Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(aiste.pp @ 2015 03 05, 12:49)
Taip pat, dar norėjau paklausti dėl tos 3 savaitės... Kokią mėsytę jūs valgote? Faršas vištienos, kalakutienos tinka ?  g.gif Ar grinus mėsos gabaliukus kaip višienos krūtinėlę? Taip pat noriu paklaust, ar verdat ar ką darot? Aš tai planuoju į orkaitę dėti be aliejaus,šiek tiek vandenuko ipylus...
Kokius prieskonius dedat? Gal kokias darzoves troskinates ? ar tik šviežios turi būt ? smile.gif

manau, kad i pirktini farsa gali buti ideta daugiau riebalo, nei tikimasi, tai del to nerizikuociau pirkti, o savo susimalciau. as megstu "kotletus" keptus orkaiteje, bet pilu ne vandeni, o dedu ant kepimo popieriaus smile.gif del darzoviu as taip suprantu, kad sviezios turetu buti.
mano svarstykles irgi ne elektronines, bet matosi kazkaip pokyciai. (o gal del to ir "nekrenta" man kg, nes nesimato pokyciu lotuliukas.gif )
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Aš visai nugrybavau. Per dvi dienas prisivalgiau visai ne pagal dietą blush2.gif bet sportuoti pradėsiu nuo kitos savaitės sporto klube, tikiuosi jis man padės labiau susiimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2015 03 07, 11:39)
Labas rytas  4u.gif Aš visai nugrybavau. Per dvi dienas prisivalgiau visai ne pagal dietą  blush2.gif  bet sportuoti pradėsiu nuo kitos savaitės sporto klube, tikiuosi jis man padės labiau susiimti  g.gif

as vakar naminiu zuvies pirsteliu suvalgiau doh.gif 2vnt.... bet uz tai svoris pagaliau krist pradejo, jau -2kg
Atsakyti
QUOTE(parampam @ 2015 03 07, 14:18)
as vakar naminiu zuvies pirsteliu suvalgiau  doh.gif 2vnt.... bet uz tai svoris pagaliau krist pradejo, jau -2kg

Kaip šaunu, kad svoris pajudėjo bigsmile.gif o aš vis dar bijau ant svarstyklių užlipti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(parampam @ 2015 03 07, 13:18)
as vakar naminiu zuvies pirsteliu suvalgiau  doh.gif 2vnt.... bet uz tai svoris pagaliau krist pradejo, jau -2kg

Sveikinu su pasiekimais 4u.gif

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2015 03 07, 15:24)
Kaip šaunu, kad svoris pajudėjo  bigsmile.gif  o aš vis dar bijau ant svarstyklių užlipti  blush2.gif

Drasiau, linkiu kad rezultatas maloniai nustebintu 4u.gif

O man svoris sustojo krites, nors jau 4 savaites baigtos -5, bet apimtys mazeja tikrai, gerai but kad ir svoriukas pajudetu .... yra dar nuo ko (dabar 75 blush2.gif )
Atsakyti
Sveikos, sveikinu visas su mūsų diena! 4u.gif
Šiandien užlipau ant svarstyklių ir pamačiau, kad svoris visai nepajudėjo doh.gif dar pasimatuosiu apimtis, tikiuosi bent jos bus nors šiek tiek sumažėjusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Korni* @ 2015 03 07, 16:02)
Sveikinu su pasiekimais  4u.gif
Drasiau, linkiu kad rezultatas maloniai nustebintu  4u.gif

O man svoris sustojo krites, nors jau 4 savaites baigtos -5, bet apimtys mazeja tikrai, gerai but kad ir svoriukas pajudetu .... yra dar nuo ko (dabar 75  blush2.gif )

mano galva, svarbiausia, kad apimtys krenta smile.gif

QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2015 03 08, 13:22]Sveikos, sveikinu visas su mūsų diena!  4u.gif
Šiandien užlipau ant svarstyklių ir pamačiau, kad svoris visai nepajudėjo  doh.gif  dar pasimatuosiu apimtis, tikiuosi bent jos bus nors šiek tiek sumažėjusios  ax.gif

g.gif visai kaip man...

o zinot ka... man vakar buvo nuodemiu diena doh.gif +1 doh.gif doh.gif doh.gif ir nepasakyciau, kad prisirijau... tiesiog viskoo po truputi ragavau... nu karoce... neviltis. sian turiu jau mesa pradet. bet tai durnizmas kazkoks... dar viena diena ant darzoviu pagyvensiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo parampam: 09 kovo 2015 - 08:04
QUOTE(parampam @ 2015 03 09, 10:02)
mano galva, svarbiausia, kad apimtys krenta smile.gif
g.gif visai kaip man...

o zinot ka... man vakar buvo nuodemiu diena  doh.gif +1  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir nepasakyciau, kad prisirijau... tiesiog viskoo po truputi ragavau... nu karoce... neviltis. sian turiu jau mesa pradet. bet tai durnizmas kazkoks... dar viena diena ant darzoviu pagyvensiu

Aš manau irgi ilgiau su daržovėmis gyvensiu, nes tie nukrypimai, paskui labai atsiliepia, norisi organizmą išsivalyti. O man šiandien visai dingo apetitas. Šiandien valgiau omletą, salotas, pora obuolių, duonos riekelė ir arbata. Nesuprantu kodėl taip nesinori valgyt g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Kazkaip tylu cia pasidare. As tai dar vis protasovinuosi ir kol kas visai patenkinta rezultatais (-7). Idomu kaip jums sekasi ?
Atsakyti
QUOTE(Korni* @ 2015 03 17, 10:30)
Labas rytas smile.gif Kazkaip tylu cia pasidare. As tai dar vis protasovinuosi ir kol kas visai patenkinta rezultatais (-7). Idomu kaip jums sekasi ?

Praeita savaitė buvo labai įtempta, tai vieną dieną nepavalgydavau, kitą persivalgydavau, žodžiu buvo visko biggrin.gif na o rezultatai per tą laiką, kai laikausi-2kg smile.gif
Korni- tavo rezultatai puikūs thumbup.gif
Atsakyti
Vakar pradėjau 4 savaitę. Sveriu 51kg. Prieš dietą 55kg buvo, esu patenkinta. Buvo šiek tiek nuodėmių... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2015 03 17, 15:27]Praeita savaitė buvo labai įtempta, tai vieną dieną nepavalgydavau, kitą persivalgydavau, žodžiu buvo visko  biggrin.gif  na o rezultatai per tą laiką, kai laikausi-2kg smile.gif
Korni- tavo rezultatai puikūs  thumbup.gif

Smagu kad ir su nuodemem bet svoris juda smile.gif 4u.gif Kaip bebutu keista, bet man kuo toliau tuo nuodemiu maziau smile.gif

QUOTE(aiste.pp @ 2015 03 17, 17:13)
Vakar pradėjau 4 savaitę. Sveriu 51kg. Prieš dietą 55kg buvo, esu patenkinta. Buvo šiek tiek nuodėmių...  4u.gif

Kiek planuojat laikytis 5 savaites ar ir su 5 savaiciu isejimu is dietos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korni*: 17 kovo 2015 - 21:32