Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

Mano nuomone, būtų baisu, jei laimėtų tas transvestitas, kad ir kaip gerai jis bedainuotų ... doh.gif schmoll.gif
Sakykit, mielos mamos, ar jūsų vaikai neklausė, kodėl tas "dėdė" taip atrodo?
Žinau, nesu pavyzdinga mama, nes po 22val. mano vaikai (6m/10m) dar žiūri tokias laidas ir ieško priežastinių ryšių, kodėl viena ar kita yra rodoma ir kokia to prasmė. Nemanau, kad tai yra labai blogai, nes šis renginys tikrai yra gražus ir spalvingas.
Ketvirtadienio vakarą tikrai turėjau pasukti galvą, atsakinėjant į jų klausimus apie šio dainininko išvaizdos metamorfozes, ne išimtis bus ir šis vakaras...

Atsakyti
Dabar kaip tik perklausinėju finalo dalyvių dainas, tai kol kas mano favoritės Armėnija ir Šveicarija blush2.gif Kalbu ne kaip apie laimėtojus, o kad tiesiog labai patinka. O pasijungus geresnes kolonėles, tai visai nekeista, kodėl ir graikai pateko į finalą. Tiesiog visai neprastas bumčikas diskotekai, kai žiūrovas nesigilina nei į dainos žodžių prasmę, nei vokalinius gebėjimus ir pan. biggrin.gif Va ko Conchitai pavydžiu, tai geros figūros biggrin.gif doh.gif jei ne tas jos/jo dvilypumas, tai tai kažin ar būtų atkreiptas didelis dėmesys į pačią daina, nors ji tikrai neprasta. rolleyes.gif Klausau toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 14:20)
Mano nuomone, būtų baisu, jei laimėtų tas transvestitas, kad ir kaip gerai jis bedainuotų ...  doh.gif  schmoll.gif 
Žinau, nesu pavyzdinga mama, nes po 22val. mano vaikai (6m/10m) dar žiūri tokias laidas ir ieško priežastinių ryšių, kodėl viena ar kita yra rodoma ir kokia to prasmė. Nemanau, kad tai yra labai blogai, nes šis renginys tikrai yra gražus ir spalvingas.
Ketvirtadienio vakarą tikrai turėjau pasukti galvą, atsakinėjant į jų klausimus apie šio dainininko išvaizdos metamorfozes, ne išimtis bus ir šis vakaras...

Mano keturiolikmečiui viskas kaip ir daugiau mažiau aišku, o aštuonmetei pakako pasakyt, kad čia šou, įvaizdis. Kaip yra, taip sakau, mes patys neaikčiojam, kažkaip baisiai nereaguojam į jį, tai ir vaikai nesureikšmina.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 10, 10:33)
Ignoruokit, cia trolis, visose temose nesamones peza.

Linamog yra pletkininkė, klausyti pletkininkių, gali tik menki žmonės.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 10, 10:57)
blink.gif nu čia dabar lotuliukas.gif Man tai visai nepanašu doh.gif  biggrin.gif Tai ką tada kalbėt apie prancūzus biggrin.gif

Tokiu atveju ir olandai plagiatoriai,o prancūzams - visai slėptis laugh.gif

QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 10, 11:04)
Man tai visai nepanašu, jau nebežino prie ko prisikabint g.gif Paimkim belekokią dainą visada atsiras dainų, kurios bus panašios, dviračio neišrasi, kažko jau tokio ypatingo

sutinku su abiem drinks_cheers.gif jei jau pradės kabinėtis prie poros natų, tai ką apie kitus, kur ir neįgudusiai ausiai panašumas jaučias.
nu mane prancūzai nustebino su tokiu panašumu..

QUOTE(Ūla @ 2014 05 10, 12:44)
Man sūnus pasakė, kad jei jis balsuos finale už Armėniją, anglų mokytoja pliusą parašys (kažkiek tų pliusų surinkus pasikelia gautas pažymys balu ar keliais ar pan.), tik reik atnešt įrodymą - telefoną parodyt. Tai iš mūsų mokyklos nemažai maniškis turėtų balsų gaut  lotuliukas.gif

o kuom anglų mokytoja susijusi su tuo armėnu, kad taip prašo? g.gif
kažkiap beryšio čia toks prašymas sakyčiau, vien dėl to, kad sms kainuoja pinigus schmoll.gif

QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 13:20)

sakyk čia jo sceninis kostiumas, o realiai jis yra gražūs dėdė Tomas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2014 05 10, 04:30)
perskaičiau Samo komentarą ir sakyčiau, kad visai teisingi pastebėjimai.

http://www.delfi.lt/...u.d?id=64752071

Kodėl Lietuva nepateko į finalą? Visai ne dėl dainos ar jos atlikimo, bet dėl kitos priežasties. Lietuvos niekas nebemėgsta, o nebemėgsta dėl to, kad ji pastoviai lenda į svetimų valstybių reikalus ir net sukelia pilietinius karus. O Vilija viską gerai padarė, gal kiek daina ne taip skambėjo, bet ji buvo verta finalo.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 10, 15:17)
drinks_cheers.gif  man taip labai patiko, galingas ir įdomus balsas, tikras meno kūrinys jos pasirodymas, ne kokia pakratuška.

