Laba visoms mamytems,griztu vel pas jus Ne uz kalnu maziaus antrasis gimtadienis, dabar "ant bangos"masineles ir traukinukai,tai galvoju gal traukiniu tema Gal kuri pametesit ideju Is anksto dekoju
QUOTE(Largesize @ 2014 10 24, 10:43)
Laba visoms mamytems,griztu vel pas jus Ne uz kalnu maziaus antrasis gimtadienis, dabar "ant bangos"masineles ir traukinukai,tai galvoju gal traukiniu tema Gal kuri pametesit ideju Is anksto dekoju
pirmam psl žiūrėjot, ten nemažai traukinukų tema yra
QUOTE(egipte @ 2014 10 19, 23:46)
Laba, musu gimtadienio tema Mikis ir Mine, gal matet pigiau sia tema atributikos ?
Rimi yra lekstutes, serveteles, puodukai 4,99 lt
QUOTE(Dinulkas @ 2014 10 20, 16:00)
praleke ir musu dukrytes 4 gimtadienis. Tema buvo: mano mazasis poni.
man foto nerodo
praleke ir musu dukrytes 4 gimtadienis. Tema buvo: mano mazasis poni. Nieko nepirkome gatavo, viska dareme su vyru kartu
deliojom, spausdinom, karpem, klijavom
stai kas gavosi is dekoraciju. ( maisto nufotografuoti nepavyko
( dezutese saldainiai, sausainiai, popkornas )
( serveteliu buvo daugiau, bet ale serveteliu "ziedu" paveiksliukai 3 rusiu
( sviestuvo gaubtus nuemem kad butu sviesiau kambary
( langas )
(siena)
na ir tortukas su jubiliate
deliojom, spausdinom, karpem, klijavom
stai kas gavosi is dekoraciju. ( maisto nufotografuoti nepavyko
( dezutese saldainiai, sausainiai, popkornas )
( serveteliu buvo daugiau, bet ale serveteliu "ziedu" paveiksliukai 3 rusiu
( sviestuvo gaubtus nuemem kad butu sviesiau kambary
( langas )
(siena)
na ir tortukas su jubiliate
Labas rytas,
už mėnesio švesim 3ji gimtadieni, galvoju apie pimpackiuku tema, gal turit ideju, kaip papuost kambari, bet per daug neprimargiti? Pernai turejom dziungliu tema, labai patiko vaikams
už mėnesio švesim 3ji gimtadieni, galvoju apie pimpackiuku tema, gal turit ideju, kaip papuost kambari, bet per daug neprimargiti? Pernai turejom dziungliu tema, labai patiko vaikams
Sveikos, vakar atsventem savo dukros antraji gimtadieni, tai rodaus kaip kas atrode (nelabai pavyke foto, nes ziauriai truksta sviesos), na bet yra kaip yra.. svente vaikams buvo puiki, daves iki negalejimo
Dukros gimtadienis
jei kam bus idomu is arciau kas buvo ant stalo, tai atskirai atsiusiu
manau turetu rodyti foto (padariau viesa albuma)
Dukros gimtadienis
jei kam bus idomu is arciau kas buvo ant stalo, tai atskirai atsiusiu
manau turetu rodyti foto (padariau viesa albuma)
QUOTE(*mamusikas* @ 2014 10 24, 12:17)
pirmam psl žiūrėjot, ten nemažai traukinukų tema yra
Nepatikesit,ziurejau,tik kaip sako ne visi akli diena mato
Tikrai visko daug
keliu dar kelias foto
QUOTE(Dinulkas @ 2014 10 25, 15:56)
praleke ir musu dukrytes 4 gimtadienis. Tema buvo: mano mazasis poni. Nieko nepirkome gatavo, viska dareme su vyru kartu
labai grazios dekoracijos
cia dar ideju paimta is cia
havaju temai
Gimtadienis pelėdų tema
Sveikos darbštuolės
Už kelių savaitėlių mano mergytės 9-asis gimtadienis. Nori "frozen" temos. Perverčiau šią temutę, kažko būtent "frozen" neradau, bet pritaikysiu kažką
nėra ši tema labai populiari LT, nei servėtėlių, nei puodelių ar kažko panašaus neradau..bandysiu turbūt visas dekoracijas kaip ir kažkuri mamytė daryt užsienietiškuose puslapiuose begalo populiarūs tokie gimtadieniai, reiks pavartyti dar
Už kelių savaitėlių mano mergytės 9-asis gimtadienis. Nori "frozen" temos. Perverčiau šią temutę, kažko būtent "frozen" neradau, bet pritaikysiu kažką
nėra ši tema labai populiari LT, nei servėtėlių, nei puodelių ar kažko panašaus neradau..bandysiu turbūt visas dekoracijas kaip ir kažkuri mamytė daryt užsienietiškuose puslapiuose begalo populiarūs tokie gimtadieniai, reiks pavartyti dar