Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

sveikos merginos, esu naujoke, ziuriu siuo metu besilaikanciu gretos gerokai apmazejo g.gif , turbut visos pries vasara, o ne pries rudeni dailinotes smile.gif . Tai va pradejau tik nuo snd laikytis, bet is karto susiduriau su problema, tikiuosi jusu pagalbos : gyvenu dabar UK, o cia, kaip zinot, su varske ir jos suriais ne kas. Tai nuejau snd i lietuviu parduotuve, prisipirkau kefyro, o varskes gaminiu mizeris pasirinkimo verysad.gif . As jos ir taip nelabai megstu. O problema didzioji yra ta, kad ant lenkiskos produkcijos ir daznai ant angliskos (naturaliu jogurtu pasirinkimo cia daug) nera parasytu procentu riebumu, tik kcal, tai susimeciau, grudetos radau lietuviskos, bet tik 7%, pirkau unsure.gif , kitokios nebuvo, o varske emiau, kur kaloriju maziau. Tai kiek turi kaloriju 5% riebumo varskes? Juk nebutina valgyti pacia liesiausia, net nepataria, be to ji man visai jau fui. Parasykite, kas netingit, nes pirkciau ir lenkiskus varskes gaminius, bet orientuotis sunku rolleyes.gif Aciu is anksto
Atsakyti
Labas,

as perku lenkiska grudeta varske Lietuvoje, jos kaloringumas 97 kcal 100 gramu. Galite dar pasiziureti kaloringuma kalorijos.lt wink.gif

Mano svoris svyruoja sia savaite, bet mmm parejo, tai tikiuosi, kad del to uzsilaike skysciai g.gif
Atsakyti
Aš varškę pirkdavau ir 7% riebumo, kol neradau 5%. Bet tikrai nepasakyčiau, kad kai valgau 5% svoris krenta greičiau. Manau tie 2% neturi didelės įtakos smile.gif O mano svoris pagaliau juda, vėl atgavau valią biggrin.gif
Atsakyti
Tai ir as perku 7%, kitokios nera, snd 3 diena, siaip alkana nesijauciu, bet po truputi pabosta tas pats, labiausiai patinka saltsriubes su ridikeliais. O jum ar pasijuto kazkas po keliu dienu?As svarstykliu neturiu, bet nesijauciu labai lengva, kaip tik tokia popilne jauciuos is pilvo. Gal, kad tos varskes mano turbut riebesnes, nei priklauso schmoll.gif
Atsakyti
Aš nesijaučiu lengvesnė, ta prasme vidumi biggrin.gif Bet vakar svėriau 59,1kg, šiandien 57,6kg, svoris krenta labai gerai, bet niekada nesurenku reikiamo kiekio kalorijų kaip čia rašoma. Galbūt jei surinkčiau svoris skirstų lėčiau smile.gif
Atsakyti
blin nors nusipirk tas svarstykles, motyvacija didesne butu.As irgi nesuvalgau tiek kaloriju ir vandens 2l neisgeriu, negerai, bet nelenda tiek man smile.gif.Ziuriu labai mazai merginu cia bera, gal veliau prisijungs dar kas.
Atsakyti
QUOTE(asti1 @ 2014 08 08, 15:37)
blin nors nusipirk tas svarstykles, motyvacija didesne butu.As irgi nesuvalgau tiek kaloriju ir vandens 2l neisgeriu, negerai, bet nelenda tiek man  smile.gif.Ziuriu labai mazai merginu cia bera, gal veliau prisijungs dar kas.

Visos atostogauja biggrin.gif labai motyvuoja, kai pamatai, kad ir 100 gramų numetei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asti1 @ 2014 08 08, 12:45)
Tai ir as perku 7%, kitokios nera, snd 3 diena, siaip alkana nesijauciu, bet po truputi pabosta tas pats, labiausiai patinka saltsriubes su ridikeliais. O jum ar pasijuto kazkas po keliu dienu?As svarstykliu neturiu, bet nesijauciu labai lengva, kaip tik tokia popilne jauciuos is pilvo. Gal, kad tos varskes mano turbut riebesnes, nei priklauso  schmoll.gif

Po keliu dienu ne, man po kokiu 5-6 dienu pasijuto skirtumas. Pilvas visad pirmom dienom papustas buna, kol persiorientuoja zarnynas prie kitokio raciono.

