Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikietės

Labukas

Gitusia, didžiausi sveikinimai wub.gif
user posted image

mes sekmadienį aplankėm savo naująjį giminaitį wub.gif gimė 06-01, sakau graži data biggrin.gif
Atsakyti
būnat tyliai,ane ? smile.gif
Atsakyti
happy.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Kokios iškalbingos visos biggrin.gif
Atsakyti
Siandien ypac biggrin.gif juk savaitgalis thumbup.gif nors man visos dienos kol kas vienodos rolleyes.gif nestuke.gif
Atsakyti
Nepatinka man tokie orai schmoll.gif Vakar dar spejom su mažiuku į lauką išeit, vežimaitį išbandyt, šiandien niekaip verysad.gif

Nors pažiūrėjus per langą, į turgų žmonės plūsta, nesvarbu, pūga, lietus ar dar kokios oro anomalijos... Tradicija turbūt šeštadienis = turgus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2014 06 14, 10:13)
Nepatinka man tokie orai  schmoll.gif Vakar dar spejom su mažiuku į lauką išeit, vežimaitį išbandyt, šiandien niekaip  verysad.gif

Nors pažiūrėjus per langą, į turgų žmonės plūsta, nesvarbu, pūga, lietus ar dar kokios oro anomalijos... Tradicija turbūt šeštadienis = turgus  biggrin.gif

ir as ten buvau, man toks oras prekintis pats tas biggrin.gif
Atsakyti
Laba, laba, oras ne kažką....
vasaros kažkaip vis dar laukiam...
Atsakyti
Lab dien 4u.gif

oras fantastiskai geras gun_rifle.gif kita savaite kai pradesiu dirbt bus +28 cool.gif

nu žiauru

niek nešnekat a braškių prisidėjot jau ?tuoj prades put 4u.gif

savaitgali turim važiuot i drauges gimt Šventaja ...nu jei tokie oras tai...noris geriaun čia pat doh.gif Ignui dar paskutines rungtynes Klaip sekamdieni thumbup.gif

fainiai futboliuko šventė praėjo tik ka mažoka žmogelu oras isgazdino visus ax.gif
Papildyta:
kaip suprantu karolius reik atidet i šalį.... gossip.gif group.gif
Atsakyti
Labu, uogų nešaldau šiemet....

Šventė smagi, žmonių mažai. (ot papūgą, pakartojau ) laugh.gif

Gymentė pernai su nestuke.gif vaikščiojo, ale šiemet kažkaip nemačiau g.gif

O šiaip tai nieko naujo blush2.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Mano situacijoj nestuke.gif toks oras gali but iki kol pagimdysiu biggrin.gif O siaip lygu po Joniniu pagrazes orai.
Atsakyti