Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 18, 13:23)
Jau gal kokį trečią kartą ir vis nepabaigiu  biggrin.gif  blush2.gif  Didžiausias mano svoris buvo 72kg, kai pamačiau tada supratau, kad reikia kažką daryti. Atradau šią dietą, pirmą kartą, jei gerai pamenu, nukrito iki 67kg ar kažkas panašaus, bet kaip jau esu minėjusi taip ir nesu perėjusi prie mėsos. Bet šįkart tikiuosi  biggrin.gif  Kai antrą kartą laikiausi svoris nukrito iki ~65kg (bet po pirmo karto buvau susigrąžinusi pora kg). Na o dabar sveriu 60kg. Esu žemo ūgio todėl dar norėčiau atsikratyti 5kg ir pakaks  smile.gif 
O dėl sporto, tai nesu aš didelė sportininkė ir kažkaip gėdijuosi ten rodytis  biggrin.gif  aš geriau paskaitinėju kaip kitom sekasi  biggrin.gif
O kokių rezultatų nori pasiekti tu?  smile.gif

oho, puikūs rezultatai smile.gif atrodo įkvepiančiai. man irgi įdomu, kiek laiko laikotės? tikiuosi ir man pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 06 18, 22:43)
kiek laiko tu su darzovem draugauji?

Eina penkta savaitė (net pati netikėjau, kad tiek biggrin.gif ) Bet vieną savaitę galima išmesti, nes ten galima sakyti nesilaikiau. Na tai 4 savaitė 4u.gif

Eilizė tikrai pavyks jei laikysitės sąžiningai. Ir po šitos dietos mano valia tokia stipri pasidarė, kad netgi viriau cepelinus ir nei gabalėlio neparagavau (nors ankščiau tikrai būčiau pora sukirtus biggrin.gif ) Aš pamenu, kai svėriau 72kg ir pradėjau šios dietos laikytis tai per dieną netoli kilogramo nukrisdavo, tai labai suteikė motyvacijos. Na o šiandien pasisvėriau ir nuo vakar -700g, džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mano savaitės rezultatas -2,6 kg. thumbup.gif Manau,kad lb neblogai, be didesnių nusižengimų.
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 19, 08:04)
Eina penkta savaitė (net pati netikėjau, kad tiek  biggrin.gif ) Bet vieną savaitę galima išmesti, nes ten galima sakyti nesilaikiau. Na tai 4 savaitė  4u.gif 

Eilizė tikrai pavyks jei laikysitės sąžiningai. Ir po šitos dietos mano valia tokia stipri pasidarė, kad netgi viriau cepelinus ir nei gabalėlio neparagavau (nors ankščiau tikrai būčiau pora sukirtus  biggrin.gif ) Aš pamenu, kai svėriau 72kg ir pradėjau šios dietos laikytis tai per dieną netoli kilogramo nukrisdavo, tai labai suteikė motyvacijos. Na o šiandien pasisvėriau ir nuo vakar -700g, džiaugiuosi  smile.gif

Nu fantastika , o ne rezultatai thumbup.gif
As va zadejau nelip ant svarstykliu kas dien bet kur tau nekantrybe. O paskui labai nusiviliu kai svoris po kokios dienos sokteleja.
As va vandenuka sumazinau iki 2l per diena. Budavo iki 3.5 l ispliurinu. Bet paskui pagalvojau uzteks ir 2 l, paskui likusieji gal seda ant kuno tinimu g.gif
Vakar vakare prigeriau kefyro, tai jauciausi kaip varle issiputusi......
Niekaip nesumastau, ka su uzkandzaiis daryt. Man tai skanu agurka pasipjaustyti ir siaip valgyti. Bet ofise kai pasipjaustau, tai viasas ofisas agurku kvepia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergalinga taika @ 2014 06 19, 10:09)
Labas rytas mano savaitės rezultatas -2,6 kg.  thumbup.gif Manau,kad lb neblogai, be didesnių nusižengimų.

Labai geri rezultatai thumbup.gif
O aš išvis nebežinau ką skanaus pasigaminti. Valgau daržoves paprastai, kiaušinį taip pat išsiverdu ir suvalgau, jogurtas, varškė.. Trūksta idėjų biggrin.gif
O dėl vandens, tai aš jau nebegeriu 2l, nes paskui į miestą negaliu išeit, iškart į wc norisi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 19, 09:04)
Eina penkta savaitė (net pati netikėjau, kad tiek  biggrin.gif ) Bet vieną savaitę galima išmesti, nes ten galima sakyti nesilaikiau. Na tai 4 savaitė  4u.gif 

Eilizė tikrai pavyks jei laikysitės sąžiningai. Ir po šitos dietos mano valia tokia stipri pasidarė, kad netgi viriau cepelinus ir nei gabalėlio neparagavau (nors ankščiau tikrai būčiau pora sukirtus  biggrin.gif ) Aš pamenu, kai svėriau 72kg ir pradėjau šios dietos laikytis tai per dieną netoli kilogramo nukrisdavo, tai labai suteikė motyvacijos. Na o šiandien pasisvėriau ir nuo vakar -700g, džiaugiuosi  smile.gif

