Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

laba ryta,

niu ka mano startas su 68,1 verysad.gif labai noreciau bent 5 kg pamest
sian diena pradejau su kava, uzveziau vaika i darza ir tekina lekiau i pilates treniruote, grizau pasikrovus jegu, pusryciam pomidoras su kiausu.

sakykit o kokio maziausio riebumo randat pirkt varskes surio?

Atsakyti
QUOTE(as** @ 2014 06 26, 10:27)
laba ryta,

Norfoj būdavo 0,5 % piemenėlio sūris, bet mano gomuriui jis tokio šlykštumo, kad senai jo nebeieškau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2014 06 26, 09:27)
laba ryta,

niu ka mano startas su 68,1  verysad.gif labai noreciau bent 5 kg pamest
sian diena pradejau su kava, uzveziau vaika i darza ir tekina lekiau i pilates treniruote, grizau pasikrovus jegu, pusryciam pomidoras su kiausu.

Na 5% neradau. Bet va radau grudeta varske 5% tai ja ir lesu kaip grifas biggrin.gif Man ji labai patinka essen.gif
Atsakyti
sakykit ka is darzoviu paivairinimui valgot? agurkas, pomidoras, salota jau atsibodo, norisi kazko ivairesnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2014 06 26, 11:27)
sakykit ka is darzoviu paivairinimui valgot? agurkas, pomidoras, salota jau atsibodo, norisi kazko ivairesnio  biggrin.gif

tai,kad db visko pilna, cukinijos, ridikeliai, salierai, kopustai, morkos, paprikos, spinatai ir kt. zoles.
O ivairove is siu produktu isgaunu vis kt pjaustimu , nors kiek smagiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Buvau kelias dienas išvykusi, tai valgiau ne visai pagal dietą, bet daug veiklos buvo, taigi šiai dienai 59,1kg. Pirmadienį lyg ir prie jūros lekiam, įdomu įmanoma per savaitę numesti 4kg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 30, 13:32)
Sveikos  4u.gif  Buvau kelias dienas išvykusi, tai valgiau ne visai pagal dietą, bet daug veiklos buvo, taigi šiai dienai 59,1kg. Pirmadienį lyg ir prie jūros lekiam, įdomu įmanoma per savaitę numesti 4kg  g.gif

O man PMS koja pakiso. Si kart toks ziaurus tease.gif . Nezinau ar cia jau viska mest ar palaukt kol baigsis PMS ir toliau bandyt g.gif
Na 4 kg manau sunkiai tau..... Kam su didesniu svoriu ir tik pradejus mest svori tai manau tikrai realu.
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 06 30, 15:38)
O man PMS koja pakiso. Si kart toks ziaurus  tease.gif . Nezinau ar cia jau viska mest ar palaukt kol baigsis PMS ir toliau bandyt  g.gif
Na 4 kg manau sunkiai tau..... Kam su didesniu svoriu ir tik pradejus mest svori tai manau tikrai realu.

Pas mane irgi pusseserės ir raudondvario atvažiavo, bet kažkaip kojos nekiša biggrin.gif Reikia susiimti, nes šiandien tai išvis nugrybavau, ir sriubos valgiau (labai šalta namuose, norisi kažko šilto) ir krabų lazdelių paragavau, bet antroje dienos pusėje susigriebiau ir vėl grįžau į senas vėžias ax.gif
Ramune, kiek laiko jau laikaisi dietos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 30, 15:40)
Pas mane irgi pusseserės ir raudondvario atvažiavo, bet kažkaip kojos nekiša  biggrin.gif  Reikia susiimti, nes šiandien tai išvis nugrybavau, ir sriubos valgiau (labai šalta namuose, norisi kažko šilto) ir krabų lazdelių paragavau, bet antroje dienos pusėje susigriebiau ir vėl grįžau į senas vėžias  ax.gif 
Ramune, kiek laiko jau laikaisi dietos?  smile.gif

Tureciau jau tipo 2 savaites lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 07 01, 00:15)
Tureciau jau tipo 2 savaites  lotuliukas.gif

Ir kokie rezultatai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 30, 23:28)
Ir kokie rezultatai?  ax.gif

Jokie doh.gif Svoris ratais vaiksto ir viskas. Viena diena maciau net 60.9 kg. Dabar jau 63 kg. O pradejau jeigu neklystu su 62.8 kg Juodas daba PMS : vandens visai negeriu- visiskai jokio noro, kazko astraus noriu- nu negaliu. Pietums vistiek valgau salotas. Bet va vakare slamstas liejasi laisvai i skrandi doh.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 07 01, 08:16)
Jokie  doh.gif  Svoris ratais vaiksto ir viskas. Viena diena maciau net 60.9 kg. Dabar jau 63 kg. O pradejau jeigu neklystu su 62.8 kg Juodas daba  PMS : vandens visai negeriu- visiskai jokio noro, kazko astraus noriu- nu negaliu. Pietums vistiek valgau salotas. Bet va vakare slamstas liejasi laisvai i skrandi  doh.gif

Aš irgi paslydau. VĖL biggrin.gif Tai dabar iš naujo teks laikytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carol3: 01 liepos 2014 - 12:33