Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

Sveikos, noriu pasigirti savo rezultatais blush2.gif Nuo visur -1cm, o nuo liemens -4cm thumbup.gif . Esu žiauriai patenkinta thumbup.gif . Svoris 54kg (-1kg) smile.gif Tiesa, padariau šiek tiek nusižengimų,valgiau kažkada mandarinus,nes kažkodėl maniau,kad galiu juos valgyt, net nzn kdl taip maniau... biggrin.gif Sakiau,kad dabar irgi į dieną po vieną ar du suvalgysiu, nieko neatsitiko, rezultatas vistiek yra smile.gif Tai vat smile.gif Ne,nesportavau šią savaitę iš vis.. bet galvoju,gal reiktų pasimankštinti.. Iš vis, nes gana mažai judėjau smile.gif Beje, šiandien man 7diena. Ryt prasideda 2 savaitė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiste.pp: 01 kovo 2015 - 22:04
QUOTE(aiste.pp @ 2015 03 01, 22:03)
Sveikos, noriu pasigirti savo rezultatais  blush2.gif  Nuo visur -1cm, o nuo liemens -4cm  thumbup.gif . Esu žiauriai patenkinta thumbup.gif . Svoris 54kg (-1kg)  smile.gif Tiesa, padariau šiek tiek nusižengimų,valgiau kažkada mandarinus,nes kažkodėl maniau,kad galiu  juos valgyt, net nzn kdl taip maniau... biggrin.gif  Sakiau,kad dabar irgi į dieną po vieną ar du suvalgysiu, nieko neatsitiko, rezultatas vistiek yra smile.gif Tai vat smile.gif Ne,nesportavau šią savaitę iš vis.. bet galvoju,gal reiktų pasimankštinti.. Iš vis, nes gana mažai judėjau smile.gif Beje, šiandien man 7diena. Ryt prasideda 2 savaitė  cool.gif

man irgi ryt antra savaite smile.gif
o rezultatai motyvuojantys, vienas kg/sav, pats tas thumbup.gif su apimtim - dar geriau smile.gif)
o, kad mano nusizengimai butu mandarinais biggrin.gif as tai kas vakara ko paragaju neleistino. gal del to tik puse kg ir nukrito g.gif
Atsakyti
QUOTE(parampam @ 2015 03 01, 22:24)
pradejau vakar daryti cardio treniruotes pagal youtube smile.gif o dietos nuo pirmadienio laikausi. man labai sunku reikiama kcal kieki surinkti... nes tie kopustai tiek mazai kaloriju turi...  doh.gif atrodo, puse kg kopusto isikisai i save per jega, o kcal kaip ner taip ner. pirma diena pameciau gal puse kg, bet daugiau kazkodel nemazeja  g.gif o metro netriu apimciu pamatuoti, bet irgi atrodo, kad nieko ispudingo... jus sportuojate? jei taip, tai ka?

Aš šiek tiek sportuoju,pagal youtubes įvairias treniruotes, o šiaip mąstau apie sporto klubą smile.gif O jūs ar sveriatės kiekvieną dieną? Nes mąstau kaip geriau, šiandien nelipau ant svarstyklių, nes vakare šiek tiek prisivalgiau biggrin.gif Na o šiandien sėdžiu su bliūdu salotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2015 03 02, 16:47)
Aš šiek tiek sportuoju,pagal youtubes įvairias treniruotes, o šiaip mąstau apie sporto klubą  smile.gif  O jūs ar sveriatės kiekvieną dieną? Nes mąstau kaip geriau, šiandien nelipau ant svarstyklių, nes vakare šiek tiek prisivalgiau  biggrin.gif  Na o šiandien sėdžiu su bliūdu salotų  biggrin.gif

