QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 19, 13:29)
Eilizė labai daug prideda ir sportas, aišku nebūtina lankytis sporto salėje, užtenka gerą pusvalandį intensyviai eiti, ir pamatysim svoris pradės kristi greičiau. Aš ankščiau, kai sėdėdavau namuose, svoris irgi krisdavo labai lėtais tempais, užtekdavo tik šiek tiek pajudėti ir iškarto matydavosi rezultatai
O dėl jogurtų, tai aš valgau saldintus, 2,5%. Žinau, kad negerai, bet man tas beskonis kažkaip nelabai. Ką tik suvalgiau pusė kilogramo braškių, manau, kad blogai padariau
O dėl jogurtų, tai aš valgau saldintus, 2,5%. Žinau, kad negerai, bet man tas beskonis kažkaip nelabai. Ką tik suvalgiau pusė kilogramo braškių, manau, kad blogai padariau
esu sportuojanti, tik pastaruoju metu truputį apsileidau, eidavau į sporto klubą ir bėgiot visai mėgstu, tik mieste tas nepatinka (gyvenau mažam miestely, bėgdavau kasdien po 6-10 km). kas su sportu gerai, kad svoris lengviau fiksuojasi nukritęs, šitą žinau, bet kad labiau kristų dietos laikantis ir sportuojant, man kažkaip nelabai veikia, nežinau kodėl, nebent dar intensyviau reiktų ir bėgiot ir į klubą eit tą pačią dieną, bet gal išprotėčiau taip, nes laiko neliktų daugiau niekam.. na žodžiu, dabar laukiu atostogų, reiks pradėt bėgiot ir grįžt į Vilnių formoj, nes neprisiruošiu čia niekaip (dar ir šiaip truputį gėda, vos velkiesi kokią savaitę, visi lenkia, nervas ima, grįšiu pasitreniravusi ir aš ką nors aplenksiu )