Prisiduodam ir mes po savo boružių šventės ko gero pirmas toks gimtadienis, kai viskas taip šauniai, linksmai ir pagal mano scenarijų visos užduotėlės praėjo.... kas norėsit užduotėlių, prašom klauskit per až..... likusios dekoracijos jau iškeliavo draugei į jos mažylės gimtadienį.... buvo įtraukti ir mažiausieji -3-4m, ir paaugliukai šeštokai, ir suagusieji smagiai dainavo, lipino savo nuotraukėles užrištomis akimis, spėliojo jubiliatės žodžius, mamytės palaikė savo sūnus šūksniais ,,Mano sūnus gali" .....
labai dėkojam savo torto kepėjai šį kartą ne vien tik už tortą, bet ir už nuostabius keksiukus, kuriuos svečiai nedrįso net valgyti, bei už popsiukus...
pati matau šventėje tik vieną , na, tiksliau du trūkumus.... veino neišduosiu, o antrasis trūkumas, tai antri metai iš eilės blogas oras, nes buvo suplanuotas dar ir batutas.... bet ant batuto prisidūkom dienlę prieš tai miesto šventėje...
mano patiekaliukai- tai kaip visuomet tradiciški ir nieko mandro pagal kitų, kiek čia prisžiūriu forumuose.... bet pagal svečių skonį.... nes lėkštes gerokai šį kartą patuštino
Tiesa, didžiausia atrakcija, ypač suaugusiems buvo šokolado fontanas
sakė, jog skaniau ir už brendį (mat buvo kartu švenčiamas ir mamos gimtadienis..)
nesuprantu kodėl šią nuotrauką meta apverstą ...
vėliau įkelsiu daugiau foto....