Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(MeInBlack @ 2015 01 02, 22:36)
Gal kas planuoja su Protasovu draugaut 2015 m. ? Mm?

As planuoju. Pradedam kartu?
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2015 01 05, 23:23)

jungciaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2015 01 05, 23:23)

Sveikos protasovininkės 4u.gif . Po daugiau nei metų galvoju sugrįžt pas Protasovą ax.gif . Vis kaupiuos. Sunkiai sekas, todėl atėjau kompanijos ieškot, nes svarstyklės neleidžia ramiai miegot ax.gif .
Kada pradedat?
Atsakyti
Pradedu rytoj. Kas jungiatės. Auuuuuu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Negali būti, kad pati su savimi kalbėsiuos ax.gif . Negi niekas nenori jungtis?
Startavau šiandien, su 75. Pusryčiai standartiniai- varškė, obuolys, cinamonas. Pietums šaltibarščiai be burokėlių. Vakarienė dar nesugalvota, greičiausiai daržovių mixsas.
Kokius vitaminus vartojat? Turiu magnį ir kalį, taip pat atskirai, D, B ir C, gal dar kokių reiktų pagert g.gif .
Atsakyti
jumgios ir as-po svenciu drabuziai per mazi pasidare:)
mano pusryciai tai kiausinis, pietus jugurtas, vakariene-salotos. o vitaminu reikes pagert, speju kokius multi
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2015 01 10, 14:32)
jumgios ir as-po svenciu drabuziai per mazi pasidare:)
mano pusryciai tai kiausinis, pietus jugurtas, vakariene-salotos. o vitaminu reikes pagert, speju kokius multi

Sveika, kaip sekasi? Aš šiandien jau vienu kilogramu lengvesnė assa.gif , dar vakar nė gramo mažiau svarstyklės nerodė, nuotaika kyla biggrin.gif . Tik atsibodo jau tas pats maistas kasdien ax.gif . Vandens su arbatom sudėjus kokius 2 litrus išgeriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 11 sausio 2015 - 11:05
maja di, kiek laiko su dieta draugauji? bet kai rezultatai matosi visada smagu ir yra motivacija toliau laikytis. as sversiuos antradieni .
as turbut labai keista ir man vienodas maistas ilgai neatsibosta-del to man patinka si dieta-nereikia vis kgalvot ka valgyt. tiesa, as jogurta valgau su chia seklom-jos sotumo jausma duoda, ir seip naudingos organizmui(taip ant indelio parasyta:) )
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2015 01 11, 13:31)
maja di, kiek laiko su dieta draugauji? bet kai rezultatai matosi visada smagu ir yra motivacija toliau laikytis. as sversiuos antradieni .

Šiandien trečia diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2015 01 11, 13:31)
as turbut labai keista ir man vienodas maistas ilgai neatsibosta-del to man patinka si dieta-nereikia vis kgalvot ka valgyt. tiesa, as jogurta valgau su chia seklom-jos sotumo jausma duoda, ir seip naudingos organizmui(taip ant indelio parasyta:) )

o kas cia per seklos?
Atsakyti
chia seklos turi daug omega 3 riebalu ir kitu naudingu vitaminu
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip nuotaikos? Aš šiandien dar 200 gramų mažiau sveriu thumbup.gif .
Aš chia sėklas perku iš iherbo, man jos patikimiau atrodo nei Lietuvoj fasuotos.
Kaip tik darau užsakymą, nes vitaminų reikia, čia viskas daug pigiau nei Lietuvoj
iherb vitaminai
Atsakyti