Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

pasidalinkite, ka valgote 4u.gif
vakar dariaus salotas is gabeliukais pjaustyto saliero ir obuolio, padazas krienu-citrinos. siandien pasidariau varskes, itarkavau obuolio, naturalus jogurtas, cinamonas.
Atsakyti
As irgi pirma diena kaip startavusi 4u.gif Valios ir stiprybes sau ir kitoms besilaikancioms linkiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pradėjau ir aš laikytis šios dietos. Kol kas tik antra diena šiandien. Siekiamas tikslas-pamažėjusios apimtys, nes turiu nemažą atsikišusį pilvuką. (55kg. ūgis 157cm. Krūtinė 90, Liemuo74, klubai 93). Po savaitės planuoju pasisvert ir pasimatuot apimtis, kol kas nuklydimų nebuvo. Labai skanu užkandis, supjaustytas obuolys + užsibarstyti cinamono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste.pp @ 2015 02 24, 21:31)
Sveikos  4u.gif  Pradėjau ir aš laikytis šios dietos. Kol kas tik antra diena šiandien. Siekiamas tikslas-pamažėjusios apimtys, nes turiu nemažą atsikišusį pilvuką. (55kg. ūgis 157cm. Krūtinė 90, Liemuo74, klubai 93). Po savaitės planuoju pasisvert ir pasimatuot apimtis, kol kas nuklydimų nebuvo. Labai skanu užkandis, supjaustytas obuolys + užsibarstyti cinamono smile.gif

as tai daznai nuklystu blush2.gif ir vis save guodziu kad geriau vienas nuklydimas per diena nei jokios dietos. gal koki puse kg ir pameciau jau per 2 dienas.
Atsakyti
Merginos, o kaip jums su prakaitavimu ? blush2.gif Man toks jausmas,kad labiau pradėjau prakaituot...
Atsakyti
As buvau pasavus pries kelias dienas, puse dienos atsilaikiau ir po to pajauciau kad gripas kabinas, tad atidejau iki kitu dienu 4u.gif Bet siandien startavau jau pilnai smile.gif
Uzmaciau, kad Maximoj mums tinkamam produktui akcija, eisiu pasipildyt atsargu 4u.gif jei kam aktualu idedu nuoroda, pirmam puslapyje iskart ji kibiriuke smile.gif http://www.daugakcij...-leidinys-nr-13
Ja isiberiu i sieteli, po saltu vandeniu nuplaunu, lieka gumuleliai, kurie savo skoniu yra kaip mozarela biggrin.gif Salotose su pomidorais ir baziliku laaaabai skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2015 02 26, 12:49)
As buvau pasavus pries kelias dienas, puse dienos atsilaikiau ir po to pajauciau kad gripas kabinas, tad atidejau iki kitu dienu  4u.gif  Bet siandien startavau jau pilnai smile.gif
Uzmaciau, kad Maximoj mums tinkamam produktui akcija, eisiu pasipildyt atsargu  4u.gif  jei kam aktualu idedu nuoroda, pirmam puslapyje iskart ji kibiriuke smile.gif http://www.daugakcij...-leidinys-nr-13
Ja isiberiu i sieteli, po saltu vandeniu nuplaunu, lieka gumuleliai, kurie savo skoniu yra kaip mozarela  biggrin.gif  Salotose su pomidorais ir baziliku laaaabai skanu  biggrin.gif

Mmmm,varškytė biggrin.gif tik ką jos valgiau su kava, labai skani ji man. Man jau ketvirta diena thumbup.gif Norėčiau saldumynų ir mėsos biggrin.gif bet tikrai nepasiduosiu... schmoll.gif
Šaunu,kad prisijungei. Visoms bus lengviau laikytis iš vien ir nenusileis pagundom smile.gif
Kažkas prašė pasidalinti receptais... g.gif
Valgiau kažkada morkos+česnakas+jogurtas (aišku iš namų niekur nėjau).
Salotos: morka+salieras+pipirai+druskos+jogurtas.
Pusryčiams skaniausiai valgau: kiaušinį+ varškė su kivi.
Man patinka vakare toks užkandis (jau minėjau, bet pasikartosiu) obuolys+cinamonas.
Salotos: iceberg salotos+paprika+pomidoras+raudonas svogūnas+druska+pipirai+varškė.
Štai taip maždaug valgau smile.gif
Atsakyti
o as pradejau savo klaida kartoti...
siandiena labai mazai buvau namie. pavalgiau darzoviu nusipirkusi parduotuveje per pietus, veliau jau nebebuvo galimybes... tai visas dienos valgis buvo tik grudeta varske (ta kibiriuke) ir morkos kelios. grizus namo slaviu saldytuva, jei taip galima pasakyti, susipjausciau lekste kopusto, verdu kiausini, pasidariau megstamu salotu su salieru ir obuoliu bei krienais biggrin.gif
o siaip man labai svarbu surinkti bent 1200 kcal, nes tada svoris nekrenta... nezinau, ka daryti. doh.gif
Papildyta:
o siaip man truksta kokiu 500 kcal. sakau, visas sokoladas biggrin.gif suvalgyciau db ir uztektu man to ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prie šios dietos grįžtu kaip ir kasmet numesti vėl kelis kg. Kaip jau ir minėjau su šią dieta, jei gerai pamenu, pamečiau 13kg, bet ši dieta jau buvo tapusi kaip gyvenimo būdas tongue.gif Esu svėrusi ir 74kg, na o dabar 59kg smile.gif bet iki pilnos laimės dar trūksta ir šiaip noriu apsivalyti organizmą. Startuosiu nuo pirmadienio, šiandien šausiu į parduotuvę susipirkti produktų, o rytoj pasidarysiu iškrovos dieną, na o pirmadienį susimatysime čia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2015 02 28, 10:36)
Sveikos  4u.gif  Prie šios dietos grįžtu kaip ir kasmet numesti vėl kelis kg. Kaip jau ir minėjau su šią dieta, jei gerai pamenu, pamečiau 13kg, bet ši dieta jau buvo tapusi kaip gyvenimo būdas  tongue.gif Esu svėrusi ir 74kg, na o dabar 59kg  smile.gif  bet iki pilnos laimės dar trūksta ir šiaip noriu apsivalyti organizmą. Startuosiu nuo pirmadienio, šiandien šausiu į parduotuvę susipirkti produktų, o rytoj pasidarysiu iškrovos dieną, na o pirmadienį susimatysime čia  4u.gif  4u.gif

