labas,kepat ? Nebeilgai
Šįvakar burbuliatorius prie fontano.. Bet jis jug neveik ?
labas, siandien jau vesiau ir man tokia vasara patink
I burbuliatorius neisim, kol nepakeis vietos, su mano mazaja mergina prie sankryzos ne vieta, o ir as su jos nepasivaikysiu jau
I burbuliatorius neisim, kol nepakeis vietos, su mano mazaja mergina prie sankryzos ne vieta, o ir as su jos nepasivaikysiu jau
laba oo burbuliatorius bandysiu su panelytem nulekt jei spesim vakariene laiku pavalgyt
QUOTE(Isella @ 2014 05 26, 16:53)
laba oo burbuliatorius bandysiu su panelytem nulekt jei spesim vakariene laiku pavalgyt
Parkely geriau būtų..
QUOTE(Gitusia @ 2014 05 21, 18:23)
Beje, žmonių akys kai nutaisytos į mane, ką neštukių nematę?
tokių gražių matyt nematę....
Lab diena
nieks niekur nekep oras buvo labai geras sezonas atidarytas
jėtau jėtau turiu vargą pražioplinau merginai stovyklą kaip reik gaut
i ketvirtą pamainą (nuo IV pamaina 2014-07-07 2014-07-16 d., ).... į balsius gal kas turit kokių pažystamų ...oi ka gaunu drausmės bla bla bla...
kur bereiks daba iškišt
nieks niekur nekep oras buvo labai geras sezonas atidarytas
jėtau jėtau turiu vargą pražioplinau merginai stovyklą kaip reik gaut
i ketvirtą pamainą (nuo IV pamaina 2014-07-07 2014-07-16 d., ).... į balsius gal kas turit kokių pažystamų ...oi ka gaunu drausmės bla bla bla...
kur bereiks daba iškišt
Labos dienos ,
jergau, pagaliau atsikvėpt duos oras . Tik biški drąstiškai ta temperatūra nukrito, kaip iš kokios Turkijos grįžus jaučiausi vakar ...
Kismida --> atostogų sindromas viską pamiršti . O kodėl būtent tada reik, kompanija važiuoja?
jergau, pagaliau atsikvėpt duos oras . Tik biški drąstiškai ta temperatūra nukrito, kaip iš kokios Turkijos grįžus jaučiausi vakar ...
Kismida --> atostogų sindromas viską pamiršti . O kodėl būtent tada reik, kompanija važiuoja?
QUOTE(Romeniukas @ 2014 05 26, 14:19)
Šįvakar burbuliatorius prie fontano.. Bet jis jug neveik ?
Po dviejų savaičių kai vėl bus, prižadėjo, kad fontanas jau veiks
FB Laurynas Vilkas Jonauskas radau savo abi mergytes, sesės šeimyną
QUOTE(Gymantė @ 2014 05 28, 11:11)
Labos dienos ,
Lab diens
tai jau jo bet labai negerai... ka baigės
jo kompanija važiuoja
Labas vakaras
QUOTE(Kismida @ 2014 05 29, 12:12)
a jau po vardadienio
atkelem i siandien bent jau moteros, vyrai buvo susibege