Man irgi šiomis dienomis sunkiai sekasi. Kažkaip visada taip būna, kaip taisyklė, jei greitai pametu kelis kilogramus, tai būtinai kažkas atvažiuos su šašlykais ir neatsilaikysiu Ir tuos kilogramus vėl greitai priaugsiu. Nusprendžiau, kad sversiuosi dabar tik kitą sekmadienį, tikiuosi pavyks atsilaikyti pagundai ir neužlipti ant svarstyklių
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 08 10, 12:02)
Man irgi šiomis dienomis sunkiai sekasi. Kažkaip visada taip būna, kaip taisyklė, jei greitai pametu kelis kilogramus, tai būtinai kažkas atvažiuos su šašlykais ir neatsilaikysiu
Va va, taip ir buna Vakar taip ir paslydau pas mama nuvaziavus - kepta zuvis, bulvyte, naminiai ledai. Ale nors buvo skanu nes kartais paslysti su kokia nesamone ir galvoji po to - ir visai nebuvo verta
asti, tai mes vienuose batuose (as apie svorio kategorija)
QUOTE(Simuute @ 2014 08 10, 13:44)
ir galvoji po to - ir visai nebuvo verta )
Visada taip būna, mane tai labai sąžinė pradeda graužti
Smagu, kad gretos dideja, nors mes nlb aktyvios cia , bet kuo daugiau, tuo geriau. As vakar buvau gimtadienyje, galiu pasidziaugti savim, kad atsilaikiau maisto, buvo verinukai su pomidoru ir mozarelos suriu, tai tik juos skanavau, o vyno isgeriau tik taure, bet ir jo uzteko, vyras juokesi, kad ikalus grizau. Matyt, po savaites darzoviu valgymo, daug nereikia
asti1 kiek daug valios turit, šaunuolė
Aš jau kelintą dienų esu suirzusi, visą laiką mintys sukasi apie maistą, kaip norėčiau paprasčiausių ryžių. Bet vis galvoju, kad liko tiek nebe daug.. O tuomet galvoju, gal jau pakaks tiek kiek nukrito. Ech kaip sunku, bet vis dar laikausi su mažais nukrypimais
Aš jau kelintą dienų esu suirzusi, visą laiką mintys sukasi apie maistą, kaip norėčiau paprasčiausių ryžių. Bet vis galvoju, kad liko tiek nebe daug.. O tuomet galvoju, gal jau pakaks tiek kiek nukrito. Ech kaip sunku, bet vis dar laikausi su mažais nukrypimais
kaspineli, o kiek jau laiko laikotes? man dar tik antra savaite prasides nuo rytojaus, manu istempsiu. Laukiu, kol galesiu mesyte ivesti i valgiarasti. As tai planuoju siaip tas 5 savaites pasilaikyti, o isejimo nzn, turbut Surizikytuociau suvalgyti ir as ko nereikia, bet kai pagalvoju, kad galiu sugadinti, kai tiek jau istempiau,tai sustabdo nora. Nes man savaite yra dauuug, Labai pasiilgau skanios kavos su cukrumi Davai, merginos, parasykite kokias salotas darotes, nes man jau neisnesa galva, ka valgyti
QUOTE(asti1 @ 2014 08 13, 21:12)
kaspineli, o kiek jau laiko laikotes?
Vėl pradėjau rimtai laikytis nuo pirmadienio, eina ketvirta diena. Svoris juda, bet atrodo lyg kokia depresija užpuolė, nieko neveikiu, tiesiog atsisėdu ir sėdžiu
O dėl salotų, tai dažniausiai sumetu visas daržoves, kurias turiu, sumaišau ir viskas, tiesiog nemanau, kad yra kažkoks didelis pasirinkimas
Neužpilu niekuo, įdedu prieskonių ir sumaišau viską. Kažkada bandžiau su jogurtu, bet nepatiko