Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 19, 13:29)
Eilizė labai daug prideda ir sportas, aišku nebūtina lankytis sporto salėje, užtenka gerą pusvalandį intensyviai eiti, ir pamatysim svoris pradės kristi greičiau. Aš ankščiau, kai sėdėdavau namuose, svoris irgi krisdavo labai lėtais tempais, užtekdavo tik šiek tiek pajudėti ir iškarto matydavosi rezultatai  4u.gif 
O dėl jogurtų, tai aš valgau saldintus, 2,5%. Žinau, kad negerai, bet man tas beskonis kažkaip nelabai. Ką tik suvalgiau pusė kilogramo braškių, manau, kad blogai padariau  g.gif

esu sportuojanti, tik pastaruoju metu truputį apsileidau, eidavau į sporto klubą ir bėgiot visai mėgstu, tik mieste tas nepatinka (gyvenau mažam miestely, bėgdavau kasdien po 6-10 km). kas su sportu gerai, kad svoris lengviau fiksuojasi nukritęs, šitą žinau, bet kad labiau kristų dietos laikantis ir sportuojant, man kažkaip nelabai veikia, nežinau kodėl, nebent dar intensyviau reiktų ir bėgiot ir į klubą eit tą pačią dieną, bet gal išprotėčiau taip, nes laiko neliktų daugiau niekam.. na žodžiu, dabar laukiu atostogų, reiks pradėt bėgiot ir grįžt į Vilnių formoj, nes neprisiruošiu čia niekaip (dar ir šiaip truputį gėda, vos velkiesi kokią savaitę, visi lenkia, nervas ima, grįšiu pasitreniravusi ir aš ką nors aplenksiu ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Eilizė @ 2014 06 19, 15:20)
grįšiu pasitreniravusi ir aš ką nors aplenksiu ax.gif )

thumbup.gif
Atsakyti
As tirpstu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 06 22, 12:18)
As tirpstu  thumbup.gif

Kokie rezultatai? 4u.gif
Aš vakar ir šašlykų pavalgiau, ir šakočio... Ech blush2.gif
Atsakyti
Sveikos moteraitės! Esu čia naujokė šiame forume, bet man jau patinka Jūsų draugiškumas ir entuziazmas. Visgi, bendri tikslai daro savo. Norėjau paklausti kaip pasisekė Jums ši dieta? Kokie rezultatai, savijauta? Antrą dieną pati laikausi, bet kol kas dar nieko nesuprantu biggrin.gif Dėkui iš anksto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carol3: 24 birželio 2014 - 10:54
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 22, 13:19)
Kokie rezultatai?  4u.gif 
Aš vakar ir šašlykų pavalgiau, ir šakočio... Ech  blush2.gif

Daba garsiai samprotausiu. biggrin.gif
Pradejau as tas darzoves valgyt su 62.8 kg. Cia per tas dienas viena diena pamaciau svarstyklese nes 60.9kg. "60"- neatsimenu, kada tokius skaicius maciau. O daba ver bardakas- finale ant svarstykliu nelipu doh.gif . Nejaugi cia taip skysciai juda. Nukrito iki 60.9- netekau tiek skysciu????? blink.gif bet as ju isgeriu per diena 2l.
Nu gerai isvede iseigines is kelio truputuka. Viena diena saltekai su bulvem pamaise koja- bet ta diena tik juos ir valgiau doh.gif...... tai cia bulves visa reikala man susiko verysad.gif blush2.gif
NA vel: trukt uz vadziu ir vel nuo pradziu doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
bandau tyliai tyliai jungtis prie jusu, tikiuosi pavyks be dideliu nuodemiu issilaikyti bent 4 savaites. Nusipirkau siandien nauja baterija i svarstykles nes senoji jau buvo beveik issikrovus ir pievas rode
Atsakyti
Po švenčių taip sunku vėl grįžti į ritmą.. Užteko tik šiek tiek paragauti kitokio maisto, nei galima ir viskas. Iki šios dienos vis dar kovoju su savimi, bet niekaip negaliu. Net ant svarstyklių nelipu schmoll.gif
Atsakyti
Vakar persistengiau lotuliukas.gif . O buvo taip vakare po darbo : ka valgyt?- agurkus. Ka veikt? - valgyt agurkus. Zinias ziurim - vel agurkai. Fule ziurim- vel agurkai. Paskui galvojau numirsiu - tada jau angliukai parejo i trasa. doh.gif
Siandine gal reiks sakau jau nevalgyt agurku( bet taip skanu). Vakar uzsiraugiau kibiriuka agurkeliu ax.gif Ryt vel agurku diena - svieziai paraugtu essen.gif ....bet speju jau cia netinkama bus g.gif .....tai aisku...ka daryt
mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 06 26, 08:15)
Ryt vel agurku diena - svieziai paraugtu essen.gif  ....bet speju jau cia netinkama bus  g.gif .....tai aisku...ka daryt
mega_shok.gif

Tai jei raugti be cukrus- krimsk į sveikatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergalinga taika @ 2014 06 26, 07:40)
Tai jei raugti be cukrus- krimsk į sveikatą  mirksiukas.gif

Sakai g.gif ...niu be cukraus. As supratau, kad valgom tik zalias sviezis darzoves unsure.gif
Zodziu valgysiu- nuspresta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 06 26, 09:53)
Sakai  g.gif ...niu be cukraus. As supratau, kad valgom tik zalias sviezis darzoves  unsure.gif
Zodziu valgysiu- nuspresta  biggrin.gif

Galima gi ragintų produktų, bet nedaug ir nedažnai. tai jei viena k sav. valgysi savo gamintų agurkų, manau tikrai nepastorėsi smile.gif
Atsakyti