Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 10, 09:22)
Bet kaip skirtingai matom, mano nuomone rumunai net neverti į finalą patekt

Pažiūrėkime
http://www.youtube.c...h?v=kqzsGiJJdVk

Daina energinga, eurovizinė. Dainininkų balsai geri, ypač Paulos. Dainininkai simpatiški, palaiko gerą ryšį su žiūrovu, charizmatiški. Tai yra turi viską, ko reikia, norint pasiekti žiūrovų simpatijas. Gal tik trūksta daugiau populiarumo.

Man jie 2010 metais patiko, nors namuose atrodė geriau nei Eurovizijo scenoje
http://www.youtube.c...h?v=hEY-KYprUmI
Atsakyti
Buvo čia klausimas pateiktas- kokią vieną dainą palaikome finale, tai mes- Vokietiją.
Bet manau, kad finalas balansuoja tarp Armėnijos ir Austrijos. Bent jau kol kas taip man atrodo.
Atsakyti
Emiljana, na ir sugalvok tu man sitaip sureiksminti Lietuva lotuliukas.gif Tiesiog teroristai doh.gif Sugalvok tu man sitaip biggrin.gif
Vilija tikrai gerai pasirode, dainos mintis irgi labai stipri thumbup.gif Galima sakyti, ji parase is savo patirties, bet kiek galima pritaikyti daugybei kitu saliu, kuriose moterys neturi tokios galimybes (pasirinkimo laisves, arba paprasciausio zmogisko poziurio, kaip i lygiavertes). Kiek merginu susidure su smurtu, su pazeminimais, juk jos nera kokia tai preke, zaisliukas 4u.gif Vilijos daina turi tikrai puikia izanga,minti ir dainos minties apibendrinima pabaigoje, kaip gerai parasytas rasinys, ne tik daina, muzika beje irgi super, visi stipriausi smugiai gerose vietose thumbup.gif Lyg sauktukai!!!
Europa matyt dabar gilinasi i kitokias mintis, todel pamatysime kokia mintis bus dainos nugaletojos g.gif tada zinosime 4u.gif (pasakysiu atvirai, tikiuosi laimes ne persirenges vyras-moteris 4u.gif ) nes tai tikrai nera tokia didele "problema" Europoje,zmones cia tolerantiski VISIEMS, bet gali tapti problema....Ar mes tokios ateities norime g.gif
Bet kuriuo atveju, VILIJA pasirode be jokiu minusiuku, perteikti ideja (pateikti daina -spektakli imanoma)ar tada butu buve kitaip??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Febrez: 10 gegužės 2014 - 16:41
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 14:53)
Kodėl Lietuva nepateko į finalą? Visai ne dėl dainos ar jos atlikimo, bet dėl kitos priežasties. Lietuvos niekas nebemėgsta, o nebemėgsta dėl to, kad ji pastoviai lenda į svetimų valstybių reikalus ir net sukelia pilietinius karus. O Vilija viską gerai padarė, gal kiek daina ne taip skambėjo, bet ji buvo verta finalo.

lotuliukas.gif thumbup.gif
O tai kodel Ukraina pateko i finala? Juk pagal tave ten vieni nieksai ir fasistai, kuriu niekas nekencia, isskyrus kelias nares SM. lotuliukas.gif

QUOTE(linamog @ 2014 05 10, 16:12)
Jei cia apie Eurovizijos dainas, tai Vysniauskas dalyvavo su daina "Lopsine mylimai". ax.gif

Ne, as turejau omeny aplamai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 10, 17:27)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
O tai kodel Ukraina pateko i finala? Juk pagal tave ten vieni nieksai ir fasistai, kuriu niekas nekencia, isskyrus kelias nares SM.  lotuliukas.gif

O prie ko Ukraina, jeigu jau politiškai žiūrėti, tai ji yra auka, prie kurios tapimo tokia labai prisidėjo ir ES pirmininkaujanti Lietuva.
Bet geriau nelįskime į politiką, čia vis tik yra tema apie dainas, apie Euroviziją.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 16:21)
Neįžiūriu toje Končitoje nieko ypatingo: nei daina įdomi, nei balsas gražus, nei dainininkas simpatiškas, šaltis nuo jo scenoje sklinda. Matyt, žmonės balsavo vien už keistybę scenoje.

drinks_cheers.gif Nesuprantu, kas darosi - matyt senstu, bet tikrai nenorėčiau, kad šis asmuo šįvakar triumfuotų. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 09, 20:56)
Aš tai galvoju, kad šie vyrukai Euroviziją galėtų sudrebint ax.gif
user posted image

O!!! Labai geras variantas! Tik koki hita reik sukurt ir pirmyn ir dar juos pacius ikalbet dalyvaut. smile.gif Grazus vyrukai gal pabasuotu europos moteros ir gejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 16:31)

Bet geriau nelįskime į politiką, čia vis tik yra tema apie dainas, apie Euroviziją.

Iškratė babulka savo šiukšliadėžę ant vejos ir nuėjo piktindamasi, kokie vis tik tie žmonės netvarkingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 05 10, 16:52)
Iškratė babulka savo šiukšliadėžę ant vejos ir nuėjo piktindamasi, kokie vis tik tie žmonės netvarkingi  biggrin.gif

laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laukia įdomus finalas, norėčiau, kad nugalėtų Šveicarija, Armėnija arba Vengrija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 05 10, 17:52)
Iškratė babulka savo šiukšliadėžę ant vejos ir nuėjo piktindamasi, kokie vis tik tie žmonės netvarkingi  biggrin.gif

Kokia valstybė apie tai dainavo?
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 05 10, 17:52)

thumbup.gif negalėjau ir aš nepalaikinti drinks_cheers.gif . Taikliau nepasakysi thumbup.gif
Atsakyti