nu tadar atsisakysiu nes jau grieka turiu vainas, bet radau kuom pakeisiu. uzteks citrinos sulciu as noriu pabandyti laikytis kaip priklauso, jai jau pasiryzau tai noriu rezultatu, nes jai ten kokius 1-2 tik kg nupurtyt pavyks, daugiau su dietom neprasidesiu
QUOTE(Ingažs @ 2015 04 16, 17:47)
nu tadar atsisakysiu nes jau grieka turiu vainas, bet radau kuom pakeisiu. uzteks citrinos sulciu as noriu pabandyti laikytis kaip priklauso, jai jau pasiryzau tai noriu rezultatu, nes jai ten kokius 1-2 tik kg nupurtyt pavyks, daugiau su dietom neprasidesiu
Pirmąkart laikaisi dietos?
Sveikos,as ir mano drauge laikomes sitos dietos,norejau paklausti o nieko tokio jei ji suvalge 1 avokada? Manau gal nieko neturetu nutikti
QUOTE(auduma @ 2015 04 17, 22:10)
Pirmąkart laikaisi dietos?
taip pirma karta..aplamai pirma karta laikausi kokios tai dietos pribrendo
Papildyta:
QUOTE(Ingažs @ 2015 04 18, 20:41)
taip pirma karta..aplamai pirma karta laikausi kokios tai dietos pribrendo
mano patirtis nekazka, bet manau reikia valgyti tik tai kas tinka, nes kitaip nebus tokio rezultato koki zada sita dieta
as ir buvau pradejus biskuti ne taip tai nubraukiau tas dienas ir is naujo
dabar jau tuoj savaite ir vienintelis griekas saukstas alyvuogiu aliejaus, lasas acto ir citrinos sulciu slakelis...nebuvau isigilinus kad nei vienas is ju netinka, ai dar kokius 3 rytus kava truputi saldinta geriau, bet dabar viskas jau 100 % teisingai maitinuosi
nemegstu kopusto, vargstu ji valgidama ar galima kopusta tapatinti su paprasta salota? kaip manot?
sekmes visoms, kaip motivacija pasidziaugsiu kad savaite saziningo meniu man kainavo -2.4 kg super
QUOTE(auduma @ 2015 04 13, 10:47)
Sveika prisijungusi.
Bandau aiškumo įvest:
Daržovės bet tokios neapdorotos, žalios ta prasme, kad nevirtos. Ne tik agurkai, pomidorai, kopūstai, bet ir cukinija žalia visai nieko, ridikėliai, saliero stiebai man asmeniškai su obuoliais tobula, morkos ir kita. Jokios sriubos jei ščyrai laikytis. Jeigu išmonė nebesugalvoja ką valgyt, gal čia rasi įkvėpimo - http://www.dieta.lt/.....r]=Pasirinkti.
Taip, jogurtai be skonių-gryni. su laiku jokių su skoniais ir nebenorisi-bent jau man jie per saldūs ilgainiui patapo.
Dėl sūrių - yra versija, kad pagal dietos pradininką kuris žydas ten pieno riebumas kitaip skaičiuojasi, tad kaip ir iki 10 proc. yra galima vartot pieno produktus. Aš asmeniškai ir fetos sūrio, ir grūdėtą varškę riebesnius nei 5 proc. vartoju, tik aišku kiekius mažesnius ir tas ant to gaunasi: ar kūdesnių daugiau, ar riebesnių mažiau ir rezultate tas pats riebalų kieki gaunasi.
Bandau aiškumo įvest:
Daržovės bet tokios neapdorotos, žalios ta prasme, kad nevirtos. Ne tik agurkai, pomidorai, kopūstai, bet ir cukinija žalia visai nieko, ridikėliai, saliero stiebai man asmeniškai su obuoliais tobula, morkos ir kita. Jokios sriubos jei ščyrai laikytis. Jeigu išmonė nebesugalvoja ką valgyt, gal čia rasi įkvėpimo - http://www.dieta.lt/.....r]=Pasirinkti.
