QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2015 02 06, 23:16)
mes irgi planuojam geguzi svesti sia tema, jei nepersigalvos
dabar inirtingai ali ieskau figureliu tortui, nes pageidavime- -visi turi buti, ana, elza, svenas, olafas, kristofas ir hansas
dekoracijas ko gero darysiu pati
Kaip gerai kad priminei ,kur ta mamytė ?PASIRODYKIT
PAPASAKOKIT
Na ,kadangi mūsų gegužiukės vienmetės(manau nesumaišiau niko
) ,tai manau nepersigalvos
tuo metu kaip tik turi išeiti trumpas filmukas Frozen Fever -manau naujai užkabins (kiek skaičiau bus kaip Elsa ruošia gimtadienį Annai ) Šiaip iš ali bus nelabai gražios tos figurėlės ,aišku jei tik vienam kartui .Taip tai bandyk iš Disney paimti rinkinį tų figurėlių (jos apie 12$)ir bus gražios ir kokybiškos .Paskui pasiliksit žaidimam
) .Aš tai jau visą planą turiu
) Mano pagrindinis pirkimas beveik padarytas -kai buvo kaledinių papuošimų išpardavimas -prisipirkau konfeti(chlapuškių tų )su snaigėm ,paskui paprastų kabinamų snaigučių ,dar nusipirkau mažulyčių snaigučių klijuosiu ant žydrų puodelių ir šaukštelių .Nes mes švenčiam žaidimų kambary(turbūt ir jus
) tai lėkštutės tik tortui -bus baltos ,staltiesė žydra, šiaudeliai balti .Labai lengva kai balta žydra .Stalo papuošimui aš visada nešuosi turimus personažus -viską ką turiu iš žaislų ta tema.Pamaketuoju kelis smeigtukus ir viskas .
O iš ali laukiu pagrindines suknelės ...Gaila ,kad panašiu metu tortadieniai -taip galėtumem pasikoperuoti
)
Pasakok koks bus tortas ? Ką sugalvojai ? Tavo būna gražūūūūs
) Mano tai bus paprastas -nemoku taip kaip tu išpuošti .Dengsiu žydra ir balta mase ,figūrėlė ant viršaus ,šonuose baltos snaigutės ..... Kaimynė darė lėlės elzos tortą -tai visai smagiai žiūrisi ,bet aš tada nemoku tokio torto jaustyti
Tik maistas tai dar nesugalvotas ,kelias idėas turiu ,bet labai jos tradiciškos -sumustinukai žvaigždutės -agurkas snaigė (va is ali turiu fainas formeles parsisiuntus -turi laiko pasieiškok
))Sausainiai snaigutes ant pagaliuko .Tiesa gal kas žinot ,kur galima gauti žydros žele ? daryčiau Kristofo ledo gabaliukus ,būtinai morkas dėsiu (mano mažoji tikrai griauš
),saldumynai irgi aiškūs ,bet su rimtesniais užkandžiais idėju nebeturiu