Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

tai kur visos dingo ku ku smile.gif , ar jau nebesilaikote, ar kaip? siaip man paskutinemis dienomis labai sunku pasidare, nebenoriu ziuret i tuos surius ir darzoves, kad gyvenciai LT, tai nors pomidorai skanus naminiai butu, o cia tuos plastmasinius reikia valgyt, oi kaip cia bus nzn., minciu visoki kyla
Atsakyti
As atostogavau, tai ir dietai sakes buvo biggrin.gif
Nuo vakar vel laikausi, bet nebesureiksminu. Jau seniai ir sveriausi. Ar tau, asti, jauciasi pokyciai? smile.gif

Tiesa, sivakar ismeginau: Cukinijos suktinukai Kasdien nedaryciau, bet paivairinimui tiko. Vyras beveik nevalge, vaikas irgi atsisake, tai puse rytdienai liko smile.gif
Atsakyti
sveika sugrizus smile.gif , as nuo ryt galiu jau mesa valgyti, sveriausi ana savaite, tai buvo -3kg, bet per sia savaite toks jausmas,kad nieko nenukrito, valgau nedaug, tik varskes produktai riebesni mano, bet pilvas issiputes kazkoks, nervai jau ima, bandysiu dar, bet nzn kaip cia bus, reikes pasisverti, jei matysiu,kad i gera, tai dar stengsiuosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif buvau išvykusi ir supratau, kad šios dietos man pakaks. Su šia dieta pasiekiau labai daug rezultatų, atsikračiau galima sakyti 10kg, aišku, tai vyko ne per vienerius metus, bet tai buvo su jos pagalba. Dabar žadu tų likusių 4kg atsikratyti tiesiog sveikai maitinantis, atsisakant šokoladų ir panašiai, bet neprarandant gyvenimo džiaugsmo. Nes dabar, kai jau liko tiek nedaug, pradėjau jaustis nelaiminga, apnyko depresija.. O čia dar tikrai apsilankysiu, man tikrai labai patiko čia, bendrauti su visomis ir dalintis idėjomis, bei mintimis. Tikiuosi visoms pavyks pasiekti norimų rezultatų, o jei nepavyks, svarbu jaustis laimingai, tai yra svarbiausia wub.gif
Atsakyti
sekmes tau, Kaspineli, smagu, kad pavyko pasiekti norimu rezultatu ir prieiti labai saunios isvados - maitintis sveikai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Gal gali pasakyti ką ne taip padariau. Dietos laikausi nuo pirmadienio ir visas dienas kaip ir buvo viskas gerai, bet vakar išviriau burokėlį susitarkavau, į tarkavau agurko ir supjausčiau svogūno, viską užpyliau dvaro kefyru 2,5 riebumo, tipo šaltibarščiai. Viskas iš leistinų produktų ir šiandien +600, nesuprantu kodėl.
Atsakyti
negi niekas jau čia nebesilanko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 19, 07:20)
Labas rytas,

Gal gali pasakyti ką ne taip padariau. Dietos laikausi nuo pirmadienio ir visas dienas kaip ir buvo viskas gerai, bet vakar išviriau burokėlį susitarkavau, į tarkavau agurko ir supjausčiau svogūno, viską užpyliau dvaro kefyru 2,5 riebumo, tipo šaltibarščiai. Viskas iš leistinų produktų ir šiandien +600, nesuprantu kodėl.

Todel,kad isvirei smile.gif zalios darzoves turi buti,ne virtos.
Atsakyti
QUOTE(labai greitai @ 2014 09 19, 19:49)
Todel,kad isvirei smile.gif zalios darzoves turi buti,ne virtos.

supratau mirksiukas.gif

Man nuo kefyro labai pučia pilvą, vaikštau kaip erkė išsipūtusi, galvoju kefyro vsiškai atsisakyti, tik grūdėtą varškę valgyti. O sūrio mažiau nei 13 proc. riebumo nerandu niekur.

Ar dr čia dietinasi kas nors?
Atsakyti
As griztu i dieta nuo rytojaus smile.gif
Suri,kad ir riebesni valgydavau,tik aisku nedideliais kiekiais.
Liesos mocarelos randu,tai ja visad valgau.
Atsakyti
Kaip smagu kad grįžti 4u.gif bus linksmiau mirksiukas.gif

Pradėjau praeitą pirmadienį su 74,4, šiandien 70,5 thumbup.gif negaliu atsidžiaugti.

Maximoje tikriausiai near tų liesesnių sūrių, nes niekad ten jų nerandu. Bet jau apsisprendžiau, kad apseisių ir be jų, nuo kitos savaitės jau galėsiu valgyti mėsą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fehu @ 2014 09 22, 07:19)

Pradėjau praeitą pirmadienį su 74,4, šiandien 70,5 thumbup.gif  negaliu atsidžiaugti.

Saunuole 4u.gif

As nezinau su kiek griztu,pasistengsiu rytoj ryte pasisverti,tada tiksliai zinosiu ax.gif
Atsakyti