Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(Eilizė @ 2014 06 17, 07:34)
pranešt norėčiau, kad yra puiki turkų parduotuvė šiaurės miestely, ten pardavinėja įvairius rauginto pieno gaminius, tarp jų nerealiai skanų jogurtą. 0,5 kg apie 5 Lt. jei pakeliui būsit, užsukit smile.gif riebumas iki 3-4 proc.  smile.gif

Visai nepakeliui smile.gif
As vakar pati gaminau jogurta. Tai siandien pietums desiu ant darzoviu.
Atsakyti
Sveikos,

Šiandien rimi pirkau 1,9 proc.riebumo airano.Žiauriai skanus ir mums tinkamas.
Atsakyti
Sveikos. Šiandien apetitas grįžo su kaupu, atrodo, kad viską suvalgyčiau, bet laikausi biggrin.gif nusipirkau porą ir mąstau ką skanaus iš jo pasigaminti g.gif
Atsakyti
Siuo metu vyksta mano vakariene smile.gif Vakarienei saltibarsciai: saltibarsciu kefyras, svog.laiskai, krapai,agurkas. Visiskai I tema lotuliukas.gif
Va po pietu laksciau po parduotuve ir ieskojau koki uzkandzio, nieko nesumasciau- tai likau be uzkandzio. O buoliu nenorejau schmoll.gif - man nuo ju pilva pucia. Jeigu nesugalvosiu kokio rimto uzkandzio ryt- bus ne kas g.gif
Atsakyti
aš vakar labai valgyti norėjau sad.gif vakarieniavau graikiškų salotų labai skanu man su feta. alyvuogių aliejaus įpyliau ir alyvuogių dėjau. žinau, kad negerai, bet nesugalvojau ką kita pasigamint. šian rytui nusipirkau riaženkos. labai keistas gėrimas, spalva labai keista pasirodė, bet skonis - geras. pabandykit
o su poru man tinka pomidoras ir agurkas. šaukštas garstyčių, šaukštas medaus ir įaukštas citrinų sulčių, labai skanus padažas. tik medaus nelabai galima verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eilizė: 18 birželio 2014 - 07:56
O as va medaus neatsisakau. Ryte geriu silta vandenuka su citrina ir medum .
Ir i kava dedu truputuka medaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eilizė @ 2014 06 18, 09:54)
o su poru man tinka pomidoras ir agurkas. šaukštas garstyčių, šaukštas medaus ir įaukštas citrinų sulčių, labai skanus padažas. tik medaus nelabai galima  verysad.gif

Dėkui, reikės šiandien pabandyti 4u.gif O man šiandien vėl nieko nesinori valgyti, nesuprantu. Vieną dieną atrodo viską suvalgysiu, o kitą nieko negaliu įsidėti į burną g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 18 birželio 2014 - 09:15
Kaspinėlis :] jeigu neklystu, tai jau ne pirma karta laikaisi sio mitybos principo?
Nuo kokio svorio pradejai ir koks dabar ? . Kodel taves nera sportuojanciu namuose albumelyje ka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 06 18, 11:53)
Kaspinėlis :] jeigu neklystu, tai jau ne pirma karta laikaisi sio mitybos principo?
Nuo kokio svorio pradejai ir koks dabar ? . Kodel taves nera sportuojanciu namuose albumelyje ka?  mirksiukas.gif

Jau gal kokį trečią kartą ir vis nepabaigiu biggrin.gif blush2.gif Didžiausias mano svoris buvo 72kg, kai pamačiau tada supratau, kad reikia kažką daryti. Atradau šią dietą, pirmą kartą, jei gerai pamenu, nukrito iki 67kg ar kažkas panašaus, bet kaip jau esu minėjusi taip ir nesu perėjusi prie mėsos. Bet šįkart tikiuosi biggrin.gif Kai antrą kartą laikiausi svoris nukrito iki ~65kg (bet po pirmo karto buvau susigrąžinusi pora kg). Na o dabar sveriu 60kg. Esu žemo ūgio todėl dar norėčiau atsikratyti 5kg ir pakaks smile.gif
O dėl sporto, tai nesu aš didelė sportininkė ir kažkaip gėdijuosi ten rodytis biggrin.gif aš geriau paskaitinėju kaip kitom sekasi biggrin.gif
O kokių rezultatų nori pasiekti tu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 18 birželio 2014 - 12:32
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 18, 12:23)
Jau gal kokį trečią kartą ir vis nepabaigiu  biggrin.gif  blush2.gif  Didžiausias mano svoris buvo 72kg, kai pamačiau tada supratau, kad reikia kažką daryti. Atradau šią dietą, pirmą kartą, jei gerai pamenu, nukrito iki 67kg ar kažkas panašaus, bet kaip jau esu minėjusi taip ir nesu perėjusi prie mėsos. Bet šįkart tikiuosi  biggrin.gif  Kai antrą kartą laikiausi svoris nukrito iki ~65kg (bet po pirmo karto buvau susigrąžinusi pora kg). Na o dabar sveriu 60kg. Esu žemo ūgio todėl dar norėčiau atsikratyti 5kg ir pakaks  smile.gif 
O dėl sporto, tai nesu aš didelė sportininkė ir kažkaip gėdijuosi ten rodytis  biggrin.gif  aš geriau paskaitinėju kaip kitom sekasi  biggrin.gif
O kokių rezultatų nori pasiekti tu?  smile.gif

Mano norai liniuoteje matosi. Beda didzioji mano -pilvas. O as sportuot vis noriu, bet sveikata niekaip neleidzia doh.gif
As taip prisedus pagalvojau, kada dar geresni laika rasti mest svori jeigu ne dabar: darzoviu metas, vaikai iskomandiruoti(vadinasi maisto pagundu zymiai maziau) ir vasara sportuot didesnes galimybes ( bent man taip atrdo).
Tai va sis variantas mitybos mane uzkabino blink.gif
Pabandysiu. Bet va tika antra diena- matysim kaip toliau.
Galim ir siai temai koki albuma sukurti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 06 18, 14:43)
Mano norai liniuoteje matosi. Beda  didzioji mano -pilvas. O as sportuot vis noriu, bet sveikata niekaip neleidzia  doh.gif

Tikslai panašūs biggrin.gif O mano didžiausia bėda šlaunys, taip nuo jų sunkiai krenta, atrodo, kad bet ką suvalgau ir viskas eina į kojas g.gif
O dėl laiko, tai dabar tikrai pats tinkamiausias metas, tiek visokių gėrybių, uogų, daržovių, o jei dar ir karšta būtų, tai išvis idealu biggrin.gif
Aš vis bijau pradėt valgyt mėsą, atrodo, kad svoris sustos kritęs, todėl mąstau dar vieną savaitę pratęsti su daržovėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 18, 18:29)
Tikslai panašūs  biggrin.gif  O mano didžiausia bėda šlaunys, taip nuo jų sunkiai krenta, atrodo, kad bet ką suvalgau ir viskas eina į kojas  g.gif 
O dėl laiko, tai dabar tikrai pats tinkamiausias metas, tiek visokių gėrybių, uogų, daržovių, o jei dar ir karšta būtų, tai išvis idealu  biggrin.gif 
Aš vis bijau pradėt valgyt mėsą, atrodo, kad svoris sustos kritęs, todėl mąstau dar vieną savaitę pratęsti su daržovėm  ax.gif

kiek laiko tu su darzovem draugauji?
Atsakyti