Mano meniu šiandien:
Kava su pienu,du virti kiaušiniai.
Kava su pienu(ją visad be cukraus geriu),tai labai nenusižengiu dietai,nors kavos visai reikėtu atsisakyti,bet niekaip..
Salotos: maža gūže pekino,svogūnų laiškai,macarela,pusė ilgo agurko,krevetės,natūralaus jogurto pora šaukstų. Valgau dabar kalną jų ir dar rytojui liko tiek pat.
Krevečių šiaip dar negalėčiau valgyt,bet pasidariau išimtį...
Vakarienei bus jogurtas.
Aš nežiūriu kiek ko suvalgau, pirmą savaitę valgiau, valgiau, valgiau, neskaičiavau, tiesiog neužsičiaupdavau. Šeštadienį supratau kad pasisotinu nuo pusės indelio grūdėtos varškės, šiandien ir nelabai daug valgiau, nes nenorėjau. Bet pas amen inde atskirai yra nuplauta agurkų, paprikos, pomidorų ir t.t. ir kai tik užsimanau iškarto čiumpu kokią daržovę ir valgau.
O šiaip aš jokių salotų nesidarau, man skaniausia atskirai valgyti.
QUOTE(Fehu @ 2014 09 22, 16:45)
Aš nežiūriu kiek ko suvalgau, pirmą savaitę valgiau, valgiau, valgiau, neskaičiavau, tiesiog neužsičiaupdavau. Šeštadienį supratau kad pasisotinu nuo pusės indelio grūdėtos varškės, šiandien ir nelabai daug valgiau, nes nenorėjau. Bet pas amen inde atskirai yra nuplauta agurkų, paprikos, pomidorų ir t.t. ir kai tik užsimanau iškarto čiumpu kokią daržovę ir valgau.
Taip irgi gerai.
As darausi salotas i darba,arba tiesiog pietums namie.
QUOTE(labai greitai @ 2014 09 23, 12:18)
Labas rytas.
Taigi,i tema sugrizau su +7pliuso
Ir nemaza suma.. pradzioj tikslas yra iki 90 numesti. Taigi -19 iki sausio 1 Realu,ar nelabai?
Taigi,i tema sugrizau su +7pliuso
Ir nemaza suma.. pradzioj tikslas yra iki 90 numesti. Taigi -19 iki sausio 1 Realu,ar nelabai?
Nesupratau, ar priaugai po dietos dar + 7 prie tų kg kur numetei?
Manau, kad apie 15 tikrai įmanoma, per mėn numesti 5 kg, per savaitę daugiau nei kg tikrai realu ir visiškai nežalinga.
QUOTE(Fehu @ 2014 09 23, 14:13)
Nesupratau, ar priaugai po dietos dar + 7 prie tų kg kur numetei?
Manau, kad apie 15 tikrai įmanoma, per mėn numesti 5 kg, per savaitę daugiau nei kg tikrai realu ir visiškai nežalinga.
Ne,buvau isejus is dietos ir maitinausi ne i tema dar atostogos buvo paskui,tai todel ir turiu toki pliusa..
Tai tikiuosi iki Naujuju bent -15 tureti
bet tau ataugo nuo numestų kg tie 7, taip suprantu. O kiek buvai numetus?
Visai realu iki naujų metų 15 kg numesti
Mano šiandien jau 69. 5 aš keikvieną dieną sveriuosi.
QUOTE(Fehu @ 2014 09 24, 08:42)
bet tau ataugo nuo numestų kg tie 7, taip suprantu. O kiek buvai numetus?
Ne su Protasovu buvau numetusi visus 7. Su juo numeciau 3,tada buvo atostogos ir baiges mano dieta...
Kasdien matai mazesnius skaicius? As penktadieni pasisversiu. Stengsiuos tik karta per savaite svertis.
aš turiu matyti kaip krenta svoris, man tada didesnė motyvacija. Pirmomis dienomis kai užsimanydavau valgyti tuomet į motyvacines nuotraukas žiūrėdavau ir sverdavausi po tris kartus per dieną
Dabar kasdien nukrenta po 400g
Dabar kasdien nukrenta po 400g
QUOTE(labai greitai @ 2014 09 24, 16:51)
Idomu kur daugiau merginu is sios temos
neįsivaizduoju, tikiuosi prisijumgs prie mūsų
QUOTE(Fehu @ 2014 09 24, 15:00)
neįsivaizduoju, tikiuosi prisijumgs prie mūsų
Vis dar darzoviauji,ar jau ir zuvi bei paukstiena valgai?