Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(labai greitai @ 2014 09 29, 17:12)
Laba.

Kaip ir minejau,nuo grizimo i dieta valgiau ir vistiena ir zuvi,aisku vien tik su darzovem,kiausiniais,pieno produktais. Nezinau dar kiek numeciau,bet po siek tiek daugiau nei islaikytos savaites-jau matau rezultata  bigsmile.gif rubai laisvesni  wub.gif

šaunuolė 4u.gif

aš savaitgalį kai pavariau, tai šiandien 70,4. Bet vakar labao daug skysčių gėriau ir man labia kietėja viduriai, nesuprantu ar čia nuo daržovių, tai dar ir dėl to pas mane kartais būna pliusas, aš taip manau. Bet kad du kg priaugau tai faktas, dabar vėl reikės vargti. Šiandien griežtai vėl ant daržovių sėdžiu, nors jau turėjau pradėti mesa valgyti, bet sąžinė neleidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 29, 15:52)
Šiandien griežtai vėl ant daržovių sėdžiu, nors jau turėjau pradėti mesa valgyti, bet sąžinė neleidžia biggrin.gif

Man irgi taip pat buvo pradzioj biggrin.gif po grieku vien ant darzoviu pasededavau pora dienu biggrin.gif
Viduriai kieteja nuo kiausiniu smile.gif juk valgom juos. Nors ir negalima,bet valgant jogurta as selenu isidedu sauksteli,du. Prasluoja organizma,nekieteja ax.gif
Atsakyti
Merginos, labukas! ar kas dabar laiosi Protasovvo dietos! Greitu metu noresiu prisijungti... ax.gif 4u.gif

Papildyta:
uuu. ar kas cia gyvena??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
gyvena gyvena, skaitau ir mastau kad nuo rytojaus reikia pradeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuva @ 2014 11 20, 17:40)
gyvena gyvena, skaitau ir mastau kad nuo rytojaus reikia pradeti smile.gif

o kaip faina, kad kazkas yra!!! 4u.gif biggrin.gif
As pradedu nuo sekmadienio. 4u.gif ax.gif smile.gif
Nuva, koks tavo ugis? svoris? kiek nori numesti?
Atsakyti
Nuva, ar jau laikaisi dietos? 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas... biggrin.gif
Nu, merginos, kas jungiasi prie manes? 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar yra besilaikančių? Norėčiau prisijungti, reikia pagražėti iki švenčių blush2.gif
Atsakyti
Gal kas planuoja su Protasovu draugaut 2015 m. ? Mm?
Atsakyti
Na, as jau savaite atsilaikiau sios dietos. Bet nebezinau ka toliau daryti, nes pradejo mane taip ziauriai berti, kad turbut tik paauglysteje tiek spuogu turejau doh.gif ir dar tokiu skausmingu verysad.gif
nors siaip laikytis sekasi neblogai, jau net -3kg thumbup.gif
Atsakyti
Ką padarysi, pieno produktai turbūt tinka ne visiems...
Smagu, kad 3 kg. nuvarvėjo thumbup.gif

QUOTE(yellowlady @ 2015 01 03, 22:24)
Na, as jau savaite atsilaikiau sios dietos. Bet nebezinau ka toliau daryti, nes pradejo mane taip ziauriai berti, kad turbut tik paauglysteje tiek spuogu turejau  doh.gif  ir dar tokiu skausmingu  verysad.gif 
nors siaip laikytis sekasi neblogai, jau net -3kg  thumbup.gif

Atsakyti
Smagu, be abejo, bet kad vistiek dar nemažai liko smile.gif bet tikriausiai galvosiu kažką kito, nes jau baisu į save veidrodyje žiūrėti, kiek spuogų ir kokie dideli tongue.gif
Atsakyti