Sveika prisijungus, gal temele kiek pagyves smile.gif as vis kasdien nuodemiu padarau... ypac kai seimyna namie vakarais ka skanaus kemsa, vis atsikandu... numeciau koki kg nuo pirmadienio ir vyliuosi kad tokios mazos nuodemes neatsilieps labai smarkiai bendram rezultatui doh.gif
o tavo rezultatai pagirtini! As dabar nuo 77 metu... o pries menesi 73 sveriau, jei tik buciau dazniau sverusis tokios nesamones nebutu. Bet dziaugiuosi kad gal pagaliau ir daugiau numesti galesiu.kaip supratau numesti kg negrizo? Aisku ko gero mityba teko pakoreguot siek tiek?
Atsakyti
QUOTE(parampam @ 2015 02 28, 13:54)
Sveika prisijungus, gal temele kiek pagyves smile.gif as vis kasdien nuodemiu padarau... ypac kai seimyna namie vakarais ka skanaus kemsa, vis atsikandu... numeciau koki kg nuo pirmadienio ir vyliuosi kad tokios mazos nuodemes neatsilieps labai smarkiai bendram rezultatui  doh.gif
o tavo rezultatai pagirtini! As dabar nuo 77 metu... o pries menesi 73 sveriau, jei tik buciau dazniau sverusis tokios nesamones nebutu. Bet dziaugiuosi kad gal pagaliau ir daugiau numesti galesiu.kaip supratau numesti kg negrizo? Aisku ko gero mityba teko pakoreguot siek tiek?

Žinokit ir pas mane būdavo tų "nuodėmių", bet svarbu nepasiduoti. Gal pora kg ir grįžo, bet kaip minėjau tokia mityba tapo lyg ir gyvenimo būdas, stengdavausi nieko kepto nevalgyti, bandelių ir pan., tiesiog tai tapo įprasta. Nors taip maitindamasi nebuvau itin laiminga, paskutiniu metu net depresija buvo šiek tiek apėmusi. Svarbu jaustis gerai smile.gif Aš manau jei tikrai susiimsim, pavyks pamesti tuos kg, o ir po šios dietos į maistą pradedi žiūrėti kiek kitaip. Bet dabar mano situacija irgi klaiki,valgau vos ne kiekvieną dieną saldumynus, vakarais prisivalgau. Noriu vėl sugrįžti į "doros" kelią biggrin.gif O jūs gal sportuojat ar stengiatės tik mitybą koreguoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2015 02 28, 23:12)
Žinokit ir pas mane būdavo tų "nuodėmių", bet svarbu nepasiduoti. Gal pora kg ir grįžo, bet kaip minėjau tokia mityba tapo lyg ir gyvenimo būdas, stengdavausi nieko kepto nevalgyti, bandelių ir pan., tiesiog tai tapo įprasta. Nors taip maitindamasi nebuvau itin laiminga, paskutiniu metu net depresija buvo šiek tiek apėmusi. Svarbu jaustis gerai  smile.gif  Aš manau jei tikrai susiimsim, pavyks pamesti tuos kg, o ir po šios dietos į maistą pradedi žiūrėti kiek kitaip. Bet dabar mano situacija irgi klaiki,valgau vos ne kiekvieną dieną saldumynus, vakarais prisivalgau. Noriu vėl sugrįžti į "doros" kelią  biggrin.gif  O jūs gal sportuojat ar stengiatės tik mitybą koreguoti?  smile.gif

pradejau vakar daryti cardio treniruotes pagal youtube smile.gif o dietos nuo pirmadienio laikausi. man labai sunku reikiama kcal kieki surinkti... nes tie kopustai tiek mazai kaloriju turi... doh.gif atrodo, puse kg kopusto isikisai i save per jega, o kcal kaip ner taip ner. pirma diena pameciau gal puse kg, bet daugiau kazkodel nemazeja g.gif o metro netriu apimciu pamatuoti, bet irgi atrodo, kad nieko ispudingo... jus sportuojate? jei taip, tai ka?
Atsakyti