Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

Kaip pamėgau arbatą su medumi, nu ir nieko negaliu padaryti, vis įsidedu, nors arbatą visada gerdavau nesaldintą doh.gif Aš tai irgi vis kažko netinkamo įsidedu į burną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 07 01, 19:27)
Kaip pamėgau arbatą su medumi, nu ir nieko negaliu padaryti, vis įsidedu, nors arbatą visada gerdavau nesaldintą  doh.gif  Aš tai irgi vis kažko netinkamo įsidedu į burną  blush2.gif

Jei tik medumi nusižengi, tai manau, kad nelabai čia ir blogai smile.gif Nepriaugs nuo to šaukštelio per dieną tie papildomi kg. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carol3 @ 2014 07 01, 21:36)
Jei tik medumi nusižengi, tai manau, kad nelabai čia ir blogai smile.gif Nepriaugs nuo to šaukštelio per dieną tie papildomi kg. smile.gif

Arbatą dažnai geriu biggrin.gif O šiaip tai ir duonos riekę suvalgau ir ant kiaušinio šiek tiek majonezo užsidedu, nežinau kodėl, bet šiuo metu visko per daug norisi, kad atsisakyčiau.
O jūsų kokie tikslai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 07 01, 23:14)
Arbatą dažnai geriu  biggrin.gif  O šiaip tai ir duonos riekę suvalgau ir ant kiaušinio šiek tiek majonezo užsidedu, nežinau kodėl, bet šiuo metu visko per daug norisi, kad atsisakyčiau.
O jūsų kokie tikslai?  smile.gif

Na, mano tai tikslas yra susitvarkyti mitybą, o Protasovo dieta turėtų padėti atsisakyti blogų įpročių, dėl to ją ir bandau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carol3 @ 2014 07 02, 11:34)
Na, mano tai tikslas yra susitvarkyti mitybą, o Protasovo dieta turėtų padėti atsisakyti blogų įpročių, dėl to ją ir bandau. smile.gif

Jau gal pasiekei kokių rezultatų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 07 02, 09:58)
Jau gal pasiekei kokių rezultatų?  4u.gif

Kad nelabai, nes savaitgalį buvau gamtoje su šašlykais :DDD Nu bet dabar jau sakiau susiimsiu biggrin.gif
Atsakyti
Man nuo vakar nukrito -600g, pagaliau vėl svoris pajudėjo biggrin.gif Bet šiandien prisivalgiau uogų, tikiuosi nepakenks rezultatams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 07 02, 15:06)
Man nuo vakar nukrito -600g, pagaliau vėl svoris pajudėjo  biggrin.gif  Bet šiandien prisivalgiau uogų, tikiuosi nepakenks rezultatams  ax.gif

Na, gal žiūrint kiek tų uogų. Bet šiaip iš viso- svarbu vėlai vakare neprisikimšt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carol3 @ 2014 07 02, 17:20)
svarbu vėlai vakare neprisikimšt. smile.gif

Tai ir yra sunkiausia doh.gif Prisikalbėjau, kad pamečiau tuos 600 gramų, o dabar prikirtau mėsos, nes man jos šiuo metu ypač trūksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 07 02, 16:51)
Tai ir yra sunkiausia  doh.gif  Prisikalbėjau, kad pamečiau tuos 600 gramų, o dabar prikirtau mėsos, nes man jos šiuo metu ypač trūksta  blush2.gif

Na, jau geriau dabar mėsos prikirst negu kokią 20 ar 21h smile.gif))
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kur visos Protasovininkes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(labai greitai @ 2014 07 15, 04:36)
Labas rytas smile.gif
Kur visos Protasovininkes? bigsmile.gif

Labas, aš irgi žiūriu, kad visos pradingo smile.gif)
Atsakyti