Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

Sveikos, pagaliau ir man pajudėjo svoris, -1kg biggrin.gif bet sunku bus nepaslysti ir judėti pirmyn blush2.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
Jungiuosi prie jusu, jei priimate.
Antra savaite prasideda, minus 4 kg
Atsakyti
sveikos, aš jau seniai noriu jungtis bet vis nepavyksta man rimtai pasiryžti.. bet jau viskas, susiplanavau savaitės meniu, rimtai kimbu.. šiemet jau japonų dietos laikiausi, numečiau 4 kg. man būna labai blogai po dietų - kažkokie priepoliai valgymo, gal net nebūčiau stora, jei būčiau jų nesilaikius? egzistencinis klausimas man.. tai va kol atsigavau po tos japoniškos dietos, priaugau 2 kg (bet vis ne pliusas..) tačiau man tie du numesti kilogramai, tai lašas jūroje kai 20 dar trūksta.. galvoju gal šita dieta išgelbės - daug kas ją labai giria, galbūt ir man pagaliau pavyks? smile.gif 20 nesitikiu, bet jei paskui po griežtesnės - modifikuota gyvenimo būdu taptų, manau, visko gali būti..
tai vat.
dar norėjau paklausti, kokius kokteilius jūs darot žaliuosius? nes būtų baisiai kietai tokius rytais gerti pradėti
Atsakyti
Šaunu, kad mūsų vis daugėja smile.gif avesta per pirma savaitę pametei 4kg? bigsmile.gif Koks tavo tinklas, kiek galvoji numesti? ax.gif
Eilizė manau jei sąžiningai laikysitės, tuomet tikrai jokių problemų neturėtų būti. Aš irgi mąsčiau apie kokteilius, bet niekaip nesugalvoju kokius būtų galima susiplakti, gal turit idėjų? 4u.gif
Atsakyti
Ogo negaliu patiketei , kad tokie rezultatai galimi. Cia perziurejau pirmame puslapyje motyvacijais rusisko forumo nuotraukas blink.gif
Gal ir man reiktu uzsikabinti g.gif , juk darzoves toks skanus geris. Bet va myslynu, kad niekur nesu macius surio 5% ir maziau.....varske, jogurats, kefyras suprantama, bet suris g.gif
Atsakyti
O jus savo pasiekimu lenetele ar albumo nuotrauku neturite?
Atsakyti
nu va man pirma diena praėjo, nežinau, nėra kad sunku būtų bet kažkaip silpna, nežinau ar dėl to kad darbe sunku buvo, ar nuo dietos (nes retai man būna, kad nuo dietos silpna būtų, tiek atsargų turiu, kad visą žiemą galėčiau nieko nevalgyt). šian suvalgiau obuolį, rūgpienio indelį, salotų dubenį, kiaušinį, daug vandens su citrina ir torto gabalėlį (negerai, bet tingėjau darbe aiškintis, kad vėl dietos laikausi), tortas buvo neskanus, tai gailiuosi. Ramune, nežinau man atrodo kiekvienas už save smile.gif ai, aš tai naivi, todėl tikiu, kad kažkur Rusijos glūdumoj tokie rezultatai pasiekiami, antraip dietos nesilaikyčiau smile.gif
Atsakyti
Aš tai sau asmeniškai rašausi savo rezultatus smile.gif Aš šiandien beveik nieko nevalgiau, visiškai nesinorėjo schmoll.gif nelabai gerai, nes reikia valgyti, reikia surinkti reikiama normą kalorijų, bet aš vistiek galvoju, kad kuo mažiau suvalgysiu, tuo greičiau kris svoris biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kai ten vaikysteje kai guma skinedavom sakyda " Bandau - darau
" biggrin.gif
Vakar ieskojau surio iki 5%- nu eradau. Kas uztiksite koki sakykite auuu mirksiukas.gif biggrin.gif
Na speju si dina gai buti su ukrypimai , nes espejau pilai pasiruosti ir visko isstudijuoti ax.gif
Ka geros dienos. Per piet parasysiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Eilizė @ 2014 06 16, 20:20)
Ramune, nežinau man atrodo kiekvienas už save smile.gif ai, aš tai naivi, todėl tikiu, kad kažkur Rusijos glūdumoj tokie rezultatai pasiekiami, antraip dietos nesilaikyčiau smile.gif

Nieko bus Lieuvos gludumoj rezultatu lotuliukas.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 17 birželio 2014 - 06:08
QUOTE("Ramune" @ 2014 06 17, 07:08)

Vakar ieskojau surio iki 5%- nu eradau. Kas uztiksite koki sakykite  auuu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Prismoj yra labai neblogo fetos surio 5proc mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 06 17, 06:11)
Prismoj yra labai neblogo fetos surio 5proc mirksiukas.gif

Liuks . Aciu uz info
Atsakyti
pranešt norėčiau, kad yra puiki turkų parduotuvė šiaurės miestely, ten pardavinėja įvairius rauginto pieno gaminius, tarp jų nerealiai skanų jogurtą. 0,5 kg apie 5 Lt. jei pakeliui būsit, užsukit smile.gif riebumas iki 3-4 proc. smile.gif
Atsakyti