Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

Mano meniu šiandien:
Kava su pienu,du virti kiaušiniai.
Kava su pienu(ją visad be cukraus geriu),tai labai nenusižengiu dietai,nors kavos visai reikėtu atsisakyti,bet niekaip..
Salotos: maža gūže pekino,svogūnų laiškai,macarela,pusė ilgo agurko,krevetės,natūralaus jogurto pora šaukstų. Valgau dabar kalną jų ir dar rytojui liko tiek pat.
Krevečių šiaip dar negalėčiau valgyt,bet pasidariau išimtį... smile.gif
Vakarienei bus jogurtas.
Atsakyti
Aš nežiūriu kiek ko suvalgau, pirmą savaitę valgiau, valgiau, valgiau, neskaičiavau, tiesiog neužsičiaupdavau. Šeštadienį supratau kad pasisotinu nuo pusės indelio grūdėtos varškės, šiandien ir nelabai daug valgiau, nes nenorėjau. Bet pas amen inde atskirai yra nuplauta agurkų, paprikos, pomidorų ir t.t. ir kai tik užsimanau iškarto čiumpu kokią daržovę ir valgau.

O šiaip aš jokių salotų nesidarau, man skaniausia atskirai valgyti.
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 22, 16:45)
Aš nežiūriu kiek ko suvalgau, pirmą savaitę valgiau, valgiau, valgiau, neskaičiavau, tiesiog neužsičiaupdavau. Šeštadienį supratau kad pasisotinu nuo pusės indelio grūdėtos varškės, šiandien ir nelabai daug valgiau, nes nenorėjau. Bet pas amen inde atskirai yra nuplauta agurkų, paprikos, pomidorų ir t.t. ir kai tik užsimanau iškarto čiumpu kokią daržovę ir valgau.

O šiaip aš jokių salotų nesidarau, man skaniausia atskirai valgyti.

Taip irgi gerai.
As darausi salotas i darba,arba tiesiog pietums namie.
Atsakyti
Labas rytas.
Taigi,i tema sugrizau su +7pliuso doh.gif
Ir nemaza suma.. pradzioj tikslas yra iki 90 numesti. Taigi -19 iki sausio 1 g.gif Realu,ar nelabai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(labai greitai @ 2014 09 23, 12:18)
Labas rytas.
Taigi,i tema sugrizau su +7pliuso doh.gif
Ir nemaza suma.. pradzioj tikslas yra iki 90 numesti. Taigi -19 iki sausio 1 g.gif Realu,ar nelabai? g.gif

Nesupratau, ar priaugai po dietos dar + 7 prie tų kg kur numetei? blink.gif

Manau, kad apie 15 tikrai įmanoma, per mėn numesti 5 kg, per savaitę daugiau nei kg tikrai realu ir visiškai nežalinga.
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 23, 14:13)
Nesupratau, ar priaugai po dietos dar + 7 prie tų kg kur numetei? blink.gif

Manau, kad apie 15 tikrai įmanoma, per mėn numesti 5 kg, per savaitę daugiau nei kg tikrai realu ir visiškai nežalinga.

Ne,buvau isejus is dietos ir maitinausi ne i tema doh.gif dar atostogos buvo paskui,tai todel ir turiu toki pliusa..

Tai tikiuosi iki Naujuju bent -15 tureti g.gif
Atsakyti
bet tau ataugo nuo numestų kg tie 7, taip suprantu. O kiek buvai numetus?
Visai realu iki naujų metų 15 kg numesti
Mano šiandien jau 69. thumbup.gif 5 aš keikvieną dieną sveriuosi.
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 24, 08:42)
bet tau ataugo nuo numestų kg tie 7, taip suprantu. O kiek buvai numetus?
Visai realu iki naujų metų 15 kg numesti
Mano šiandien jau 69. thumbup.gif 5 aš keikvieną dieną sveriuosi.

Ne su Protasovu buvau numetusi visus 7. Su juo numeciau 3,tada buvo atostogos ir baiges mano dieta...
Kasdien matai mazesnius skaicius? smile.gif As penktadieni pasisversiu. Stengsiuos tik karta per savaite svertis.
Atsakyti
aš turiu matyti kaip krenta svoris, man tada didesnė motyvacija. Pirmomis dienomis kai užsimanydavau valgyti tuomet į motyvacines nuotraukas žiūrėdavau ir sverdavausi po tris kartus per dieną lotuliukas.gif
Dabar kasdien nukrenta po 400g thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 24, 13:29)

Idomu kur daugiau merginu is sios temos g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(labai greitai @ 2014 09 24, 16:51)
Idomu kur daugiau merginu is sios temos g.gif  ax.gif

neįsivaizduoju, tikiuosi prisijumgs prie mūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 24, 15:00)
neįsivaizduoju, tikiuosi prisijumgs prie mūsų ax.gif

Vis dar darzoviauji,ar jau ir zuvi bei paukstiena valgai? smile.gif
Atsakyti