Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

Nesupykčiau jei finalistais taptų Olandija ar Vokietija (pastarieji mano favoritai).
Simpatija Austrijai ir Vengrijai.
Vakar žvalgiausi šen bei ten, tai nustebau, kad neamažai palankumo Švedijai,
nes vis kažkaip daugiau akcentuojama ta Armėnija, nors nieko man ten blatno.
Nžn kiek tai svaru su ta Švedija, bet einu paklausysiu.
Taip pat Italija neliko nepastebėta.

user posted image

user posted image

Įdomu, kam daugiausiai balsų skirs mūsiškiai.
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 10, 18:09)
Jetus, nu bet jūs elgiatės kaip mažvaikė. Relax

Negražu iš jūsų pusės. Pradėjo asmeniškumus tai ne jinai ax.gif Labai neskanu skaityti, kai valgomas vienas žmogus. Jei jūs toleranciją propaguoajte, tai toleruokite visus cool.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2014 05 10, 18:20)
Dar vienas kaltinimas, tik šį kart politinis  biggrin.gif

http://www.lrytas.lt...ia-ukrainai.htm

doh.gif  kaip tek sako, ieško sliekų asfalte  doh.gif

man tai iš vis jų pradžia į only teardrops neša  doh.gif  lotuliukas.gif  sukas galva jau

Žiūrint kas autorius, nenurodoma? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 10, 18:27)
Man atrodo, dar visi stipriai neįvertina UK (tuo labiau, kad dar ir paskutinė dainuos) :
http://www.youtube.c...h?v=-wFUPCkmlOo

Įvertina. Juk pirmi atgarsiai ir buvo, kad jie laimės, o po to tik Armėnija, Armėnija g.gif
Papildyta:
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 05 10, 18:40)
Vyras už Islandiją  biggrin.gif

Ooo, vyrui linkėjimai, geras dėdė flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 10, 18:49)

Abejoju, kad Conchitai. Jau kiek šioje temoje nepasitenkinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 10, 18:56)
Negražu iš jūsų pusės. Pradėjo asmeniškumus tai ne jinai ax.gif Labai neskanu skaityti, kai valgomas vienas žmogus. Jei jūs toleranciją propaguoajte, tai toleruokite visus cool.gif

labai jau stengiasi tas žmogus valgyti visą lietuvišką tautą. Niekada netylėsiu kai bruks visiems mintį nekęsti mūsų namų ax.gif
Atsakyti
žiū, trolių padavė temoje biggrin.gif smagu biggrin.gif

QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 17:32)
drinks_cheers.gif Nesuprantu, kas darosi - matyt senstu, bet tikrai nenorėčiau, kad šis asmuo šįvakar triumfuotų.  schmoll.gif

triumfuoja tai daina, ne asmuo.

aš irgi nesuprantu tų kai kurių asmenų tragedijų dėl Končitos biggrin.gif del Verkos Serdiučkos tiek nepergyveno nieks lotuliukas.gif gal dėl to, kad Conchita gražesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 10, 18:47)
aš kol kas nieko nedrįsčiau prognozuoti, nedirdėjau pusfinaliuose nepasirodžiusių dainų, bet iš pirmųjų pusfinalių, manyčiau, konkursą  laimės... g.gif Conchita. Ji jau populiari, dėmesį traukia tik jos egzotika, tiek scena prie dainos, o ir tokios drąsos palaikymo faktorius balų skirs.  Favoritų aš neturiu, o jai sėkmės linkiu- gal apsipras labiau Lietuvoje su tomis lyčių keistybėmis ir sumažės vienu kovų lauku.

Man tai vienodai kas ta Končita, vienodai dėl tos lyties, svarbiausia, kad tame dainininke nematau kažko ypatingo dėl ko būtų vertas pirmos vietos. Na, duočiau jam tarp 3-6 vietos vien dėl populiarumo.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 10, 18:49)

Jeigu pusę balsų lemia komisija, tai aišku, kad naujai meilei - Ukrainai, net jeigu būtų Gruzija, tai ji jau būtų po Ukrainos.
Atsakyti
Conchita, spėju, nelaimės, bet pirmam penkete turėtų būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 19:01)
aš irgi nesuprantu tų kai kurių asmenų tragedijų dėl Končitos  biggrin.gif del Verkos Serdiučkos tiek nepergyveno nieks  lotuliukas.gif gal dėl to, kad Conchita gražesnė  biggrin.gif

Palyginus Serdiučką su Končita, - tai kaip ugnis, vulkanas ir ledas, šaltis.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 10, 19:01)
labai jau stengiasi tas žmogus valgyti visą lietuvišką tautą.  Niekada netylėsiu kai bruks visiems mintį nekęsti mūsų namų  ax.gif

Tai pats žmogus ir atsako už savo komentarus, ko taip piktintis? Visi gi savo galvas turi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 19:04)
Jeigu pusę balsų lemia komisija, tai aišku, kad naujai meilei - Ukrainai, net jeigu būtų Gruzija, tai ji jau būtų po Ukrainos.

Čia taikliai, taip ir bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 19:04)
Man tai vienodai kas ta Končita, vienodai dėl tos lyties, svarbiausia, kad tame dainininke nematau kažko ypatingo dėl ko būtų vertas pirmos vietos. Na, duočiau jam tarp 3-6 vietos vien dėl populiarumo.

truputį ypatingesnio balso už kadaise laimėjusį D. Bilaną, taip kad ta pirma vieta skirta scenos varjete. Čia eurovizijoj.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 19:07)
Palyginus Serdiučką su Končita, - tai kaip ugnis, vulkanas ir ledas, šaltis.

na ir kas biggrin.gif aš apie tai, kad po drabužiais abu vyrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 10, 19:09)
Tai pats žmogus ir atsako už savo komentarus, ko taip piktintis? Visi gi savo galvas turi mirksiukas.gif

ir atsako, ir atsakymą mūsų gauna, dėl ko čia ir komunikuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Linksminates matau biggrin.gif .
Laukiu Eurovizijos dėja jokių užkandžių namie nėra doh.gif .
Atsakyti