Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

Sveikos, grįžau po atostogų, galvojau bus ką paskaitinėt kaip kitoms sekėsi, o čia taip tuščia.. blush2.gif Tikriausiai reiktų paklausti ar yra dar besilaikančių šios dietos? biggrin.gif
Atsakyti
AS dvi savaites su nukrypimais menkais variau. Paskui pradejo sirdis drebeti . Pageriau magnio ir gerai.
Daba bandau derint maista+skaiciuot kalorija(+ang.balt.+rieb)= judeti kuo daugiau. Bijau prisigirti bet atrodo pajudejo mano svorio traukinukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 07 17, 15:16)
AS dvi savaites su nukrypimais menkais variau. Paskui pradejo sirdis drebeti . Pageriau magnio ir gerai. 
Daba bandau derint maista+skaiciuot kalorija(+ang.balt.+rieb)= judeti kuo daugiau. Bijau prisigirti bet atrodo pajudejo mano svorio traukinukas  smile.gif

Sveikinu! Šaunuolė, kad pajudėjai, kas ir yra sunkiausia, bent jau man. biggrin.gif O dabar klausimas visoms apie sportą. Ką prie šios dietos derinate, kokius pratimus darote ar programas? Būtų įdomu ir smagu jei pasidalintumėte. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Carol3 @ 2014 07 21, 08:32)
Sveikinu! Šaunuolė, kad pajudėjai, kas ir yra sunkiausia, bent jau man. biggrin.gif O dabar klausimas visoms apie sportą. Ką prie šios dietos derinate, kokius pratimus darote ar programas? Būtų įdomu ir smagu jei pasidalintumėte. smile.gif)

Na pas mane miksiukas toks. I savaite kareta buna lauko teniso treniruote+turiu atsisiuntus T25 programa ( kartais pajudu) + ir pradejau begioti- gaunasi apie 5 km.
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 07 21, 07:47)
Na pas mane miksiukas toks. I savaite kareta buna lauko teniso treniruote+turiu atsisiuntus T25 programa ( kartais pajudu) + ir pradejau begioti- gaunasi apie 5 km.

Na, aš su Insanity ilgai kovojau, bet iki galo taip ir nepadariau visų dviejų mėnesių programos, tad reikės gal pabandyti tą T25. smile.gif Ačiū!
Atsakyti
Sveikos!

Ar kas nors dar laikotes protasovo? Arba norit prisijungti? smile.gif
As pradejau vakar, berods 4 kartas per nezinau kiek metu smile.gif Priimtinas budas pasitvarkyt formas, kitam savaitgaliui jau tikiuosi buti biski susitraukus, iki vasaros pabaigos tai isvis idealiu formu bigsmile.gif Tik vienai liudnoka, tai ieskau palaikymo komandos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2014 07 29, 21:41)
Sveikos!

Ar kas nors dar laikotes protasovo? Arba norit prisijungti? smile.gif
As pradejau vakar, berods 4 kartas per nezinau kiek metu smile.gif Priimtinas budas pasitvarkyt formas, kitam savaitgaliui jau tikiuosi buti biski susitraukus, iki vasaros pabaigos tai isvis idealiu formu  bigsmile.gif Tik vienai liudnoka, tai ieskau palaikymo komandos  4u.gif

Sveiki ar dar laikotės dietos? 4u.gif
Atsakyti
Aha, laikausi nuo pirmadienio smile.gif Turiu pora kilu minuso. Ryt dukrytes gimtadienis, tai nzn kaip pavyks atsilaikyt, bet bandysiu nepasiduot gundymams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2014 08 01, 23:07)
Aha, laikausi nuo pirmadienio smile.gif Turiu pora kilu minuso. Ryt dukrytes gimtadienis, tai nzn kaip pavyks atsilaikyt, bet bandysiu nepasiduot gundymams smile.gif

O koks jūsų tikslas? smile.gif
Man vis nepavyksta pamesti 5kg, tai vėl bandysiu su šia dieta juos įveikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 08 02, 08:59)
O koks jūsų tikslas?  smile.gif
Man vis nepavyksta pamesti 5kg, tai vėl bandysiu su šia dieta juos įveikti  biggrin.gif

Noriu iki 62 numest, dbr 66. Tai 4 beliko, iveiksiu. Beje, savaitgalis sekmingai atlaikytas, pirmos savaites rezultatas -3 kg. Siandien galingai pabegiojau, 3 km ryte ir 6 km vakare smile.gif

Kaspineli, tai ar pradejot? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2014 08 04, 23:32)
Noriu iki 62 numest, dbr 66. Tai 4 beliko, iveiksiu. Beje, savaitgalis sekmingai atlaikytas, pirmos savaites rezultatas -3 kg. Siandien galingai pabegiojau, 3 km ryte ir 6 km vakare smile.gif

Kaspineli, tai ar pradejot? wink.gif

Kiek valios pas jus, man visada per šventes didelė pagunda ir dažniausiai neatsilaikau schmoll.gif Nuo šiandien vėl imuosi, vakar suvalgiau visas pagundas, dabar liko tik daržovės ir kiaušiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 08 05, 08:08)
Kiek valios pas jus,  man visada per šventes didelė pagunda ir dažniausiai neatsilaikau  schmoll.gif  Nuo šiandien vėl imuosi, vakar suvalgiau visas pagundas, dabar liko tik daržovės ir kiaušiniai  biggrin.gif

Aj kad karsta buvo, nesinorejo prisiryt irnesakyk.gif
Svarbiausia pirmas dienas atsilaikyt, bent jau man pirmos trys dienos sunkiausios buna. Sekmes! smile.gif
Atsakyti