Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

aš irgi šeštadienį slystelėjau - burokėlių sriuba su su riebaluose virtu pyragėliu buvo be galo skanu biggrin.gif Bet susiėmiau ir vėl tęsiu.
Supratau, kas šioje dietoje man nelabai gerai, ypač žiemą - karšto maisto nebuvimas pirmas dvi savaites. Ryt prisiduosiu apie pirmosios savaitės pasiekimus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Ot kokios jūs patvirkusios ax.gif , nieko, savaitgalis praėjo, laikas į doros kelią. Aš tai mažytį žuvies gabaliuką suvalgiau vakar ir obuolių normą padvigubinau. Daugiau jokių nuodėmių bigsmile.gif .
Atsakyti
svarbiausia kad savaitgaliniai nukrypimai nesitestu savaitemis:)
as turbut sriubos net nevadinciau nuklydimu. kazkaip sitos dietos esme man atrodo cukraus, angliavandeniu ir pusfabrikaciu atsisakyt. po sios dietos labai lengva svaikai matintis. as jos jau antra karta laikaus, tai svorio priaugau tik po beprotisko pyragu valgymo per sventes
Atsakyti
pirma savaitė baigės - lygiai 3 kg prarasta. Praktiškai atsiklračiau to, ką prisiauginau per gruodį smile.gif Bet savijauta nereali biggrin.gif
Atsakyti
zigasore, saunuole!! neatsibodo dar darzoves? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos protasovinkės.
Kaip sekasi, kaip nuotaikos? Aš šiandien jau su 3 nusipurtytais kilogramais thumbup.gif . Rytoj pradėdu valgyt mėsytę thumbup.gif . Vakare jau virsiu vištieną biggrin.gif . Js., ką skanaus gamini 3-5 savaitę?
Atsakyti
man virusas kazkoks prisikabino, tai valgyt is vis nenoriu. ir nesisveriau sia savaite.
Atsakyti
O aš vakar mėsą pradėjau valgyt ax.gif . Ir apetitas pradėjo kilt ax.gif . Kol daržoves su kefyru vartojau, visai alkis nekamavo, o dabar taip noris nuodėmes daryt ax.gif , taip prie saldainių traukia. Bet laikausi. Dar biggrin.gif .
Atsakyti
Ei merginos, kur prapuolėt, negi pamiršot mūsų brangujį Kimą. J.s., kaip sveikata? Aš po danties traukimo antibijotikus geriu, gal labai nenuvarysiu organizmo besidietindama ax.gif .
Atsakyti
mmm, persalimas praejo, pradejau mesa valgyt-kokia as alkana pastoviai ax.gif kazkaip paprasciau vien darzoves valgyt buvo. guodziuos tik kad ant saldumynu netrauka biggrin.gif
Atsakyti
nu ką, mergaitės, atostogos Italijoj su makaronų, picų ir vyno dieta - gera dūšiai, bet nieko gero svoriui biggrin.gif 1 kg sugryžo - trukt už vadžių, vėl iš pradžių...
Atsakyti
QUOTE(zigasore @ 2015 01 28, 16:47)
nu ką, mergaitės, atostogos Italijoj su makaronų, picų ir vyno dieta - gera dūšiai, bet nieko gero svoriui biggrin.gif 1 kg sugryžo - trukt už vadžių, vėl iš pradžių...

lotuliukas.gif na čia pavarei. Kaip sakoma, nuo vienos dietos nepasisotinu, todėl laikausi dviejų lotuliukas.gif . Aš kitą savaitę į Egiptą išskrendu su "viskas įskaičiuota" ax.gif . Kažin kelių dietų teks laikytis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 28 sausio 2015 - 20:18