Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(zigasore @ 2015 01 13, 17:22)
Taip, pirmą. Šiandien pirma diena, kol kas viskas ok biggrin.gif Vakare - išbandymų metas...

Svarbu nepaslyst. Nei menkiausio grieko, nes jei ti kažką suvalgai, tai viskas, baigta. Man pirmas dvi dienas sunkoka buvo, dabar labai gerai jaučiuos, žvali ir su nuotaika thumbup.gif . Kokiu svoriu startuoji ir kiek nori numest?
Atsakyti
obuoliai turi but zalios spalvos, nes jie maziausiai cukraus turi is visu obuoliu mirksiukas.gif
vakare svarbu 'protingu' laiku nueit miegot, bent jau man, nes miego trukumas pasireiskia alkio jausmu
pirma savaite -1kg
Atsakyti
strartuoju su dideliu ir beveik apvaliu triženkliu biggrin.gif biggrin.gif Išsigandau, kad po poros mėnesių su tokiu pagreičiu galiu tą triženklį sėkmingai pasiekti, tai čiupau jautį (Kimą) už ragų. Tikslo, kiek ,,atsikratyti" neturiu, žiūrėsiu, kaip seksis, pirma diena padėjo puskilio atsikratyt (nesistebėkit - juk yra nuo ko mest), ir tai jau džiugu. Sąžiningai susisvėriau ką valgysiu, pasiskaičiavau kalorijas (nes nelabai gaudausi, kiek ten kas tu kalorijų turi), su tais nelabai tinkamais obuoliukais gavos beveik 1300, tai manau, kad viskas protingai, alkana nesijaučiu, vakarienės metu nepaslydau. Žodžiu - šis maitinimasis - kaip tik man biggrin.gif
Kažkur paskaičiau dėl sėlenų, kad kažkas jas valgo (į jogurtuką maišo) - kaip manot, didelė nuodėmė būtų?
Aš su ėjimu miegot problemų tai neturiu (einu apie 22-22.30), bet turiu su atsibudimu - natūraliai apie 5 ryto atsikeliu, tai geriausiu atveju temiegu apie 7 val... norėčiau išparpt bent iki 6... biggrin.gif
js., o kada Tau buvo sunkiausia?

Atsakyti
Pacioj dietoj apie selenas Nieko neparasyta, bet manau nieko blogo jos.
Praeita savaite mazius sirgo, nakti n kartu keliaus, blogai miegojau tai dienom tik kazko saldaus ir norejosi
Atsakyti
Prisiduodu - kol kas viskas pagal planą, jokių nuodėmių biggrin.gif Jaučiuosi soti (labai jua nemažas kalnas tų žolių gaunas - jei apie 300-400 g.), svoris krenta, bet smagiausia, kad lengva pradedu jaustis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zigasore @ 2015 01 15, 08:59)
Prisiduodu - kol kas viskas pagal planą, jokių nuodėmių biggrin.gif Jaučiuosi soti (labai jua nemažas kalnas tų žolių gaunas - jei apie 300-400 g.), svoris krenta, bet smagiausia, kad lengva pradedu jaustis smile.gif

Na tai faina thumbup.gif , turiu pastebėt, kad kuo didesnis antsvoris, tuo lengviau krenta kilogramai ax.gif . Aš šiandien baiginėju pirmą savaitę ir jau 2 kilogramai nuriedėjo. Bet jokių nuodėmių nepadariau biggrin.gif
Atsakyti
Džiugu, kad pastangos ne veltui smile.gif
Gal pasidalintumėt, ką valgot, nes bijau, kad antrą savaitę mano valgiaraštis gali kiek pabosti smile.gif
Atsakyti
man patinka tokios salotos-labai smulkiai sutarkuota morka, kopustas sutarkuotas burokine tarka, grietine ir druska
arba smulkiai supjaustytas svogunas, geras kuokstas petrazoliu lapu, agurkai, pomidorai, feta suris
Atsakyti
po keturiu dienu - 1,6 kg. Vakar vakare vos atsilaikiau pries angliavandenius, bet atsilaikiau thumbup.gif thumbup.gif Pusryciams varske su tarkuotu obuoliu ir cinamonu. Pietums einam į svečius... vėl išbandymai smile.gif kaip jum einas?
Atsakyti
Man siandien bus 'nuodemiu' diena:einu I muzieju, tai pietum speju reikes kokiosvistienos ieskoti su salotom
Atsakyti
QUOTE(zigasore @ 2015 01 17, 11:27)
po keturiu dienu - 1,6 kg. Vakar vakare vos atsilaikiau pries angliavandenius, bet atsilaikiau  thumbup.gif  thumbup.gif  Pusryciams varske su tarkuotu obuoliu ir cinamonu. Pietums einam į svečius... vėl išbandymai smile.gif kaip jum einas?

Labas rytas, man po 8 dienų tie patys 2 kg, užvakar net "priaugus" buvau. Bet nieko, ir kitais kartais antrą savaitę sustodavo, trečią daugiausiai numetu ax.gif . Aš komandiruotėj vieną dieną buvau, visos valgė, o aš arbatą gėriau lotuliukas.gif . Dar vienoj vietoj tokiais nematytais ir iš išvaizdos skaniais pyragėliais vaišino. Atsilaikiau didis.gif
Atsakyti
mano diena vakar visai nedietiska buvo-ir mcdonald, ir dziovinti vaisiai, ir seip visokio nedietisko maisto privalgiau. siandien vel i dietos kelia
Atsakyti