Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 03, 10:44)
LiepaMėta puikus receptai, reikes isbandyti  4u.gif 
Taip greit bega laikas, jau tuoj prasides maudymosi sezonas, o dar tiek reikia daug pamesti kg, kad graziai atrodyti su maudymosi kostiumeliu..  doh.gif  Nusprendziau nebesisverti kas ryta, dabar tai darysiu po savaites. Aisku kai sveriesi kiekviena diena, matai kokius produktus valgant svoris krenta greiciau, kuriuos valgant leciau, bet ne taip krimsiuosi, jei koks gramas nenukris per diena  blush2.gif  biggrin.gif

Į sveikatėlę Kaspinėli.Man rytoj lygiai savaitė, iškentėjau nesisvėrusi, nors labai smalsu, bet kartu ir bijau nusivilti...Perskaičiau kelias ankstesnes temas, tai praktiškai visoms krito kg, netgi ir panuodėmiaujant, tikiuosi ir aš kokio nors rezultato...
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2014 06 03, 15:06)
Į sveikatėlę Kaspinėli.Man rytoj lygiai savaitė, iškentėjau nesisvėrusi, nors labai smalsu, bet kartu ir bijau nusivilti...Perskaičiau kelias ankstesnes temas, tai praktiškai visoms krito kg, netgi ir panuodėmiaujant, tikiuosi ir aš kokio nors rezultato...

Butinai pranesk rezultatus 4u.gif
Atsakyti
Ką gi...išaušo pirmasis svėrimosi rytas.O jis džiaugsmingas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Netekau netgi 2,6kg.Man tai yra daug. Tikiuosi kad ir antroji savaitė nenuvils rolleyes.gif Suprantu, kad dalis šios netekties yra tik skysčiai, bet vis tiek labai džiugu.Kaip jau minėjau turiu gyvenimiškos patirties su dietom - dukano,paleo ir kt., bet tokio savaitinio rezultato niekada nesu turėjusi bigsmile.gif
Turiu pridurti, kad buvo ir nedidelių griekų: vienakart suvalgiau 13 proc. riebumo keptą sūrį, valgau 7 proc. grūdėtą varškę, į salotas dedu alyvuogių, vakar net užsipyliau 1a.š. alyvuogių aliejaus...be nuodėmių manau būčiau kokius 3 kg pametus.
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2014 06 04, 08:39)
Netekau netgi 2,6kg..

Kokie puikus rezultatai thumbup.gif
Merginos, norejau paklausti ar sportuojate? Galbut lanka sukat? Ar siaip manksta kokia darote? smile.gif Man dabar atostogos ir visa diena prabunu namie, todel mastau jog truksta fizinio aktyvumo g.gif
Atsakyti
Šiuo metu nesportuoju, bet turiu nemažai fizinės veiklos sode biggrin.gif

Dar vienas receptukas, dabar valgau ir gardžiuojuos.
Pomidoras, keletas kalfioro žiedynų,šiek tiek svogūno, geriau raudonojo, pipirai, druska, galima įdėti krapų, šaukštas jogurto (pagal originalų receptą - majonezas).

Skanaus thumbup.gif
Atsakyti
seniai buvau prisedusi prie kompo jai galima jungiuojsi prie jusu
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2014 06 11, 21:18)
seniai buvau prisedusi prie kompo jai galima jungiuojsi prie jusu

Zinoma junkis, nes musu labai mazai yra aktyviu nariu 4u.gif as jau sitos dietos lyg ir 4 savaites laikausi, bet vis valgau, kaip nurodyta 1 ir 2 savaiteje, tiesiog taip pripratau. Na o kai pasijaus, kad norisi mesos tuomet tesiu dieta toliau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš grįžtu pas dėdę Kimą. smile.gif Reik nurident 8 kg iki liepos pab. tikiuosi,jau būt be jų. Praeitą k. per 5 sav. nuriedėjo 10kg.
Man tinka ir patinka ši dieta ypač vasarą kai nesinori mėsos, sėdi sau rupšnoji žolytę ir dailėji akyse biggrin.gif
Gal atgaivinam temą,nes jau lb vargani namučiai atrodo ax.gif
Pasidalinkim receptais, koks Jūsų dienos meniu ?

Mano pvz. pusryčiams kava, vėliau salotų dubuo su grūdėta varške, pietums stipresnės salotos su kiaušiniu ir grūdėta varške, užkandžiams obuoliai, vakarienei grudėta varškė su pomidoru.
Bet sakyčiau gal mažoka kalorijų, nes pavakarį galva svaigsta unsure.gif
Atsakyti
As pradejau sportuoti ir svoris nebekrenta, esu visiskoje nezinioje ka toliau daryti g.gif O mano diena buna tokia, pusryciams obuolys (nes is ryto nieko nesinori valgyti) , pietums salotu dubuo, po pietu dar obuolio uzkandu, jogurto,o vakarienei dazniausiai kiausini suvalgau smile.gif
Pergalinga taika ar praeita karta laikeisi saziningai, viska tiksliai valgei kaip nustatyta ar buvo kokiu nusizengimu? biggrin.gif Nes rezultatai tikrai labai stulbinantys, labai motyvuoja laikytis sios dietos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 13, 12:40)
As pradejau sportuoti ir svoris nebekrenta, esu visiskoje nezinioje ka toliau daryti  g.gif  O mano diena buna tokia, pusryciams obuolys (nes is ryto nieko nesinori valgyti) , pietums salotu dubuo, po pietu dar obuolio uzkandu, jogurto,o vakarienei dazniausiai kiausini suvalgau  smile.gif 
Pergalinga taika ar praeita karta laikeisi saziningai, viska tiksliai valgei kaip nustatyta ar buvo kokiu nusizengimu?  biggrin.gif  Nes rezultatai tikrai labai stulbinantys, labai motyvuoja laikytis sios dietos  4u.gif

buvo nusižengimų buvo blush2.gif Ten saldumynų -ne, bet pvz. vyno ar alaus savaitgalį leisdavau sau. Valgiau šaltibarščius ir geriau daržovių sultis. Savo spaustas pvz. morkų , obuolių, ar dar bet kokia kombinacija. Nors morkos krakmolingos ir jas ribot reiktų, bet aš neribojau. Grūdėtą varškę 7 % kartais valgydavau. Kartais du kiausinius suvalgydavau.
Atsakyti
QUOTE(Pergalinga taika @ 2014 06 13, 14:37)
buvo nusižengimų buvo  blush2.gif Ten saldumynų -ne, bet pvz. vyno ar alaus savaitgalį leisdavau sau. Valgiau šaltibarščius ir geriau daržovių sultis. Savo spaustas pvz. morkų , obuolių, ar dar bet kokia kombinacija. Nors morkos krakmolingos ir jas ribot reiktų, bet aš neribojau. Grūdėtą varškę 7 % kartais valgydavau.  Kartais du kiausinius suvalgydavau.

Ir tiek daug pamėtėt, įspūdingi rezultatai mirksiukas.gif aš vis negaliu susilaikyti, visada tai sausainį suvalgau, tai duonos riekelę, ir visada vakare.. žinau, kad negerai, todėl ir svoris nekrenta, bet nežinau, kaip šito įpročio atsikratyti doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Iš tikrųjų šios dietos metu gerai krenta kg., bet tik jei negriešyji schmoll.gif
Apsidžiaugiau, kad per pirmą savaitę gerai krito, tai antrą atsipalaidavau, anksčiau pradėjau mėsą valgyt ir rezultatas -0kg.
Atsakyti