Sveikos merginos, turbūt kaip ir daugeliui viršsvoris užkniso juodai. Turiu to gėrio daug. Na kitaip čia nesilankyčiau.
Sakykit ar galima vietoj vištos kiaušinio valgyt pvz 5 putpelės?
QUOTE(neri.k @ 2014 05 11, 16:49)
Tik nelabai suprantu kokiais kiekiais per dieną galima suvartoti jogurto, sūrio, pieno?
Daržovių suprantu galima valgyti kiek nori
Ačiū už atsakymą
Ačiū už atsakymą
Vartojant į dieną 1200 kcal, būtina suvalgyti (I-II sav.):
1000 ml/g pieno produktų 4-5% + 1200 g žalių daržovių (rekomenduojama, kad viena jų būtų kopūstas!) + 1 virtas kiaušinis + 3 žali obuoliai
oj neatidziai skaitot
QUOTE(Kolekcionierė @ 2014 05 11, 19:15)
Geras klausimas
o jogurtas turi būt koks? su uogiene ar ta grūdėta varškė su uogiene netinka kaip suprantu?
QUOTE(Kolekcionierė @ 2014 05 11, 20:34)
o jogurtas turi būt koks? su uogiene ar ta grūdėta varškė su uogiene netinka kaip suprantu?
turi buti naturalus,bet as kartais sau leidziu ir su uogiene aisku,tai jau ne pagal taisykles,bet kiekvienas manau prisitaikom kaip jam geriau svarbu per daug nenukrypt
QUOTE(neri.k @ 2014 05 11, 18:49)
Sveikos
Norėčiau laikytis šios dietos. Tik nelabai suprantu kokiais kiekiais per dieną galima suvartoti jogurto, sūrio, pieno?
Ačiū už atsakymą
Norėčiau laikytis šios dietos. Tik nelabai suprantu kokiais kiekiais per dieną galima suvartoti jogurto, sūrio, pieno?
Ačiū už atsakymą
apie 1kg pieno produktu ir 1,2kg darzoviu reik surinkt min 1200kcal
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 05 10, 18:46)
Auduma, žiū gerai varai su šita dieta
Kiek ateinu - vis čia
Moterie, tai jau plona kaip smilga???
Be ironijos.
Tai va, grįšiu ir aš į šitą temą. Ne šiandien. Gegužės pabaigoje.
Čia žiemą nutraukiau, nes buvo šio to... Po to ne..Žodžiu. Betvarkė.
Kiek ateinu - vis čia
Moterie, tai jau plona kaip smilga???
Be ironijos.
Tai va, grįšiu ir aš į šitą temą. Ne šiandien. Gegužės pabaigoje.
Čia žiemą nutraukiau, nes buvo šio to... Po to ne..Žodžiu. Betvarkė.
Bėda, kad visų laikų svorio rekordą pasiekiau. Šiemt jaučiu kokį 5 kartą pradėjau ir dar daugiau kartų sirgau šiemt. O kai sergu Protasovo laikytis nesigauna. Žodžiu ne mano metai šiemt, ne mano... Reziume - gulimas 2 mėnesių rėžimas pridėjo 10 g., kurių ir atėjau pakratyt. Pilnai neišsilaikysiu-gegužę kelionė, birželį vestuvės, bet apsikuopt niekada nevėlu, tad aš čia vėl. Gal ir trumpam, bet po visų maratonų būtinai žinau kad vėl ščyrai startuosiu iš naujo. Ir šiaip man patinka taip maitintis-nei prie puodų triust, nei laiko gaišimo dėl maisto gaminimo - tobula.
Papildyta:
Ir laukiu tamstos pasirodant!!!