taip, kasdien sveriuosi smile.gif jau man uzteko, kad kelias sav nesisveriau ir +4 turiu (nu gyvenime tiek nesveriau doh.gif ) tai nuo to laiko pasizadejau svertis kasdien ir padidejus svoriui kazka daryti po puses kg, o ne po 4 kg... as siaip pastebejau, kad kai laikausi kazkokios a la dietos, svoris nekrenta, tada pradedu esti ir svoris pradeda kristi (nes, matyt, susidaro pirma kaloriju deficitas ir medziagu apykaita sulieteja, o veliau ta medziagu apykaita pagreiteja kai esti daugiau pradedi).
sporto klubas manau gerense iseitis jei yra galimybe smile.gif nes as va kaip pradejau sportuot viena diena, taip ir baigiau, sian vel reiks pasistengti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parampam @ 2015 03 03, 09:36)
taip, kasdien sveriuosi smile.gif jau man uzteko, kad kelias sav nesisveriau ir +4 turiu (nu gyvenime tiek nesveriau  doh.gif ) tai nuo to laiko pasizadejau svertis kasdien ir padidejus svoriui kazka daryti po puses kg, o ne po 4 kg... as siaip pastebejau, kad kai laikausi kazkokios a la dietos, svoris nekrenta, tada pradedu esti ir svoris pradeda kristi (nes, matyt, susidaro pirma kaloriju deficitas ir medziagu apykaita sulieteja, o veliau ta medziagu apykaita pagreiteja kai esti daugiau pradedi).
sporto klubas manau gerense iseitis jei yra galimybe  smile.gif nes as va kaip pradejau sportuot viena diena, taip ir baigiau, sian vel reiks pasistengti  lotuliukas.gif

Na šiomis dienomis ir man reikės pasisverti, kiek ten tiksliai rodo įdomu biggrin.gif O dėl sporto, tai taip, namie labai sunku prisiversti, nebent įpranti, o į sporto klubą ateini, pasportuoji ir viskas ax.gif Kiek pastebėjau šioje temoje likom tik mes dviese biggrin.gif tikiuosi pavasarėjant prisijungs mūsų daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2015 03 03, 15:23)
Na šiomis dienomis ir man reikės pasisverti, kiek ten tiksliai rodo įdomu  biggrin.gif  O dėl sporto, tai taip, namie labai sunku prisiversti, nebent įpranti, o į sporto klubą ateini, pasportuoji ir viskas  ax.gif  Kiek pastebėjau šioje temoje likom tik mes dviese  biggrin.gif  tikiuosi pavasarėjant prisijungs mūsų daugiau  4u.gif

