Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(Šyta @ 2015 06 17, 22:24)
As nesisveriu cool.gif

Sversiuosi po 3 savaiciu mirksiukas.gif jei issilaikysiu mirksiukas.gif
Visumoj viskas tinka ir patinka smile.gif
Galvoju,kad tai pakankamai geras kelias tvarkingos ir sveikos nuolatines mitybos link smile.gif

As irgi planavau nesisverti bent po savaite, bet ai, smalsumas nugalejo smile.gif na man jau siandien irgi viskas tinka, pagalvojus apie kazkoki kita skanu maista, nebesinori zudyt, kad ji gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2015 06 17, 23:27)
As irgi planavau nesisverti bent po savaite, bet ai, smalsumas nugalejo  smile.gif  na man jau siandien irgi viskas tinka, pagalvojus apie kazkoki kita skanu maista, nebesinori zudyt, kad ji gaut biggrin.gif

biggrin.gif bigsmile.gif O as labai noriu kazko, bet nezinau ko...Noreciau kazko skanaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 19, 11:42)
biggrin.gif  bigsmile.gif O as labai noriu kazko, bet nezinau ko...Noreciau kazko skanaus bigsmile.gif

Vetriukai, tau jau gal 2 savaite jei ne daugiau, ar ne? smile.gif Kaip sekasi? bigsmile.gif
Atsakyti
Turejau isvyka,tai siek tiek teko nukrypti...valgiau mesa,zuvi su darzovemis...teko ir vyno taure kita blush2.gif bet vistiek jauciuos palengvejusi rolleyes.gif
Tesiu toliau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos, jei dar yra kas nors cia smile.gif Na ir kodel, kai as pasiryztu laikytis dietos, nerandu kompanijos ir taip jau antra kart blink.gif Matyt bloga laika pasirenku. Bandysiu laikytis antra karta, ryt noriu startuoti, atsliepkite eiii!!!

Atsakyti
QUOTE(asti1 @ 2015 08 23, 18:24)
Sveikos visos, jei dar yra kas nors cia  smile.gif  Na ir kodel, kai as pasiryztu laikytis dietos, nerandu kompanijos ir taip jau antra kart  blink.gif  Matyt bloga laika pasirenku. Bandysiu laikytis antra karta, ryt noriu startuoti, atsliepkite eiii!!!

labas, as nuo vakar vel bandau laikytis smile.gif pernai laikiausi labai sekmingai, o va siemet trecias bandymas jau, pirmi du nelabai sekmingi-pirma karta savaite atlaikiau, o antra karta kelias dienas tik, tai tikiuosi trecias kartas nemeluos smile.gif labai patiko tas lengvumas nuo antros savaites ir oda pagrazejo ir jauciausi super, tai uztai vis bandau pereiti dar karta smile.gif
Atsakyti
Na tai gal nors viena lieknejimo drauge turesiu tongue.gif As pradeu nuo snd, vakar reikejo suvalgyti visokius maisto likucius, kad negundytu per daug biggrin.gif Pernai, tokiu paciu metu laikiausi, man patiko ir tiko, tik isejomo is dietos nepadariau, bet ir taip savimi didziavausi, kad 5 savaites saziningai be jokiu nuodemiu atlaikiau. Tikiuosi siemest pavyks taip pat rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena!
Startuoju siandien su gedingais 69.5. Nestumas ir bandeles paliko gelbejimosi rata ant liemens doh.gif tikslas 65
Mb irgi laikysis. Jo visi solidus 99. Tikslas nezinomas :-D
Atsakyti
Hmm daugiau besilaikanciu nera?
Man jau 5 diena darzovine. Jauciuosi kupina jegu ir netgi turiu pieno maitinimui thumbup.gif
Jau -1.3kg
Turbut visas brudas is zarnyno isejo cool.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, aš taip pat pradėjau nuo šiandien ir esu labai tvirtai pasiryžus sąžiningai jos laikytis, esu kažkada laikiusis jos dvi savaites, bet lioviausi, nes jau į salotas negalėjau dar ilgai pažiūrėti biggrin.gif šį kartą reikės gamintis įvairesnį maistą smile.gif bet ir po dviejų savaičių jaučiausi puikiai, oda skaisti, savijauta puiki, nekantrauju pažiūrėti, kas bus po 5 savaičių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nialliuke: 14 rugsėjo 2015 - 09:07
o įdomu, negalima valgyti daržovių sriubą? Man šiandien taip šalta, kad net nesinori pagalvoti apie šaltas salotas....
Atsakyti