Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2014 05 21, 10:09)
na ka, jungiuosi ir as i jusu gretas smile.gif . nuo vakar pradejau laikytis, ziuresiu kaip seksis. nes siaip esu mesaede, tai kazi kaip cia reikes iskenteti biggrin.gif

Sėkmės... dvi savaitės gal kaip nors :)be mėsytės, o po to jau sočiai jos bus
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 05 21, 21:07)
Smagu, kad mūsų vis daugėja  4u.gif  šiandien nusižengiau suvalgiau sūrelį, beeeet taip norėjau, nesusilaikiau  blush2.gif

as cia dar su tokiu klausimu ax.gif , ka jus valgot is darzoviu. ten skaiciau ,kad negalima kazkokios ten morkos, o ta paprasta galima ar jos irgi ne? nes man tai galva neisnesa ka suvalgyt biggrin.gif . jauciu po dietos i pomidorus ir agurkus ilgai negalesiu paziureti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2014 05 22, 15:01)
as cia dar su tokiu klausimu  ax.gif , ka jus valgot is darzoviu. ten skaiciau ,kad negalima kazkokios ten morkos, o ta paprasta galima ar jos irgi ne? nes man tai galva neisnesa ka suvalgyt biggrin.gif . jauciu po dietos i pomidorus ir agurkus ilgai negalesiu paziureti  doh.gif  lotuliukas.gif

Valgau visas daržoves: morkas, kopūstus įvairiausius, pomidorus, agurkus, paprikas, ridikėlius 4u.gif O po dietos aš irgi manau, dar ilgai negalėsiu pažiūrėti į visas daržoves biggrin.gif Ar sportuojate? Nes man labai labai sunkiai svoris krenta nuo šlaunų ir nežinau kokius pratimus daryti, kad padėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 05 23, 17:51)
Valgau visas daržoves: morkas, kopūstus įvairiausius, pomidorus, agurkus, paprikas, ridikėlius  4u.gif  O po dietos aš irgi manau, dar ilgai negalėsiu pažiūrėti į visas daržoves  biggrin.gif  Ar sportuojate? Nes man labai labai sunkiai svoris krenta nuo šlaunų ir nežinau kokius pratimus daryti, kad padėtų  g.gif

siaip nesportuoju, kelias dienas sode griovius kasem, tai toks sportas buvo biggrin.gif . o nuo rytojaus pradesiu ta magnetini lanka sukt. norejau paklausti apie obuolius dar blush2.gif . kiek internete skaiciau apie sia dieta, tai niekur neminimi obuoliai. tai idomu kaip yra is tikruju. is kur tie obuoliai cia atsirado, arba kodel kitur jie dingo g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2014 05 25, 23:17)
norejau paklausti apie obuolius dar  blush2.gif . kiek internete skaiciau apie sia dieta, tai niekur neminimi obuoliai. tai idomu kaip yra is tikruju. is kur tie obuoliai cia atsirado, arba kodel kitur jie dingo  g.gif  smile.gif

Dėl obuolių nežinau iš kur jie atsirado ar dingo biggrin.gif , bet juos valgau, manau reikia kažkokio vaisiaus, kadangi jis ir sveika ir skanu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

tai ką... Kaip ir žadėjau, grįžtu ir protasovauju nuo trečiadienio smile.gif) Ne nuo ryt, nes rytojui nieko nepasiruošiau maisto prasme.

Dabar nežinau jau kas gali sutrukdyti... biggrin.gif nebent valia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif jungiuosi vel i jusu gretas smile.gif laikiausia balandzio men, bet isejimas nesigavo-angliavandenius kimst pradejau be proto, tai vel nuo pradziu pradedu siandien smile.gif dziugiuosi tik kad per geguze kai ryja viska nepriaugau svorio numesto, gal tik kelis simtus gramu ar 1kg, o numeciau 7kg per 5savaites ir jauciauisi puikiai drinks_cheers.gif oda buvo lygi, o dabar nuo angliavandemniu vis koks slykstus pulingas spuogas islenda, pilvo putimas sugrizo, o kai laikiausia protasovo valgiau paprikas, svogunus,kopustus, obuolius-tai nuo ko pucia man pilva siaip, ir nebuvo jokiu putimu mirksiukas.gif
taigi noriu numesti kokius 5-6kg ir noriu vel taip lengvai jaustis ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

jūsų pavyzdžio sužavėta, nuotraukų Motyvacijos skiltyje pakerėta stoju į Protasoviečių būrį. Vakar buvo pirma diena, jaučiuosi puikiai. Šiandien ryte kiek paskaudėjo galvą, bet kava padėjo (kad ir neskani be cukraus, bet spaudimą šiek tiek kilstelėjo)
Esu su nemažu dietų stažu, galiausiai bandžiau tiesiog klausytis organizmo ir valgyt tik jaučiant alkį, bet kai yra daugiau vietos improvizacijoms, aš nusigrybauju į riebiąją pusę lotuliukas.gif
Tikiuosi PROTASovas gražins man sveiką PROTĄ maisto atžvilgiu ir numesiu visus kg, kurie man nereikalingi.
Atsakyti
Liuks, kad daug kas pradedat! smile.gif
Aš šiandien prisipirkau daržovyčių, svogūniukų jau turim naminių iš kaimuko, tai nuo ryt, kaip ir žadėjau, varau kaip priklauso smile.gif
Šiandien padariau įvadinę vakarienę - salotas, tik su grietine:)))
Atsakyti
Kaip smagu, kad tiek mūsų jau daug besilaikančių šios dietos 4u.gif Man tuoj įpusės antra savaitė , buvo ir nukrypimu, bet nelabai didelių blush2.gif Per šias devynias dienas numečiau 2,6kg, tuoj džiaugiuosi. Taip pat šiandien atradau naują patiekalą biggrin.gif Varškę sumaišiau su svogūnų laiškais bei agurkais, pagardinau prieskoniais ir viska susukau į salotos lapą, buvo tikrai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 05 27, 21:43)
Taip pat šiandien atradau naują patiekalą  biggrin.gif  Varškę sumaišiau su svogūnų laiškais bei agurkais, pagardinau prieskoniais ir viska susukau į salotos lapą, buvo tikrai skanu  smile.gif

thumbup.gif geras. Reiks isbandyt. Skanu turetu buti...
Atsakyti
Sveikinu prisijungusias ir linkiu tokio didelio noro lieknėti, kad pakaktų visoms valios.
Man jau į pabaigą 5 savaitė, dietos laikyti snebuvo sudėtinga, bet va išėjimas atrodo sudėtingas. Reikės kažkaip studijuoti ir skaičiuoti...
Jau beveik -7kg thumbup.gif
bet dar reikėtų bent tiek numest blush2.gif

Apie dietą skaičiau tik čia, todėl dėl obuolių nesukau sau galvos, nes jie ir mažos traškios morkytės pagrindinis mano užkandis. Man labiausiai patinka ta savijauta ir disciplina, supratau kiek visko nereikalingo per dieną privalgau - ypač likusios porcijos nuo vaikų doh.gif Dabar be gailesčio viską lauk metu.
Atsakyti