Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(Jurgicka05 @ 2014 05 28, 05:35)
Sveikinu prisijungusias ir linkiu tokio didelio noro lieknėti, kad pakaktų visoms valios.
Man jau į pabaigą 5 savaitė, dietos laikyti snebuvo sudėtinga, bet va išėjimas atrodo sudėtingas. Reikės kažkaip studijuoti ir skaičiuoti...
Jau beveik -7kg  thumbup.gif
bet dar reikėtų bent tiek numest  blush2.gif

Apie dietą skaičiau tik čia, todėl dėl obuolių nesukau sau galvos, nes jie ir mažos traškios morkytės pagrindinis mano užkandis. Man labiausiai patinka ta savijauta ir disciplina, supratau kiek visko nereikalingo per dieną privalgau - ypač likusios porcijos nuo vaikų  doh.gif Dabar be gailesčio viską lauk metu.

Tai yra pagrindinė mano užsiridentų kg priežastis - vis tos mamos dirba šiūkšliadėžėm lotuliukas.gif

Labai pavydėtinas rezultatas, ir aš tokio, o gal ir didesnio po 5 savaičių noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitarija @ 2014 05 28, 09:32)
Tai yra pagrindinė mano užsiridentų kg priežastis - vis tos mamos dirba šiūkšliadėžėm  lotuliukas.gif

Labai pavydėtinas rezultatas, ir aš tokio, o gal ir didesnio po 5 savaičių noriu  ax.gif

Tai va, kad šiukšliadėžės schmoll.gif
Vyras tai nevalgo vaikų likučių, sako "aš jau sotus, nenoriu"... o kodėl mes turime, dabar labai mažai vaikams dedu, geriau jau paprašo dar nei lieka išmetimui.
manau nesunkiai numesite 7kg, o gal ir daugiau.
aš visą laiką valgiau grūdėtą varškę 7% riebumo, nes kitos man neskanios blush2.gif
o juk reikia iki 5% pagal taisykles, bet viskas puikiai. ir tai greitai viskas vyksta.
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Jurgicka05 kokie puikūs rezultatai thumbup.gif Man reiktų tiek numesti, tad laukia dar trys savaitės su biškučiu biggrin.gif bet jau trečia diena svoris nejuda nei iš vietos, jausmas, kad tuoj palūšiu, nes taip norisi mėsos. Niekada negalvojau, kad man jos taip trūks ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra besilaikančių šios dietos? Kartu būtų smagiau.Esu išbandžiusi nemažai dietų - Dukano, PALEO ir kt. , bet po sočios paleo žiemos turiu +5 kg. Reikia kuo skubiau juos nukratyt, nes jau erzina.Pradėjau 28d. su 81,3kg.Žiūrėsiu kas gausis, šiandien 4 diena, esu soti ir patenkinta, pirmakart gyvenime tiek dienų be mėsos g.gif cukrus ir miltai man nėra problema, bet mėsytės tai pasiilgsiu...
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 05 28, 16:32)
Jurgicka05 kokie puikūs rezultatai  thumbup.gif  Man reiktų tiek numesti, tad laukia dar trys savaitės su biškučiu  biggrin.gif  bet jau trečia diena svoris nejuda nei iš vietos, jausmas, kad tuoj palūšiu, nes taip norisi mėsos. Niekada negalvojau, kad man jos taip trūks  ax.gif  biggrin.gif

Ačiū, stengiuosi ax.gif
Man ne mėsos trūksta, net ir dabar ne visada jos valgau kai galiu, man trūksta duonos...
Bet šiaip, visas maistas - ko negalima - yra dieviško skonio...
Artėja išėjimas - ten kažkaip man atrodo viskas bus sudėtingiau...
Atsakyti
Praejo dvi savaites, bet mastau kartoti jas.. Per paskutines tris dienas buvau isvykusi ir valgiau ne pagal dieta, todel nesijaucia, kad jau galeciau valgyti mesa g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As protasovauju,tik nesireiskiu biggrin.gif
Nedariau isejimo,darzoviauju,varskiauju,zuvi valgau,mesa kartais biggrin.gif bet daugiau nieko nejungiau. Kartais padarau nuodemiu,suvalgau koki sumustini(siaip nevalgau duonos ir batono)ar saldumynu blush2.gif tada vien tik darzoviauju biggrin.gif
Bet man tinka ir patinka toks gyvenimo budas bigsmile.gif thumbup.gif

Nezinau kiek numeciau,bet kokia diena issimatuosiu apimtis,jos tikrai sumazejo,ir pasisversiu,idomu kaip krenta ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

na ką, pirma savaitė prabėgo, buvo kelios nuodėmės, bet jos, kaip nekeista, rezulatui labai nepakenkė - viso turiu -3 nuo pradžios. laikytis nesunku. Kaip kažkas ir minėjo, trūksta duonos, saldainio kokio. Bet šiaip skonio receptoriai tarsi atsigavo - toks skanus tas natūralus maistas.
Laikomės toliau.

Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitarija: 02 birželio 2014 - 07:56
labai greitai kiek laiko jau taip valgai? smile.gif

bitarija puikus rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Protasovininkės smile.gif
Man šiandien jau šešta diena, jaučiuosi puikiai biggrin.gif Svėrimosi diena - trečiadienio rytas, tikiuosi kokių -2kg. Vakar gaminau du naujus patiekalus - tzatziki, pagal šį receptą http://kasuvalgyti.l...10/01/tzatziki/ ir gaspačo - šalta pomidorų sriuba.Tzatziki patiko, skanu pamirkyt daržoves, su virtu kiaušiniu, o gaspačo nesužavėjo, gal dėl to, kad trūko dviejų sudėtinių dalių - alyvuogių al. ir skrebučių...Vienu žodžiu nesivalgė schmoll.gif Pastebėjau, kad skaniausi man natūralūs produktai, o ne sumakaluoti patiekalai, bet vistiek dar ketinu išbandyti tokią mišrainę- orginalus receptas - obuolys, saliero stiebas, saulėgražos ir majonezas.Esu bandžius- skanu, na reikia pabandyt be saulėgražų ir su jogurtu, arba užbert kokį šaukštelį g.gif
Ir dar vienas atrastas stebuklas - keptas varškės sūris su prieskoniais, ypač šiltas.Lėksiu vėl į norfą sūrio paieškot, nes pas mus tų liesesnių nevisada būna.Praeitą kartą kepiau 13 proc. riebumo...šįkart pabandysiu tą liesą 0,5 proc. nes šaltas tai jis labai neskanus ir sprangus.
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 02, 08:01)
labai greitai kiek laiko jau taip valgai?  smile.gif 

Pusantro menesio smile.gif nuo to laiko,rubai sumazejo dydziu smile.gif
Atsakyti
LiepaMėta puikus receptai, reikes isbandyti 4u.gif
Taip greit bega laikas, jau tuoj prasides maudymosi sezonas, o dar tiek reikia daug pamesti kg, kad graziai atrodyti su maudymosi kostiumeliu.. doh.gif Nusprendziau nebesisverti kas ryta, dabar tai darysiu po savaites. Aisku kai sveriesi kiekviena diena, matai kokius produktus valgant svoris krenta greiciau, kuriuos valgant leciau, bet ne taip krimsiuosi, jei koks gramas nenukris per diena blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti