Manau pati pradžia sunkiausia, o paskui išsiugdai valią, tuomet ir "nuodėmių" mažiau būna
Merginos, noriu pasidalinti savo rezultatais. Kiekvieną sekmadienį matuodavausi apimtis ir svorį. Pateikiu visą kelią kaip judėjo svoriai ir apimtėlės
KIMO DIETA
STARTAS:
SVORIS 55KG
Klubai:94cm.
Liemuo: 74cm.
Krūtinė: 90cm.
Pilvas: 78cm.
PO I sav.
Svoris: 53,5kg.
Klubai:93cm.
Liemuo: 70cm.
Krūtinė: 88cm.
Pilvas: 77cm.
PO II sav. Svoris: 53kg.
Klubai:91cm.
Liemuo: 67cm.
PO III sav.
Svoris: 51kg.
Klubai:90cm.
Liemuo: 68cm.
Krūtinė: 87cm.
Pilvas: 79cm.
PO IVsav. Svoris: 51,5kg.
PO Vsav. Svoris: 50,5kg.
Liemuo: 69cm.
Krūtinė:88 cm.
KIMO DIETA
STARTAS:
SVORIS 55KG
Klubai:94cm.
Liemuo: 74cm.
Krūtinė: 90cm.
PO I sav.
Svoris: 53,5kg.
Klubai:93cm.
PO II sav. Svoris: 53kg.
Klubai:91cm.
Liemuo: 67cm.
PO III sav.
Svoris: 51kg.
Liemuo: 68cm.
Krūtinė: 87cm.
Pilvas: 79cm.
PO IVsav. Svoris: 51,5kg.
PO Vsav. Svoris: 50,5kg.
Liemuo: 69cm.
Krūtinė:88 cm.
Sveikos sendien skaiciavau kad 4 diena kaip laikausi sios dietos...bet... pasiskaiciau jusu tema ir itariu kad reikes nuo rytdienos pradeti is naujo. nes darau neatitikimu ir seip nuklydimu buvo, noris teisingai viska daryt.
Tai va tikriausiai pasikartosiu, bet iki 100% suvokimo ir isisavinimo sios dietos truksta man keliu paiskinimu.
Pirmas dvi savaites valgome tik darzoves, labai receptai visu ivairus ir nesuprantu kokias darzoves valgyti? pagal mano visur ieskota aprasima tai galima tik agurkus, pomidorus ir kopusta?
na ir surio 5% nerandu, man kiek sunkiau nes Svedijoje is vis nera nei varskes normalios nei surio, bet ne beda tai kompensuoja grudeta varske.
Dar del jogurtu, tinka tik naturalus jogurtas, ne visokios aktivijos ir seip jogurtai su skoniais?
Dar gryztant prie dazioviu, tinka tik sviezios darzoves? net sriuba netinka kiek suprantu?
Labai aciu uz atsakimus ir kantrybe rasant, nes zinau kad kartoju klausimus
Tai va tikriausiai pasikartosiu, bet iki 100% suvokimo ir isisavinimo sios dietos truksta man keliu paiskinimu.
Pirmas dvi savaites valgome tik darzoves, labai receptai visu ivairus ir nesuprantu kokias darzoves valgyti? pagal mano visur ieskota aprasima tai galima tik agurkus, pomidorus ir kopusta?
na ir surio 5% nerandu, man kiek sunkiau nes Svedijoje is vis nera nei varskes normalios nei surio, bet ne beda tai kompensuoja grudeta varske.
Dar del jogurtu, tinka tik naturalus jogurtas, ne visokios aktivijos ir seip jogurtai su skoniais?
Dar gryztant prie dazioviu, tinka tik sviezios darzoves? net sriuba netinka kiek suprantu?
QUOTE(Ingažs @ 2015 04 12, 15:25)
Sveikos sendien skaiciavau kad 4 diena kaip laikausi sios dietos...bet... pasiskaiciau jusu tema ir itariu kad reikes nuo rytdienos pradeti is naujo. nes darau neatitikimu ir seip nuklydimu buvo, noris teisingai viska daryt.
Sveika prisijungusi.
Bandau aiškumo įvest:
Daržovės bet tokios neapdorotos, žalios ta prasme, kad nevirtos. Ne tik agurkai, pomidorai, kopūstai, bet ir cukinija žalia visai nieko, ridikėliai, saliero stiebai man asmeniškai su obuoliais tobula, morkos ir kita. Jokios sriubos jei ščyrai laikytis. Jeigu išmonė nebesugalvoja ką valgyt, gal čia rasi įkvėpimo - http://www.dieta.lt/.....r]=Pasirinkti.
Taip, jogurtai be skonių-gryni. su laiku jokių su skoniais ir nebenorisi-bent jau man jie per saldūs ilgainiui patapo.
Dėl sūrių - yra versija, kad pagal dietos pradininką kuris žydas ten pieno riebumas kitaip skaičiuojasi, tad kaip ir iki 10 proc. yra galima vartot pieno produktus. Aš asmeniškai ir fetos sūrio, ir grūdėtą varškę riebesnius nei 5 proc. vartoju, tik aišku kiekius mažesnius ir tas ant to gaunasi: ar kūdesnių daugiau, ar riebesnių mažiau ir rezultate tas pats riebalų kieki gaunasi.
Sveikos, galvoju irgi sitos dietos pasilaikyt,iki vasaros reikia pasigrazinti.Issirinkau sita nes kitose dietose tai badauti reikia,tai paskui visi kilogramai atgal.O kaip su sita? Ar yra jojo efektas?
aciu uz paaiskinima
jai jau visas darzoves galima valgyti tai tada be problemu, solotu variaciju galima sugalvoti labai daug o ta nuoroda i puslapi apie produktus nelabai supratau kokia is jo nauda
jai jau visas darzoves galima valgyti tai tada be problemu, solotu variaciju galima sugalvoti labai daug o ta nuoroda i puslapi apie produktus nelabai supratau kokia is jo nauda
QUOTE(Ingažs @ 2015 04 14, 19:09)
aciu uz paaiskinima
Tokia ir nauda, kad pvz. kai nebežinai kokių dar daržovių ant svieto yra, atsidarai nuorodą, pamatai, kad ir grybai daržovės, tai pvz. į salotas įsipjaustau pievagrybių-naujo skonio įgauna maistas, nevaro neviltin monotomija.
Papildyta:
QUOTE(ahsfreak @ 2015 04 14, 18:52)
Sveikos, galvoju irgi sitos dietos pasilaikyt,iki vasaros reikia pasigrazinti.Issirinkau sita nes kitose dietose tai badauti reikia,tai paskui visi kilogramai atgal.O kaip su sita? Ar yra jojo efektas?
Per 5 savaites numečiau 7 kg (nuo 75 iki 68).
Čia nėra piliulė, kurią išgėrus išsispręs visos svorio problemos. Negrįši prie ankstesnių įpročių - nebus ir jo-jo efekto. Po dietos imsi maitintis kaip ir maitinaisi iki dietos - neabejoju, kad ir buvęs svoris pergrįš ir net draugų gali atsivesti.
aha, aisku aciu...va grybai kad darzove irgi naujove man pievagrybiai lb man patinka super
o jai lasa alyvuogiu aliejaus ir vinegaro acto ar didele blogybe?
QUOTE(Ingažs @ 2015 04 15, 19:30)
aha, aisku aciu...va grybai kad darzove irgi naujove man pievagrybiai lb man patinka super
Jeigu ščyrai-blogybė, jeigu su imrpvizacijom-mielka. Mieste kai valgau salotas ten ne tokių dalykų būna-ar riešutą, ar sėklų, nekalbant, kad ten ir padažai blogis, aišku ne majonezinį kokį pasirenku. 100 proc. ščyrai nesilaukau, gal kokiais 90-95 proc., ir nei kiek nesigraužiu.