Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikietės

Labas 4u.gif
Betuk, tai kur siuvais užuolaidas?
Neringa --> kaip nestuke.gif sekas?
Atsakyti
Labu,
šian turguj... Ux tu blynime, ka dideli jau vaikinai blink.gif O jau gražūs, kuklūs.... wub.gif Tik va, mama vis taip pat puikiai atrodo g.gif

Ir dar klausimas laugh.gif
gal darėt kas vietoj vėliavėles ant auto? Kaži kokios kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2014 07 12, 16:59)
Neringa --> kaip  nestuke.gif sekas?

krypuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 07 12, 17:05)
Labu,
šian turguj...  Ux tu blynime, ka dideli jau vaikinai  blink.gif  O jau gražūs, kuklūs.... wub.gif  Tik va, mama vis taip pat puikiai atrodo  g.gif

Nu biggrin.gif
Nedrasutę sutikau gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 07 12, 19:25)
Nu biggrin.gif
Nedrasutę sutikau  gi  biggrin.gif

Nu maži tie mano vaikai, maži... cool.gif Iki pilnametystės bus maži... biggrin.gif

Dėkui už pagyras... blush2.gif
Atsakyti
As tai palauksiu kol duos tiek uzdirbt, kad taupymui dar liktu nail.gif:
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 07 15, 16:39)
As tai palauksiu kol duos tiek uzdirbt, kad taupymui dar liktu nail.gif:

Turiu nuvilt, moterims taip nebūna... cool.gif

Ar tavo mažasis garbanėlė patenkintas futbolu? Leistum dar kartą, dabar, ar nė už ką?

Mąstau, kur mažajį pajodžargą stumt. g.gif Į brolį nepanašus, neindividualistas, mažu patiktų futbolas... g.gif
Atsakyti
Jo, jo, kankinamės. vakar Jokūbo komandą ir per lryto žinias rodė lotuliukas.gif

Kartočiau. Reikia mano rieduliui pajudėt, disciplinos... Nors futbolisto iš jo nebus.

O kad sunku tai be abejo. Prie treniruočių reikia derintis, varžybos savaitgaliais ir ne tik LT. Ir aišku kainuoja. Treniruotės, apranga, kelionės, varžybos...
Atsakyti
Labryt 4u.gif .

Pasisakysiu ir aš biggrin.gif.

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 07 15, 20:02)
Jo, jo, kankinamės. vakar Jokūbo komandą ir per lryto žinias rodė  lotuliukas.gif

Kartočiau. Reikia mano rieduliui pajudėt, disciplinos... Nors futbolisto iš  jo nebus.

O kad sunku tai be abejo. Prie treniruočių reikia derintis, varžybos savaitgaliais ir ne tik LT. Ir aišku kainuoja. Treniruotės, apranga, kelionės, varžybos...

Šaunuoliai thumbup.gif .

Mums jau nusibosta kartais vien futbolas doh.gif (vežiojimas, varžybos ir t.t.) , bet kai pamatai vaiko akis žibančias, klausinėja ištisai, kada treniruotės, šiandien vėl nuo ryto džiaugiasi, nes treniruotė rolleyes.gif ... Ai, spjaunam ir varom toliau biggrin.gif. Ir taip jau 6 metai beveik biggrin.gif .
Atsakyti
Eaha.... bet tokiam savotiskam pasisventimui reik nusiteikt. Futbolui ner salta, ner karsta, ner lyja.... i masina po treniruotes kitos grasinu neisileist ir ausyse zemiu buna.

Jokubui pabosta, buna mest nori ir neveikt nieko. Bet mest leidziu tik su salyga, kad lankys kazka kita. Jei zmogutis randa sau malonia veikla- prasom, bet jei kompa apsikabines sedes, tai nifiga. Tik po futbolo laugh.gif bet praeina tie visi nenorai ir vel varom. Iki kito nosibodo, pavargau,nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 07 16, 10:43)
Eaha.... bet tokiam savotiskam pasisventimui reik nusiteikt. Futbolui ner salta, ner karsta, ner lyja.... i masina po treniruotes kitos grasinu neisileist ir ausyse zemiu buna.

Jokubui pabosta, buna mest nori ir neveikt nieko. Bet mest leidziu tik su salyga, kad lankys kazka kita. Jei zmogutis randa sau malonia veikla- prasom, bet jei kompa apsikabines sedes, tai nifiga. Tik po futbolo laugh.gif bet praeina tie visi nenorai ir vel varom. Iki kito nosibodo, pavargau,nepatinka...

Aš tai turiu bagažinėj maišą Maximos ir ploščių nuo lietaus biggrin.gif - po "gero" oro treniruotės patiesiu ant sėdynes ploščių, Mantas atsisėda, tada kojas dar lauke įkiša į Maximos maišą ir važiuojam taip namo lotuliukas.gif .
Oi, tam dar nebuvo nei karto nusibodo biggrin.gif. Jis pas mus nuo ryto iki vakaro galėtų su kamuoliu prie kojos gyvent doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gymantė @ 2014 07 16, 11:19)
Aš tai turiu bagažinėj maišą Maximos ir ploščių nuo lietaus biggrin.gif - po "gero" oro treniruotės patiesiu ant sėdynes ploščių, Mantas atsisėda, tada kojas dar lauke įkiša į Maximos maišą ir važiuojam taip namo lotuliukas.gif .
Oi, tam dar nebuvo nei karto nusibodo biggrin.gif. Jis pas mus nuo ryto iki vakaro galėtų su kamuoliu prie kojos gyvent doh.gif .

Panasiai ir pas mus... maisas bucam ir slapiem rubam visada kartu biggrin.gif
Atsakyti