Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

Man irgi šiomis dienomis sunkiai sekasi. Kažkaip visada taip būna, kaip taisyklė, jei greitai pametu kelis kilogramus, tai būtinai kažkas atvažiuos su šašlykais ir neatsilaikysiu blush2.gif Ir tuos kilogramus vėl greitai priaugsiu. Nusprendžiau, kad sversiuosi dabar tik kitą sekmadienį, tikiuosi pavyks atsilaikyti pagundai ir neužlipti ant svarstyklių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 08 10, 12:02)
Man irgi šiomis dienomis sunkiai sekasi. Kažkaip visada taip būna, kaip taisyklė, jei greitai pametu kelis kilogramus, tai būtinai kažkas atvažiuos su šašlykais ir neatsilaikysiu  blush2.gif 

Va va, taip ir buna drinks_cheers.gif Vakar taip ir paslydau pas mama nuvaziavus - kepta zuvis, bulvyte, naminiai ledai. Ale nors buvo skanu smile.gif nes kartais paslysti su kokia nesamone ir galvoji po to - ir visai nebuvo verta schmoll.gif

asti, tai mes vienuose batuose (as apie svorio kategorija) smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2014 08 10, 13:44)
ir galvoji po to - ir visai nebuvo verta  schmoll.gif)

Visada taip būna, mane tai labai sąžinė pradeda graužti doh.gif
Atsakyti
as tai nenoriu dabar nei pati i svecius, nei kad pas mane atvaziuotu tongue.gif , antradieni eisiu i vaiku gimtadieni, maisto zadu atsilaikyti is paskutiniuju, bet vyno tai jau pati nusipirkau raudono, geriau jau jo isgersiu, nei kokteiliu prisiragausiu, oi sunku bus ....
Atsakyti
Sveikos merginos ir as prie jusu prisijungu. :-) Nuo pirmadienio jau pradėjau. Kol kas neblogai, bet trūksta įvairumo. tongue.gif
Atsakyti
Smagu, kad gretos dideja, nors mes nlb aktyvios cia smile.gif , bet kuo daugiau, tuo geriau. As vakar buvau gimtadienyje, galiu pasidziaugti savim, kad atsilaikiau maisto, buvo verinukai su pomidoru ir mozarelos suriu, tai tik juos skanavau, o vyno isgeriau tik taure, bet ir jo uzteko, vyras juokesi, kad ikalus grizau. Matyt, po savaites darzoviu valgymo, daug nereikia tongue.gif
Atsakyti
asti1 kiek daug valios turit, šaunuolė 4u.gif
Aš jau kelintą dienų esu suirzusi, visą laiką mintys sukasi apie maistą, kaip norėčiau paprasčiausių ryžių. Bet vis galvoju, kad liko tiek nebe daug.. O tuomet galvoju, gal jau pakaks tiek kiek nukrito. Ech kaip sunku, bet vis dar laikausi su mažais nukrypimais blush2.gif
Atsakyti
kaspineli, o kiek jau laiko laikotes? man dar tik antra savaite prasides nuo rytojaus, manu istempsiu. Laukiu, kol galesiu mesyte ivesti i valgiarasti. As tai planuoju siaip tas 5 savaites pasilaikyti, o isejimo nzn, turbut Surizikytuociau suvalgyti ir as ko nereikia, bet kai pagalvoju, kad galiu sugadinti, kai tiek jau istempiau,tai sustabdo nora. Nes man savaite yra dauuug, Labai pasiilgau skanios kavos su cukrumi verysad.gif Davai, merginos, parasykite kokias salotas darotes, nes man jau neisnesa galva, ka valgyti
Atsakyti
QUOTE(asti1 @ 2014 08 13, 21:12)
kaspineli, o kiek jau laiko laikotes?

Vėl pradėjau rimtai laikytis nuo pirmadienio, eina ketvirta diena. Svoris juda, bet atrodo lyg kokia depresija užpuolė, nieko neveikiu, tiesiog atsisėdu ir sėdžiu doh.gif
O dėl salotų, tai dažniausiai sumetu visas daržoves, kurias turiu, sumaišau ir viskas, tiesiog nemanau, kad yra kažkoks didelis pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
o su kuo tas darzoves uzpili, man su jogurtu nelabai,as daznai su kefyru uzsipilu, pasiilgau su aliejum saldziarugsciu salotu. Nenusimink kaspineli, o jei bus laba labai blogai pagalvok, ar pavalgius geriau pasijusi, jei tai pakels tau nuotaika, tada valgyk. Juk geriau buti laimingai,ar ne smile.gif
Atsakyti
Neužpilu niekuo, įdedu prieskonių ir sumaišau viską. Kažkada bandžiau su jogurtu, bet nepatiko ax.gif
Atsakyti
man gerai, kad nors vyrui nereikia valgyti daryti, jis irgi prisiziuri mityba, o vaikui paprasciau paruosti. Jei daryciau visai seimai, tai man irgi sunku butu, jau vien kvapai erzina,kai kur nueini blink.gif
Atsakyti