Labas rytas
Šiandien pasisvėriau, jau 3 kilogramų neturiu, ryt baigiasi antroji savaitė. gal mano pasiekimai padės dar kai kam griebtis šios dietos . Penktadienį pradėsiu valgyt mėsą, kad tik nesužvėrėčiau
Keliu sia dieta,nes principas priimtinas
Megstu darzoves,tad...
Kas kartu??
Megstu darzoves,tad...
Kas kartu??
QUOTE(Šyta @ 2015 06 15, 20:57)
Nuo siandien pradejau bandyt Be mesos as negaliu, bet ta proga dar ir valia paugdysiu
QUOTE(Kendde @ 2015 06 15, 21:00)
Nuo siandien pradejau bandyt Be mesos as negaliu, bet ta proga dar ir valia paugdysiu
Galima pradėt nuo 3-ios savaitės. Mano vyras taip pradėjo prieš kelias dienas, pamatęs kaip aš pagražėjau . Aš jau penkta savaitė dietinuos su labai mažom nuodėmėm
QUOTE(Maja Di @ 2015 06 15, 21:21)
Galima pradėt nuo 3-ios savaitės. Mano vyras taip pradėjo prieš kelias dienas, pamatęs kaip aš pagražėjau . Aš jau penkta savaitė dietinuos su labai mažom nuodėmėm
Ir kaip sekasi kg atzvilgiu? ir kaip tai nuo trecios? Kazkaip ne pagal plana viskas tada
QUOTE(Kendde @ 2015 06 15, 21:46)
Ir kaip sekasi kg atzvilgiu? ir kaip tai nuo trecios? Kazkaip ne pagal plana viskas tada
Protasovas leidžia, jei sunku be mėsos, visas 5 savaites kaip 3-5 . Na vyras tik trečia diena laikos, bet jam daugokai lašinukų priaugo kai metė rukyt, tai per 2 dienas 2 kg numetė. Bet sakau, kuo didesnis viršsvoris, tuo daugiau ir krenta
As paskaiciau...aliejaus negalima?? O tai kaip tas darzoves be jo valgyt??
QUOTE(Šyta @ 2015 06 15, 22:17)
As paskaiciau...aliejaus negalima?? O tai kaip tas darzoves be jo valgyt??
Negalima. Su naturaliu jogurtu, kefyru, grudeta varske
Dvi dienos praejo liuks
Aliejaus saukstelio vakar nelaikau nuodeme
Siandien pietums darzoves su kiausiniu,vakarienei darzoves su varske,obuoliai,pasukos-viskas niam,niam
Nors pilva kiek pucia,bet yra toks nenusakomas lengvumo jausmas
Buvom picerijoj-sunaus gimtadienis-net nekilo minciu nusizengt Isgeriau kavos...
Maisto parduotuvej-irgi jokiu minciu pasaliniu
Kol kas viskas super
Aliejaus saukstelio vakar nelaikau nuodeme
Siandien pietums darzoves su kiausiniu,vakarienei darzoves su varske,obuoliai,pasukos-viskas niam,niam
Nors pilva kiek pucia,bet yra toks nenusakomas lengvumo jausmas
Buvom picerijoj-sunaus gimtadienis-net nekilo minciu nusizengt Isgeriau kavos...
Maisto parduotuvej-irgi jokiu minciu pasaliniu
Kol kas viskas super
Ei,kimietes
Kaip sekasi??
Kaip sekasi??
QUOTE(Šyta @ 2015 06 17, 21:45)
Trecia diena i pabaiga siryt - 1.5kg kaip tau?
As nesisveriu
Sversiuosi po 3 savaiciu jei issilaikysiu
Visumoj viskas tinka ir patinka
Galvoju,kad tai pakankamai geras kelias tvarkingos ir sveikos nuolatines mitybos link
Sversiuosi po 3 savaiciu jei issilaikysiu
Visumoj viskas tinka ir patinka
Galvoju,kad tai pakankamai geras kelias tvarkingos ir sveikos nuolatines mitybos link