Man irgi labai patiko, sirgau už ją, nors jos nekurie nusišnekėjimai glumino. Bet Eurovizijai svarbu šou, todėl ir siūlau Džemtelmenus biggrin.gif su Rūta ir dar kažkuo bekuose biggrin.gif

QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 15:20)

Maniškiui ant dienų 9, tai jis viską kuo puikiausiai supranta ir žino, kad yra tokie žmonės, kurie myli tos pačios lyties žmones ir tokie, kurie nežino kas jie moterys ar vyrai. Nematau nieko sudėtingo tai aiškindama. Nereikia gi jiems pasakot apie lovos reikalus, bet paaiškint gražiai galima, aišku jei nejaučiate kitokiems neapykantos ax.gif . Jei aiškins gatvė, paaiškins "gražiau".
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2014 05 10, 15:51)
sakyk čia jo sceninis kostiumas, o realiai jis yra gražūs dėdė Tomas.  rolleyes.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

As specialiai parodzizau youtubej sita daina savo sunui (8m) , pradzioj kaip ir nemate tos barzdoj, nors as ja jau maciau, bet kai apsviete, jo reakcija buvo pakankamai normali... Jis pamane kad ten moteris uzsiklijavus barzda, ir kad jam tai negrazu... O kai paklausiau, kodel manai kad ten moteris, o ne vyras, tai jis atsake, juk balsas tai moters lotuliukas.gif , ir daugiau as nediskutavau su juo apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 15:53)
Kodėl Lietuva nepateko į finalą? Visai ne dėl dainos ar jos atlikimo, bet dėl kitos priežasties. Lietuvos niekas nebemėgsta, o nebemėgsta dėl to, kad ji pastoviai lenda į svetimų valstybių reikalus ir net sukelia pilietinius karus. O Vilija viską gerai padarė, gal kiek daina ne taip skambėjo, bet ji buvo verta finalo.

tai kad tavęs niekas nemėgsta, visur trolini, Lietuvos nekenti, teroristus garbini... dainų konkurso rezultatas ne liga, praeis. o tu tai daryk išvadas.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 15:53)

Tiesos yra truputį, kad daug kas balsuoja ir dėl politikos. Ir dar kaimyniniai santykiai labai svarbu, nes kad kaimynė už kaimynę balsuoja - tai čia faktų faktas.
O Lietuva siuntė visokių dainų... Ir verksmingų, ir linksmų, ir šiaip... smile.gif Kasmet nieko naujo. Manęs asmeniškai neguodžia ta idėja "svarbu dalyvauti" smile.gif Nes ir Lietuvos profesionalai dainininkai, atrodo, į šitą konkursą žiūri nerimtai, daugiau dėl reklamos.
Gal tikrai verčiau nedalyvauti... Turkija va atsisakė dalyvauti, nes, kaip skaičiau, nepatiko pakeistos taisyklės, jog 50% vertina komisija.
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 10, 13:03)
Panos, tai jeigu Kristui ispesiot antakius, isdazyt akis ir lupas, tai irgi vyru nepavadintum. O ir su kelnem nieks nemate. laugh.gif

Tokio minties posūkio nesitikėjau lotuliukas.gif

Mano nuomone, būtų baisu, jei laimėtų tas transvestitas, kad ir kaip gerai jis bedainuotų ...  doh.gif  schmoll.gif 

Maniškiai dar prieš jos pasirodymą sumigo, tai aiškint taip ir neteko.

QUOTE(grange @ 2014 05 10, 14:51)
kažkiap beryšio čia toks prašymas sakyčiau, vien dėl to, kad sms kainuoja pinigus  schmoll.gif

Čia net ne tai, kad be ryšio, o kriminalas, jei tai būtų pasakyta rimtai (dėl ko abejoju).

QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 14:53)
Kodėl Lietuva nepateko į finalą? Visai ne dėl dainos ar jos atlikimo, bet dėl kitos priežasties. Lietuvos niekas nebemėgsta, o nebemėgsta dėl to, kad ji pastoviai lenda į svetimų valstybių reikalus ir net sukelia pilietinius karus.

hah.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 05 10, 14:51)
kažkiap beryšio čia toks prašymas sakyčiau, vien dėl to, kad sms kainuoja pinigus 

nu vat man irgi įdomu, kaip ji su juo susijus lotuliukas.gif

Į kitus, etinius, dalykus nelabai gilinausi, nes mano vaikas ne už armėną serga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 10 gegužės 2014 - 15:17