O mane tai demotyvuoja kasdienis sverimasis, nes bent jau man niekad nebuna, kad va palengva kasryt vis maziau ir maziau rodytu svarstykles. tai dbr sveriuosi gal porakart per savaite. Ir tai dar pasvyruoja ax.gif

jei svarstykliu neturit, galima apimtis matuotis wink.gif

Aj ir as stengiuosi kasdien to paties nevalgyt, vis kaitalioju - pusryciams tai obuolys su jogurtu, tai agurkai su jogurtu, tai grudeta varske, pietums, vakarienei vel kazka sugalvoju kitaip. kazkaip nepabosta ax.gif galvojau, kad mesos nenoriu, bet siandien pajutau, kad pasiilgau. kita savaite jau galesiu valgyt smile.gif
Atsakyti
as kol nedariau suneliui valgyt mesiskai, tai nebuvo noro, o kai snd iskepiau vistytes, tai taip skaniai buciau apgriauzus kauliukus... bet nevalgiau. Svarstykiu vis delto nepirksiu, pasisversiu kur mieste po kokios savaites, o pokycius stebesiu vilkedama rubus, matysiu, ar kiek atlaisves. Sekmes visoms, susirasykim karts nuo karto, gal kokiu receptu imeskit, jei ka sugalvosit naujo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos noriu pradeti laikytis čios dietos. Mane gazdina vienas dalykas, kad negalima i kavą pieno pilti. :-) Aš ja geriu be cukraus, bet be pieno neį manoma. schmoll.gif Ar labai blogai bus jei as gerdama kavą gersiu su pienu, juk tai tik vienas puodukas per dieną ir pieno kikei\kis nu gal 30 ml. Kaip manote? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(saida05 @ 2014 08 09, 12:29)
Sveikos merginos noriu pradeti laikytis čios dietos. Mane gazdina vienas dalykas, kad negalima i kavą pieno pilti. :-) Aš ja geriu be cukraus, bet be pieno neį manoma. schmoll.gif Ar labai blogai bus jei as gerdama kavą gersiu su pienu, juk tai tik vienas puodukas per dieną ir pieno kikei\kis nu gal 30 ml. Kaip manote?  bigsmile.gif

P. S įklaidas dėmesio nekreipkime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saida05 @ 2014 08 09, 12:30)
Sveikos merginos noriu pradeti laikytis čios dietos. Mane gazdina vienas dalykas, kad negalima i kavą pieno pilti. :-) Aš ja geriu be cukraus, bet be pieno neį manoma. schmoll.gif Ar labai blogai bus jei as gerdama kavą gersiu su pienu, juk tai tik vienas puodukas per dieną ir pieno kikei\kis nu gal 30 ml. Kaip manote?  bigsmile.gif
Papildyta:
P. S įklaidas dėmesio nekreipkime  biggrin.gif

As geriu kava su pienu ir viskas krenta wink.gif

Siandien kazkaip sunkiai man einasi dietintis, vis jauciu, kad noriu kazko, o ko, tai ir nzn. Blogas jausmas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(asti1 @ 2014 08 08, 23:29)
as kol nedariau suneliui valgyt mesiskai, tai nebuvo noro, o kai snd iskepiau vistytes, tai taip skaniai buciau apgriauzus kauliukus... bet nevalgiau. Svarstykiu vis delto nepirksiu, pasisversiu kur mieste po kokios savaites, o pokycius stebesiu vilkedama rubus, matysiu, ar kiek atlaisves. Sekmes visoms, susirasykim karts nuo karto, gal kokiu receptu imeskit, jei ka sugalvosit naujo  smile.gif

asti, o koks jusu svoris? Cia siaip idomu kokia publika renkasi smile.gif
Atsakyti
oi, mano svoris 68kg buvo blush2.gif, dabar nzn, bet toks jausmas, kad tiek pat, snd ir man sunkiai einasi, irgi kazko vis noriu, pilvas pilnas, bet vis mintys sukasi apie skanius dalykus, kava ismokau gert be cukraus, bet norisi ir saldaus ir mesisko, na reikia stengtis ir laikytis, noreciau numest iki 62kg, butu smagu. As pasiilgstu salotu su aliejum, saldziarugsciu padazu, bet lauksiu iki paskutiniosios, kai jau visai pabos kitokios. Nenoriu susigadinti ir po to viska is naujo pradeti, man ir taip ilga si dieta, nors nlb as kokiu kitu esu laikiusis. Esu bandziusi tik delcios dieta, kuri labai daug kam tiko, o man visiskai ne, laikiausi be nukrypimu ir 0 rezultato. Bijau, kad sia netektu nusivilti verysad.gif Nesugalvoju kaip kopustu salotas pasidaryti, as megdavau su citrina, truputi cukrausir druskos, bet bijau dabar to cukraus, o melyna kopusta megdavau su majonezu, gal jus ka sugalvoje esat?
Atsakyti