Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio stalas - 3

QUOTE(egzotikaa @ 2016 04 07, 21:45)

super mintis, ačiū, kad pasidalinai wub.gif
Atsakyti
Na, išradingosios mamytės, žiūriu fantazija su kiekvienais metais tobulėja, net ir išeinant iš tų vaikiškų temų smile.gif smile.gif šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mūsų laukia už 2 mėn numylėti ir jau ,,per gerklę" lendantys poniukai, nors aš vis tiek iš jų pažšstu tik obuoliukę smile.gifsmile.gif smile.gif bet teks susipažinti ir mamai bent jau pries gimtadienį - jau idėjų ir minčių prisirankiota, tik kur ,,prisirankioti" to brnagaus laiko.....
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2016 04 07, 21:45)

wub.gif  wub.gif  wub.gif nuostabis foto, o jau balionu siena su manekenais  thumbup.gif kuom klijuoji balionus?

is ko darai cake popsus, pagal koki recepta?

Pas mane galimybės leidžia lipnia juosta rolleyes.gif Pririšu siūlą, o siūlą su lipnia juosta prie sienos.

Popsus dariau taip:
7 kiaušiniai
7 šaukštai cukraus
6 šaukštai miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
3 šaukštai kakavos

Atskirti baltymą nuo trynio. Trynius išplakti su cukrumi. Baltymus atskirai. Tada į trynius įsijoti miltus ir kakavą (aišku, kepimo miltelius į miltus). Įmaišyti baltymus. Tešlą į formą ir kepti 180C apie 30 min. arba kol iškeps. Atvėsinti. Sutrinti.

Kremui:
200 g sviesto kambario temperatūros
4 šaukštai cukraus pudros
3-4 šaukštai grietinėlės

Išplakti iki purumo sviestą su cukraus pudra, įpilti grietinėlę, išplakti.

Abi dalis sumaišyti. Na, ir lepezinti popsus. Dariau teniso kamuoliuko dydžio. Padariau, per naktį šaldžiau šaldytuve. Kitą dieną pagaliuko galiuką kišau į tirpintą šokoladą, tada į popsiuką. Jau su pagaliukais vėl į šaldytuvą. O tada jau pagal norus puošti rolleyes.gif Maniškiai nenukrito nei vienas schmoll.gif Na, tų suvalgytų neskaičiuoju... blush2.gif

Torto puošimo būdas tavo labai geras thumbup.gif - žinomas ir man. Ale aš vis tuo sunkesniuoju keliu einu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2016 04 07, 20:49)
super mintis, ačiū, kad pasidalinai  wub.gif

tik geriau rinktis ant cukraus mases nes ryskene foto ir taip nepersigeria kai priklijuoji ant torto nei tos plonos kaip is kukuruzu is ko jos ten padarytos kaip vaflis nes tos po 2 eur o ant mases 3,5 eur

Klaipedoje pirkau silutes pl 2 (www.smagukepti.lt)
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2016 04 08, 19:36)
tik geriau rinktis ant cukraus mases nes ryskene foto ir taip nepersigeria kai priklijuoji ant torto nei tos plonos kaip is kukuruzu is ko jos ten padarytos kaip vaflis nes tos po 2 eur o ant mases 3,5 eur

Klaipedoje pirkau silutes pl 2 (www.smagukepti.lt)

o geras, nepagalvojus būčiau, ačiū
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2015 08 30, 21:46)
Gimtadienio "vinis" - improvizuotas visiškai šokoladinis tortas. Visai pavykęs  blush2.gif  biggrin.gif 
http://s017.radikal....3f8ae1d36f2.jpg[/img][/url]

kokio skersmens tortuka darei - nes toks proporcingas atrodu 20 cm kazin nebus per daug?
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2016 04 12, 20:47)
kokio skersmens tortuka darei - nes toks proporcingas atrodu 20 cm kazin nebus per daug?

nepamenu, bet man atrodo, kad 16 lyg ir kepiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2016 04 12, 21:38)
nepamenu, bet man atrodo, kad 16 lyg ir kepiau  g.gif

g.gif kazin kiek vaiku utenka tokio torciuko?

o kur ismeigti ledu fontana smile.gif bijau kad Elzai plaukai nenusviltu biggrin.gif
Atsakyti
Hmmm... Mūsų gal buvo 10 vaikų ir 10 suaugusių (išmetant mane, nes, kaip žinia, aš nevalgau...). Ir užteko.
Žvakutes mes priekyje lyg degėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2016 04 13, 20:48)
Hmmm... Mūsų gal buvo 10 vaikų ir 10 suaugusių (išmetant mane, nes, kaip žinia, aš nevalgau...). Ir užteko.
Žvakutes mes priekyje lyg degėm  g.gif

biggrin.gif mazai valget smile.gif juokauju. pas mus panasiai turetu buti plius minus

mastau gal teveliams issikepsiu apvalu torciuka o vaikams Elza bus smile.gif tik as puosiu grietinele tingiu su mase zaisti ax.gif
Atsakyti
Maximoje lagai grazios lekstutes-serveteles-staltiese-puodukai su princesemis jei kas ruosia princesiu Disney tema (auksaplauke, Ariele, miegancioji grazuole ir t.t.) gimtadieni wub.gif

user posted image
Papildyta:
ir Kitty pakainuotos mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Maximoje yra ir lekstuciu-puodeliu - serveteliu su ELZA po 1,5 eur jei kas iesko
Atsakyti