aha biggrin.gif nieko, busim jau protasovo veteranes, kai kitos jungsis, galesim vaidinti protingas ir aiskinti visoms ir giiiirtis, kad galim mesa valgyt biggrin.gif (nors ne tiek ir daug laukti beliko, o svoris kaip stovi taip stovi g.gif ka darau ne taip...)
Atsakyti
nezinau, ka daryti sad.gif nu siaubas... svoris kaip 0,5kg nukrites taip nukrites... o jau gi virs savaites... padarau as tu nuodemiu, nu tarkim suvalgau riekele desros per diena, arba gabaliuka keptos vistienos per diena arba va vakar kavos aparate paspaudziau kad man be cukraus kava padarytu, o padare su cukrum.... ar gali tokios nuodemes tureti itakos svorio nekritimui?
siaip dar galimas daiktas, kad per mazai kcal suvartoju. ir antras dalykas, pagrinde valgau vakarais... tai gal del to cia? nu negaliu. laikysiuosi iki galo, kad zinociau, kad padariau viska ka galejau. bet vistiek wtf?? norisi gi kad ir motyvacijos daugiau butu, kad svoris nors kiek kristu...
Papildyta:
o gal taip yra del to, kad valgau 9proc varske? nes dietos aprasymo as nelabai iki galo supratau. raso, kad pieno produktai iki 5proc, be to, nuriebalintu vartoti negalima. tai lieka tada varske 9proc, arba ta nuriebalinta 0,5. tai gal del to??
Atsakyti
Sveikutes, vis paskaitau paskaitau bet nerasiau blush2.gif tai va as jau 4 savaite protasovinuosi svoris - 5,5 apimtys irgi stipriai sumazejo tik konkreciai nepasakysiu kiek nes nematavau blush2.gif buvo pora dienu nuodemiu (gimtadienis ir sermenys ) bet po ju vel laisvai i trasa. bandysiu praeiti visas 10 savaiciu, ziuresim kaip bus. Valgau taip: pusryciai kiausinis+morka + virtas kiausinis, priespeciai stikline ar pusantros kefyro ar rezenkos, pietus salotos is ivairiu darzoviu uzpiltos jogurtu ir varskes gabaliukais, pavakariai obuoliai, vakariene darzoves, arba graikiskas jogurtas ar kefyras arba viskas kartu smile.gif P.S labiausiai svoriukas pradejo judeti kaip ir buvo mineta po antros trecios savaites. Taip kad nepasiduokit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korni*: 04 kovo 2015 - 09:53
parampam galbūt svoris nekrenta dėl tų nukrypimų, nes dėl 9% varškės nemanau, kad jis stovėtų vietoje. O kaip su vandeniu? Ar daug jo per dieną išgeriat?
Korni* kaip smagu, kad jums taip puikiai sekasi, tokie rezultatai pakelia nuotaiką ir yra kaip motyvacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Korni* @ 2015 03 04, 09:51)
Sveikutes, vis paskaitau paskaitau bet nerasiau blush2.gif tai va as jau 4 savaite protasovinuosi svoris - 5,5 apimtys irgi stipriai sumazejo tik konkreciai nepasakysiu kiek nes nematavau  blush2.gif buvo pora dienu nuodemiu (gimtadienis ir sermenys ) bet po ju vel laisvai i trasa. bandysiu praeiti visas 10 savaiciu, ziuresim kaip bus. Valgau taip: pusryciai kiausinis+morka + virtas kiausinis, priespeciai stikline ar pusantros kefyro ar rezenkos, pietus salotos is ivairiu darzoviu uzpiltos jogurtu ir varskes gabaliukais, pavakariai obuoliai, vakariene darzoves, arba graikiskas jogurtas ar kefyras arba viskas kartu smile.gif P.S labiausiai svoriukas pradejo judeti kaip ir buvo mineta po antros trecios savaites. Taip kad nepasiduokit  4u.gif

aciu uz motyvacija, tikiuosi, ir man taip bus biggrin.gif

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2015 03 04, 18:47)
parampam galbūt svoris nekrenta dėl tų nukrypimų, nes dėl 9% varškės nemanau, kad jis stovėtų vietoje. O kaip su vandeniu? Ar daug jo per dieną išgeriat?
Korni* kaip smagu, kad jums taip puikiai sekasi, tokie rezultatai pakelia nuotaiką ir yra kaip motyvacija  4u.gif

vandens gal ir mazokai isgeriu... sakot del vandens gai buti? as nevisai suprantu, kokia itaka tas vanduo daro? kokiu budu svoris del jo nepakankamumo stovi vietoje?
siandien biski pagerejo man, nes -1 pagaliau jau! (per pusantros savaites ...).
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat dar su jumis. Mano nuodemės tai mandarinai, vis laikas nuo laiko paįvairinu savo racioną su jais biggrin.gif smile.gif Tikrai nesisveriu kiekvieną dieną, nes mano svarstyklės ne elektroninės, tai jei nukristų koks 200g, man net nesimatytų turbūt lotuliukas.gif .Sveriuosi per šią dietą sekmadieniais ryte ir išsimatuoju apimtis. Labai laukiu 3savaitės pradžios, noriu jau mėsytės biggrin.gif
Atsakyti
Taip pat, dar norėjau paklausti dėl tos 3 savaitės... Kokią mėsytę jūs valgote? Faršas vištienos, kalakutienos tinka ? g.gif Ar grinus mėsos gabaliukus kaip višienos krūtinėlę? Taip pat noriu paklaust, ar verdat ar ką darot? Aš tai planuoju į orkaitę dėti be aliejaus,šiek tiek vandenuko ipylus...
Kokius prieskonius dedat? Gal kokias darzoves troskinates ? ar tik šviežios turi būt ? smile.gif
Atsakyti