[quote=labai greitai,2014 05 11, 21:16]
1000 ml/g pieno produktų 4-5% + 1200 g žalių daržovių (rekomenduojama, kad viena jų būtų kopūstas!) + 1 virtas kiaušinis + 3 žali obuoliai
oj neatidziai skaitot
Ačiū už atsakymus
Nagrinėjau gana atydžiai, kalorijas radau, receptus ir pan. radau, bet kiekiu nemačiau
oj neatidziai skaitot
Ačiū už atsakymus
Nagrinėjau gana atydžiai, kalorijas radau, receptus ir pan. radau, bet kiekiu nemačiau
Sveikos merginos, mano svaitgalis be nuodėmių, bet per praėjusią savaitę tik -1 kg
Gal grūdėta varškė per riebi
aš valgiau kiek norėjau, ir kažkaip to limito neišnaudodavau, nes pakankamai didleis kiekis, ir buvo papraščiau kai nereikėjo skaičiuoti, o rezultatai vistiek geri :9 O energija pakerėjo
aš tik putpelių valgau, nes patys auginame, tai 4-5 kiaušinukus vietoj 1 vištos kiaušinio visuomet naudoju, ir vaikams į patiekalus tokiom proporcijom verčiu. Kažkur kaičiau kad pagal masę maždaug atitinka, o putpelių kiaušiniai netgi geriu manyčiau.
Gal grūdėta varškė per riebi
QUOTE(neri.k @ 2014 05 11, 18:49)
Sveikos
Ačiū už atsakymą
Ačiū už atsakymą
aš valgiau kiek norėjau, ir kažkaip to limito neišnaudodavau, nes pakankamai didleis kiekis, ir buvo papraščiau kai nereikėjo skaičiuoti, o rezultatai vistiek geri :9 O energija pakerėjo
QUOTE(Kolekcionierė @ 2014 05 11, 21:15)
Sveikos merginos, turbūt kaip ir daugeliui viršsvoris užkniso juodai. Turiu to gėrio daug. Na kitaip čia nesilankyčiau.
aš tik putpelių valgau, nes patys auginame, tai 4-5 kiaušinukus vietoj 1 vištos kiaušinio visuomet naudoju, ir vaikams į patiekalus tokiom proporcijom verčiu. Kažkur kaičiau kad pagal masę maždaug atitinka, o putpelių kiaušiniai netgi geriu manyčiau.
QUOTE(neri.k @ 2014 05 12, 08:13)
Ačiū už atsakymus
As vakar po darbo nutrukau
siandien dar jauciuosi pilna,nes vakare prisivalgiau ko reikia ir ko ne... pliusas jauciu baisulinis,bet nesisversiu ir nesigadinsiu nervu,tiesiog tesiu viska toliau,lengvai maitindamasi..
Man vaikai vis kiša visokius skanumynus, bet kol kas atsilaikau O smagumas tai tas, kad jau nebe "L" o "M" dydis
Tiesa, vakar sugriešijau pirmąkart - pagurkšnojau raudno vyno. Skanus kaip niekad buvo
O ko sunkiausia atsisakyti, ko labiausiai norisi?.. ne šokolado ar mėsos, bet duonos ir... keptų bulvių Kaip kitom?
Šeštadienį mano gimdienis, tai marinuoju sau šašlyko 300gr tik su natūraliais prieskoniais - labai skanu svogūne - ir bandysiu laikytis
Tiesa, vakar sugriešijau pirmąkart - pagurkšnojau raudno vyno. Skanus kaip niekad buvo
O ko sunkiausia atsisakyti, ko labiausiai norisi?.. ne šokolado ar mėsos, bet duonos ir... keptų bulvių Kaip kitom?
Šeštadienį mano gimdienis, tai marinuoju sau šašlyko 300gr tik su natūraliais prieskoniais - labai skanu svogūne - ir bandysiu laikytis
QUOTE(Jurgicka05 @ 2014 05 13, 20:44)
Man vaikai vis kiša visokius skanumynus, bet kol kas atsilaikau O smagumas tai tas, kad jau nebe "L" o "M" dydis
Su artėjančiu!!!!
Kiek laikiausi šios dietos, duona po dietos desertų desertu būdavo. Išėjime vietoj košės ruginę natūralią duoną čiulpdavau kaip desertų desertą.
Dar per trumpai man dieta, kad kažko norėčiau. Mano pirmas griekas-svečiuose apelsinų/obuolių/bananų/morkų spaustos sultytės. Nesiparinu. Judu toliau.
Jo, svogūnai šašlams labai tinka-turiu pora skirtingų receptų, bet abiems atvejais svogūno dedu. O kiti manai šašlų nenorės, tik sau marinuoji?