Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

QUOTE(Maja Di @ 2014 05 10, 16:01)
Man irgi labai patiko, sirgau už ją, nors jos nekurie nusišnekėjimai glumino. Bet Eurovizijai svarbu šou, todėl ir siūlau Džemtelmenus biggrin.gif  su Rūta ir dar kažkuo bekuose biggrin.gif

V. Juozapaitis prieš konkursą apie jį sakė, kad tai nieko bendro su menu neturinis konkursas. Pyktelėjau, bet, pagalvojus, matant, kad protingesni kūriniai nesulaukia dėmesio, matyt, tikrai, reikia orientuotis į agitbrigadas. Eisiu susipažinti, kas tie Džentelmenai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 10 gegužės 2014 - 15:12
QUOTE(Ūla @ 2014 05 10, 16:08)
nu vat man irgi įdomu, kaip ji su juo susijus  lotuliukas.gif

Į kitus, etinius, dalykus nelabai gilinausi, nes mano vaikas ne už armėną serga.

Matyt pačiai labai patiko, tai taip agituoja bigsmile.gif .
Panos, nemaitinkit trolio, galima ir ignoruot 4u.gif
Atsakyti
Neįžiūriu toje Končitoje nieko ypatingo: nei daina įdomi, nei balsas gražus, nei dainininkas simpatiškas, šaltis nuo jo scenoje sklinda. Matyt, žmonės balsavo vien už keistybę scenoje.
Serdiučka ir Končita
http://www.youtube.c...h?v=LzYY-jjtG0U
Atsakyti
Ups -"Džentelmenai", m raidė ne vietoj pasitaikė, tai Butkus ir co biggrin.gif . Gražuoliukai wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 10, 15:22)
Ups -"Džentelmenai", m raidė ne vietoj pasitaikė, tai Butkus ir co biggrin.gif . Gražuoliukai wub.gif .

Kokie faini! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=xMbtsbXvZ6I

paklausiau Konchitos interviu Airijoj 2014 lapkričio mėn.
patiko kai paklausė pabaigoj ką nori kad žmonės galvotų kai žiūrės į tave Eurovizijoj...
nori parodyti žmonėm kad nereikia bijoti būti savimi ir parodyti save.nebijot būti "nenormaliu" ir vėlgi kur ta "norma"?.
ir prajuokino kai sakė,kad jos svajonė laimėti grammy. ir jei nelaimės iki kokių 80 m. tai pavogs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 15:53)
o nebemėgsta dėl to, kad ji pastoviai lenda į svetimų valstybių reikalus ir net sukelia pilietinius karus.

made my day biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 15:53)
Kodėl Lietuva nepateko į finalą? Visai ne dėl dainos ar jos atlikimo, bet dėl kitos priežasties. Lietuvos niekas nebemėgsta, o nebemėgsta dėl to, kad ji pastoviai lenda į svetimų valstybių reikalus ir net sukelia pilietinius karus. O Vilija viską gerai padarė, gal kiek daina ne taip skambėjo, bet ji buvo verta finalo.

blink.gif nu jau tikrai ne dėlto...... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 05 10, 16:51)
blink.gif  nu jau tikrai ne dėlto......  schmoll.gif

http://www.youtube.c...h?v=rnSI7c-SjUs

Dar kartą žiūriu ir nematau kitos priežasties. Vilijos daina ir atlikimas buvo verti finalo. Žiūrėk kitais metais kita valstybė kažką panašaus padarys ir dar užims aukštą vietą.
Atsakyti
O kurią dainą labiausiai palaikote finale? ax.gif Vieną!
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 10, 12:46)
geras, kažkaip tkrai įsivaizdavau, kad jis lytį pasikeitęs biggrin.gif

Nu jau, protingi zmones nepuola lyciu kaitaliotis i kaire ir i desine, atgal nebeatsikeisi. biggrin.gif
QUOTE(pumpica @ 2014 05 10, 13:12)
Izraelis tai ta galingu balsu moteris?  g.gif man tai nelabai....kai žiūrėjau klipą, tai viskas ok buvo, bet vaizdas scenoje tai visai nieko gero...labai jau ji sudarė tokios baba dizel įvaizdį biggrin.gif dar ta apranga...šlaunys oho tokios atidengtos, kaip Ksena kokia biggrin.gif aš čia tikrai nieko neįžeidinėju, tiesiog manau pasirodymo įvaizdis neapgalvotas...ta daina tai pati iš savęs visai gera, bet ta moteris su balsu...patinka man žemesni moterų balsai, bet čia jau labai toks oho, ne visiem matyt patrauklus smile.gif

Mums su vyru pasirode, kad dainoj jos tembras dirbtinai pazemintas, kad jai jau nebeiseina tokiu zemu istraukti. Slaunys tai jo, galingos. biggrin.gif
QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 10, 14:03)
Butent. O tai lietuviskos "mazyte mano" niekas plagijatu neapkaltino? Man tai ziauriai panasi i Eric Clapton "Wonderful tonight".  irnesakyk.gif

Jei cia apie Eurovizijos dainas, tai Vysniauskas dalyvavo su daina "Lopsine mylimai". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 17:02)
http://www.youtube.c...h?v=rnSI7c-SjUs

Dar kartą žiūriu ir nematau kitos priežasties. Vilijos daina ir atlikimas buvo verti finalo. Žiūrėk kitais metais kita valstybė kažką panašaus padarys ir dar užims aukštą vietą.

Aš pritariu dėl to, kad pasirodymas buvo geras ir, kad Vilija buvo verta patekti į finalą mirksiukas.gif bet nepritariu, kad tai būtent dėl to, kad Lietuva kišasi į svetimų valstybių reikalus ir net sukelia pilietinius karus
Atsakyti