Taip, jogurtai be skonių-gryni. su laiku jokių su skoniais ir nebenorisi-bent jau man jie per saldūs ilgainiui patapo.
Dėl sūrių - yra versija, kad pagal dietos pradininką kuris žydas ten pieno riebumas kitaip skaičiuojasi, tad kaip ir iki 10 proc. yra galima vartot pieno produktus. Aš asmeniškai ir fetos sūrio, ir grūdėtą varškę riebesnius nei 5 proc. vartoju, tik aišku kiekius mažesnius ir tas ant to gaunasi: ar kūdesnių daugiau, ar riebesnių mažiau ir rezultate tas pats riebalų kieki gaunasi.
Labukas, kaip su tuo apelsinu? Cia nuoroduoje jis yra darzove. Kaip cia dabar?
QUOTE(ahsfreak @ 2015 04 18, 16:00)
Sveikos,as ir mano drauge laikomes sitos dietos,norejau paklausti o nieko tokio jei ji suvalge 1 avokada? Manau gal nieko neturetu nutikti
Na tikrai nieko neatsitiko
kaip tylu temoje...Esu išsilaikiusi vieną kartą šios dietos, dabar prireikė vėl į tas pačias klumpes įlipti...
QUOTE(Mil@na @ 2015 04 23, 07:23)
kaip tylu temoje...Esu išsilaikiusi vieną kartą šios dietos, dabar prireikė vėl į tas pačias klumpes įlipti...
tylu... as irgi esu laikiusi sios dietos ir labai sekmingai, bet jau pusmetis kaip esu suklupusi... zadu vel laikytis sios dietos, nes ji pasiteisina. Dar si savaitgali turiu sveciu ir... po to prisijungsiu.
Kaip tau Mil@na, ar jau pradejai laikytis dietos? Kiek sveri? Koks ugis?
taip tyloka...
man jau antra savaite i pabaiga praktiskai jokiu suklupimu, va sendien pora sauskstu torciuko darbe suvartojau, kolega atsinese, bet er daug nepergyvenu... seip nebloga dieta, tik i kopusta paziuret jauciu pora metu negalesiu nes ir taip nesu jo gerbeja
Mil@na kaip sekesi pirma karta kai laikeisi dietos? kiek kg pavyko nupurtyti?
man jau antra savaite i pabaiga praktiskai jokiu suklupimu, va sendien pora sauskstu torciuko darbe suvartojau, kolega atsinese, bet er daug nepergyvenu... seip nebloga dieta, tik i kopusta paziuret jauciu pora metu negalesiu nes ir taip nesu jo gerbeja
Mil@na kaip sekesi pirma karta kai laikeisi dietos? kiek kg pavyko nupurtyti?
Labas, mergaites, ryt jungiuosi prie jusu.
Kaip jums sekasi?
Kaip jums sekasi?
Labukas, kaip jums sekasi? ko cia taip tylu?
Siandien pasidariau puoda saltibarsjavascript:emoticon('')ciu...
Siandien pasidariau puoda saltibarsjavascript:emoticon('')ciu...
Sveikos mergaitės
Grįžtu į jūsų būrį. Pradėjau nuo šiandien, taip iki galo 5+5 savaites nė karto neprasilaikiau, tikiuosi šįkart joks Egiptas nesutrukdys . Taip nesinori lašinius pliaže kaitint . Startuoju su savais 75 . 10 kilogramų numest pakaktų, svarbu paskui nepasileist nuo grandinės. Prisipirkau visokių vitaminų papildų, maitinsiuos . Meniu įprastas.
Grįžtu į jūsų būrį. Pradėjau nuo šiandien, taip iki galo 5+5 savaites nė karto neprasilaikiau, tikiuosi šįkart joks Egiptas nesutrukdys . Taip nesinori lašinius pliaže kaitint . Startuoju su savais 75 . 10 kilogramų numest pakaktų, svarbu paskui nepasileist nuo grandinės. Prisipirkau visokių vitaminų papildų, maitinsiuos . Meniu įprastas.