na, aš nesu iš tų laimingųjų, kurioms per dieną po 700-500 kristų sad.gif apmaudu, bet tokia medžiagų apykaita, paveldėta ir dar apgadinta dietų. šiaip labai tikiuosi, kad šita dieta pagelbės organizmą prasivalyt. man greitai svoris auga, lėtai krenta. dabar sveriu beveik 80 kg, belenkiek daug, nors pati sau tokia siaubingai stora neatrodau. galvoju, gal peškom pradėt į darbą vaikščiot, gal nuo sėdimo darbo taip svoris nekrenta, nežinau.
dėl užkandžiavimo, tai skanu man morkytės, jogurto suvalgau, gerai, Jums Ramune, kad agurkai žali patinka, aš tai nevalgau vieno agurko. gal paprikas pradėt valgyt, jos man skanios, bet ir per visą kabinetą kvepės.
Atsakyti
QUOTE(Eilizė @ 2014 06 19, 09:11)
na, aš nesu iš tų laimingųjų, kurioms per dieną po 700-500 kristų sad.gif apmaudu, bet tokia medžiagų apykaita, paveldėta ir dar apgadinta dietų. šiaip labai tikiuosi, kad šita dieta pagelbės organizmą prasivalyt. man greitai svoris auga, lėtai krenta. dabar sveriu beveik 80 kg, belenkiek daug, nors pati sau tokia siaubingai stora neatrodau. galvoju, gal peškom pradėt į darbą vaikščiot, gal nuo sėdimo darbo taip svoris nekrenta, nežinau.
dėl užkandžiavimo, tai skanu man morkytės, jogurto suvalgau, gerai, Jums Ramune, kad agurkai žali patinka, aš tai nevalgau vieno agurko. gal paprikas pradėt valgyt, jos man skanios, bet ir per visą kabinetą kvepės.

O jus jogurtus kokius valgote? Tuos su uogom visokius???? Saldintus???
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 06 19, 11:56)
O jus jogurtus kokius valgote? Tuos su uogom visokius???? Saldintus???

ne, valgau be skonių. bet manau, kad jei kada labai norėsiu, tai ir su uogom suvalgysiu, yra kažkoks su natūraliais vaisiais ir uogom, kur cukraus nepridėta. arba į savo įsibersiu braškių saują. labai skanaus graikiško atradau rimi. tik pavadinimą pamiršau. Aistės berods smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eilizė: 19 birželio 2014 - 12:14
Eilizė labai daug prideda ir sportas, aišku nebūtina lankytis sporto salėje, užtenka gerą pusvalandį intensyviai eiti, ir pamatysim svoris pradės kristi greičiau. Aš ankščiau, kai sėdėdavau namuose, svoris irgi krisdavo labai lėtais tempais, užtekdavo tik šiek tiek pajudėti ir iškarto matydavosi rezultatai 4u.gif
O dėl jogurtų, tai aš valgau saldintus, 2,5%. Žinau, kad negerai, bet man tas beskonis kažkaip nelabai. Ką tik suvalgiau pusė kilogramo braškių, manau, kad blogai padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2014 06 19, 12:29]Eilizė labai daug prideda ir sportas, aišku nebūtina lankytis sporto salėje, užtenka gerą pusvalandį intensyviai eiti, ir pamatysim svoris pradės kristi greičiau. Aš ankščiau, kai sėdėdavau namuose, svoris irgi krisdavo labai lėtais tempais, užtekdavo tik šiek tiek pajudėti ir iškarto matydavosi rezultatai  4u.gif 
O dėl jogurtų, tai aš valgau saldintus, 2,5%. Žinau, kad negerai, bet man tas beskonis kažkaip nelabai. Ką tik suvalgiau pusė kilogramo braškių, manau, kad blogai padariau  g.gif

As siandien atsisakiau braskiu unsure.gif Dar turejau stalciuje viena saldaini , tai prakisiau bendradarbei biggrin.gif , kad pagundu nebutu. Ji mane suprato ( paaiskinau situacija) ir prieme ta saldaini lotuliukas.gif .
Va butu galima tuos saldintus jogurtus arba saldintas pasukas gert- butu aprasciau doh.gif Na bet nieko ... kaip nors irnesakyk.gif
As dabar vakarais stengiuosi su suniu apieti toki nemaza rata greitu ejimu. Ir man gerai ir suniui gerai( suniui ir reikia svori mesti , nes virsvoris lotuliukas.gif ) Reiks su programele ismatuot kiek kilu gaunasi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 19 birželio 2014 - 12:45
Šeštadienį nusimato gimtadienis, bet stengsiuosi atsilaikyti pagundoms ax.gif
"Ramune" jūs sportuojate ar tik dietinatės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2014 06 19, 12:50]Šeštadienį nusimato gimtadienis, bet stengsiuosi atsilaikyti pagundoms  ax.gif 
"Ramune" jūs sportuojate ar tik dietinatės?  4u.gif

As ziema buvau pradejus sportuoti sporto klube ant treniruokliu. Siaip lankau lauko tenisa - du kart i savaite. Ir namie pilna turiu irangos spotui ( begimo takelis, atsilenkimu suolelis presui, kamuolys, lankas masazinis , steperis hanteliai,sokdyne, guma......) bet ne sportuoju, nes sveikata neleidzia ( turiu beda - veido skausmai....nezino nieks nuo ko). Bet vis laukiu , kada ateis laikas ir upas sportui. Labai noriu pradet begiot. O jeigu rasciau kompanija su kuom i sale eit, tai speju spjauciau i visus skausmus ir eiciau ax.gif Turiu ir programa sudaryta trenerio ir dar kaip maitintis sportuojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 19 birželio 2014 - 13:03