aš irgi šeštadienį slystelėjau - burokėlių sriuba su su riebaluose virtu pyragėliu buvo be galo skanu Bet susiėmiau ir vėl tęsiu.
Supratau, kas šioje dietoje man nelabai gerai, ypač žiemą - karšto maisto nebuvimas pirmas dvi savaites. Ryt prisiduosiu apie pirmosios savaitės pasiekimus
Labas rytas. Ot kokios jūs patvirkusios , nieko, savaitgalis praėjo, laikas į doros kelią. Aš tai mažytį žuvies gabaliuką suvalgiau vakar ir obuolių normą padvigubinau. Daugiau jokių nuodėmių .
svarbiausia kad savaitgaliniai nukrypimai nesitestu savaitemis:)
as turbut sriubos net nevadinciau nuklydimu. kazkaip sitos dietos esme man atrodo cukraus, angliavandeniu ir pusfabrikaciu atsisakyt. po sios dietos labai lengva svaikai matintis. as jos jau antra karta laikaus, tai svorio priaugau tik po beprotisko pyragu valgymo per sventes
as turbut sriubos net nevadinciau nuklydimu. kazkaip sitos dietos esme man atrodo cukraus, angliavandeniu ir pusfabrikaciu atsisakyt. po sios dietos labai lengva svaikai matintis. as jos jau antra karta laikaus, tai svorio priaugau tik po beprotisko pyragu valgymo per sventes
pirma savaitė baigės - lygiai 3 kg prarasta. Praktiškai atsiklračiau to, ką prisiauginau per gruodį Bet savijauta nereali
zigasore, saunuole!! neatsibodo dar darzoves?
Sveikos protasovinkės.
Kaip sekasi, kaip nuotaikos? Aš šiandien jau su 3 nusipurtytais kilogramais . Rytoj pradėdu valgyt mėsytę . Vakare jau virsiu vištieną . Js., ką skanaus gamini 3-5 savaitę?
Kaip sekasi, kaip nuotaikos? Aš šiandien jau su 3 nusipurtytais kilogramais . Rytoj pradėdu valgyt mėsytę . Vakare jau virsiu vištieną . Js., ką skanaus gamini 3-5 savaitę?
man virusas kazkoks prisikabino, tai valgyt is vis nenoriu. ir nesisveriau sia savaite.
O aš vakar mėsą pradėjau valgyt . Ir apetitas pradėjo kilt . Kol daržoves su kefyru vartojau, visai alkis nekamavo, o dabar taip noris nuodėmes daryt , taip prie saldainių traukia. Bet laikausi. Dar .
Ei merginos, kur prapuolėt, negi pamiršot mūsų brangujį Kimą. J.s., kaip sveikata? Aš po danties traukimo antibijotikus geriu, gal labai nenuvarysiu organizmo besidietindama .
mmm, persalimas praejo, pradejau mesa valgyt-kokia as alkana pastoviai kazkaip paprasciau vien darzoves valgyt buvo. guodziuos tik kad ant saldumynu netrauka
nu ką, mergaitės, atostogos Italijoj su makaronų, picų ir vyno dieta - gera dūšiai, bet nieko gero svoriui 1 kg sugryžo - trukt už vadžių, vėl iš pradžių...
QUOTE(zigasore @ 2015 01 28, 16:47)
nu ką, mergaitės, atostogos Italijoj su makaronų, picų ir vyno dieta - gera dūšiai, bet nieko gero svoriui 1 kg sugryžo - trukt už vadžių, vėl iš pradžių...
na čia pavarei. Kaip sakoma, nuo vienos dietos nepasisotinu, todėl laikausi dviejų . Aš kitą savaitę į Egiptą išskrendu su "viskas įskaičiuota" . Kažin kelių dietų teks laikytis