyginus Serdiučką su Končita, - tai kaip ugnis, vulkanas ir ledas, šaltis.
QUOTE(mjforever @ 2014 05 10, 19:01)
labai jau stengiasi tas žmogus valgyti visą lietuvišką tautą. Niekada netylėsiu kai bruks visiems mintį nekęsti mūsų namų
Tai pats žmogus ir atsako už savo komentarus, ko taip piktintis? Visi gi savo galvas turi
Papildyta:
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 19:04)
Jeigu pusę balsų lemia komisija, tai aišku, kad naujai meilei - Ukrainai, net jeigu būtų Gruzija, tai ji jau būtų po Ukrainos.
Čia taikliai, taip ir bus
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 19:04)
Man tai vienodai kas ta Končita, vienodai dėl tos lyties, svarbiausia, kad tame dainininke nematau kažko ypatingo dėl ko būtų vertas pirmos vietos. Na, duočiau jam tarp 3-6 vietos vien dėl populiarumo.
truputį ypatingesnio balso už kadaise laimėjusį D. Bilaną, taip kad ta pirma vieta skirta scenos varjete. Čia eurovizijoj.
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 19:07)
Palyginus Serdiučką su Končita, - tai kaip ugnis, vulkanas ir ledas, šaltis.
na ir kas aš apie tai, kad po drabužiais abu vyrai
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 10, 19:09)
Tai pats žmogus ir atsako už savo komentarus, ko taip piktintis? Visi gi savo galvas turi
ir atsako, ir atsakymą mūsų gauna, dėl ko čia ir komunikuoja
Linksminates matau .
Laukiu Eurovizijos dėja jokių užkandžių namie nėra .
Laukiu Eurovizijos dėja jokių užkandžių namie nėra .