Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

daržoves ir grūdėtą varškę kol kas tik valgau. Šiandien tiek prisirijau varškės, kad bijau jog ryt pliusas bus unsure.gif

kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 24, 15:22)
daržoves ir grūdėtą varškę kol kas tik valgau. Šiandien tiek prisirijau varškės, kad bijau jog ryt pliusas bus unsure.gif

kaip tau sekasi?

Vat todel ir nereikia svertis kasdien mirksiukas.gif

Ne kasdien,bet valgau virtos vistienos su darzovem,ar tuno i salotas isidedu,lasisos kartais.
Atsakyti
trečią ir penktą savaites pridedam mesa, žuvį, aš nesuprantu ar jos galima valgyti kiek nori ir kada nori, tik mažinti pieno priduktus?
Atsakyti
Man šiandien sunki diena unsure.gif nuo varškės jau boga, ką bevalgyčiau nesijaučiu soti, pati nežinau ko noriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 25, 06:54)
trečią ir penktą savaites  pridedam mesa, žuvį, aš nesuprantu ar jos galima valgyti kiek nori ir kada nori, tik mažinti pieno priduktus?

Na taip,zuvis ir mesa neribojama,tik pieno produktus ribojam iki 300gramu.

As siandien padarysiu nuodeme-gimtadienis. O ryt vel maitinsiuos iprastai...
Atsakyti
QUOTE(labai greitai @ 2014 09 25, 20:45)
Na taip,zuvis ir mesa neribojama,tik pieno produktus ribojam iki 300gramu.

As siandien padarysiu nuodeme-gimtadienis. O ryt vel maitinsiuos iprastai...

Sveikinu su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O aš šiandien prisiėdžiau visko (aišku išlaikiau, tik to ko galima), bet be proto ir dar nesenai kopūstų. Skrandis pilnas, bet valgyt vistiek noriu, kažkokios lomkės prasidėjo. Gerai kad vyras palaiko unsure.gif
Tikiuosi rytoj bus geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 25, 19:08)
Sveikinu su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O aš šiandien prisiėdžiau visko (aišku išlaikiau, tik to ko galima), bet be proto ir dar nesenai kopūstų. Skrandis pilnas, bet valgyt vistiek noriu, kažkokios lomkės prasidėjo. Gerai kad vyras palaiko unsure.gif
Tikiuosi rytoj bus geriau ax.gif

Aciu,aciu 4u.gif

Nemanau,kad labai didele nuodeme padarei mirksiukas.gif leistinus produktus valgei,ne taip kaip as ax.gif tesk siandien toliau ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(labai greitai @ 2014 09 26, 05:06)
Aciu,aciu  4u.gif

Nemanau,kad labai didele nuodeme padarei mirksiukas.gif leistinus produktus valgei,ne taip kaip as ax.gif  tesk siandien toliau ir tiek.

taip džaiugiuosi kad vakar nesuklupau, šiandien -300g, iš viso sveriu 69,3, labai labai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 26, 06:38)
taip džaiugiuosi kad vakar nesuklupau, šiandien -300g, iš viso sveriu 69,3, labai labai džiaugiuosi thumbup.gif

Saunuole 4u.gif

As nepasisveriau si ryt,del vakarykstes sampes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(labai greitai @ 2014 09 26, 20:16)
Saunuole 4u.gif

As nepasisveriau si ryt,del vakarykstes sampes  ax.gif

nu nieko, greitai tos šampės nebeliks ir viskas bus gerai mirksiukas.gif O man žiaurios žiaurios lomkės, labaaai noriu mėsos, atrodo nueisiu ir suvalgysiu viską ką turium bet dar vis laikausi. Nebedaug liko iki pirmadienio, o jei neištversiu tai ir savaitgalį galbūt jau sulgysiu gabalėlį.
O man šiandien jau 68,8 thumbup.gif To dėl dar vis laikausi, nes prisivalgius bijau ant svarstyklių pamatyti 72.

O koks tavo maistas per dieną, ką valgai ir kaip? Ar stengiesi reguliariai, ar bet kaip pvz kaip aš?
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 27, 10:04)

O koks tavo maistas per dieną, ką valgai ir kaip? Ar stengiesi reguliariai, ar bet kaip pvz kaip aš?

Man dabar darbo dienos,tai net jei ir noriu valgyt-nieko neprivalgau,nes ne bet kada galiu iseiti papietaut. Kai dirbu tai pasidarau salotu is ivairiu darzoviu+lasisa siandien buvo.
O kai nedirbu tai irgi dazniausiai susimakliavoju ka,arba pvz vienu darzoviu kokiu pagrauziu,kaip uzsinori. Reguliariai tikrai nesigauna,nes juk ne visad ir namie imanoma buti smile.gif
Atsakyti
Laba.

Kaip ir minejau,nuo grizimo i dieta valgiau ir vistiena ir zuvi,aisku vien tik su darzovem,kiausiniais,pieno produktais. Nezinau dar kiek numeciau,bet po siek tiek daugiau nei islaikytos savaites-jau matau rezultata bigsmile.gif rubai laisvesni wub.gif
Atsakyti