Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(Maja Di @ 2015 01 12, 10:02)
Labas rytas 4u.gif
Kaip nuotaikos? Aš šiandien dar 200 gramų mažiau sveriu thumbup.gif .
Aš chia sėklas perku iš iherbo, man jos patikimiau atrodo nei Lietuvoj fasuotos.
Kaip tik darau užsakymą, nes vitaminų reikia, čia viskas daug pigiau nei Lietuvoj
iherb vitaminai

o jus gal ir priimat uzsakymams?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2015 01 12, 11:26)
o jus gal ir priimat uzsakymams?

Šiaip užsisakinėju viską tik sau, net ir kosmetiką ten, nes tik už 22 eur galima vienu kartu pirkti, kad nereiktų muitų susimokėt. Jei turit kreditinę ar internetiniams pirkimams skirtą kortelę galiu pamokyti kaip užsisakyti. Dar pirmam pirkimui 5 arba 10 dolerių nuolaidą (priklausomai nuo užsakymo pradinės vertės) gausit.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 12, 11:40)
Šiaip užsisakinėju viską tik sau, net ir kosmetiką ten, nes tik už 22 eur galima vienu kartu pirkti, kad nereiktų muitų susimokėt. Jei turit kreditinę ar internetiniams pirkimams skirtą kortelę galiu pamokyti kaip užsisakyti. Dar pirmam pirkimui 5 arba 10 dolerių nuolaidą (priklausomai nuo užsakymo pradinės vertės) gausit.

mano kortele netinkama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2015 01 12, 11:43)
mano kortele netinkama  schmoll.gif

DNB internetiniams pirkimams ar ne 10 lt kainavo ir aptarnavimas ten gal litas mėnesiui, bet labai patogu, aš net specialiai papildomą išsiimiau, kad kaip naujas pirkėjas nors kartą nuolaidą gaučiau, paskui vėl uždariau ax.gif . Bet jei kažko labai reikia galiu ir užsakyt tavo adresu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 12, 11:47)
DNB internetiniams pirkimams ar ne 10 lt kainavo ir aptarnavimas ten gal  litas mėnesiui, bet labai patogu, aš net specialiai papildomą išsiimiau, kad kaip naujas pirkėjas nors kartą nuolaidą gaučiau, paskui vėl uždariau ax.gif . Bet jei kažko labai reikia galiu ir užsakyt tavo adresu ax.gif

as priemones plauku augima skatinancios norejau, bet paziurejau daug kainuoja 37 dol, tai apseisiu. smile.gif
o ka jus per diena valgot, koks meniu?bandysiu ir as nuo siad jungtis.
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2015 01 12, 12:01)
as priemones plauku augima skatinancios norejau, bet paziurejau daug kainuoja 37 dol, tai apseisiu.  smile.gif
o ka jus per diena valgot, koks meniu?bandysiu ir as nuo siad jungtis.

Aš tai ketvirta diena tą patį
Pusryčiai: varškė. liesas jogurtas, cinamonas ir oduolys. Kavos puodelis
Pietūs: šaltibarščiai be burokėlių ir bulvių. Puodelis kavos.
Vakarienė: daržovių salotos su naturaliu jogurtu. Kopūstai taruoti ir morka, arba pomidorai su svogūniuku ir pipiriukais, arba pekino kopūstas.
Kai nepamirštu geriu vandens ir arbatos.
Plaukams labai gyria šį:
http://www.iherb.com...F...r=null&ic=2
Pati nepirkau, taip plaukų daug turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 12, 12:09)
Aš tai ketvirta diena tą patį
Pusryčiai: varškė. liesas jogurtas, cinamonas ir oduolys. Kavos puodelis
Pietūs: šaltibarščiai be burokėlių ir bulvių. Puodelis kavos.
Vakarienė: daržovių salotos su naturaliu jogurtu. Kopūstai taruoti ir morka, arba pomidorai su svogūniuku ir pipiriukais, arba pekino kopūstas.
Kai nepamirštu geriu vandens ir arbatos.
Plaukams labai gyria šį:
http://www.iherb.com...F...r=null&ic=2
Pati nepirkau, taip plaukų daug turiu biggrin.gif

paskaicius, tai mazai valgot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2015 01 12, 12:24)
paskaicius, tai mazai valgot  rolleyes.gif

Galima kokiom nori porcijom ax.gif . Bet tą patį, tai daugiau nesinori ax.gif
Atsakyti
galima kiausinius valgyt virtus-labai sotu pusryciam. du suvalgius iki pietu tikrai nesinori valgyt. deja, po dvieju savaiciu apie kiausinius pusryciam net nesinori pagalvot smile.gif
ir galima zalius oboulius valgyt-as zaliu nemegstu, tai valgau man patinkancius ir nors sako kad galima tik 2, as ju valgau apie 4-5 per diena.
i salotas dedu liesa feta arba macorela suri
Atsakyti
Labos,
Jungiuosi ir aš, bo jau negaliu kitaip biggrin.gif
Man irgi klausimas dėl tų žalių daržovių/obuolių kilo - ar būtinai jie turi būti žalios spalvos? Ar žali tiesiog reiškia termiškai neapdorotus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zigasore @ 2015 01 13, 14:16)
Labos,
Jungiuosi ir aš, bo jau negaliu kitaip biggrin.gif
Man irgi klausimas dėl tų žalių daržovių/obuolių kilo - ar būtinai jie turi būti žalios spalvos? Ar žali tiesiog reiškia termiškai neapdorotus? biggrin.gif

Termiškai neapdoroti. Ar pirmą kart su Protasovu?
Atsakyti
Taip, pirmą. Šiandien pirma diena, kol kas viskas ok biggrin.gif Vakare - išbandymų metas...
Atsakyti