PRIE VISU SVEIKINIMU PRISIDEDAM IR MES ramiu nakteliu saldaus pienelio mazam leliukui o teveliam daug daug graziu akimirku
i meeeta gal ir ms noretume jei priimsit
labi
Aišku,kad priimsim,tik kada ir kur jis vyyyks ?!
Važinėj tos mamos su dviračiais,bet žiūriu - vis be karolių
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 06 04, 22:50)
Kismida, o tu karolius užsidėk nuo dviračio nulipus
pas mus sveikinasi
ai galkiu ir iškart su karoliais
QUOTE(Gymantė @ 2014 06 05, 11:45)
Labryt .
Kismida --> a kokia bėda, ant dviračio gali dar ir kaip žavingai atrodyt, mašinas net gali priverst sustot .
Kismida --> a kokia bėda, ant dviračio gali dar ir kaip žavingai atrodyt, mašinas net gali priverst sustot .
o jėtau ka graži ta pirma
Papildyta:
Lab diena i pati nepasisveikinau
nu ka čia daba už lango o tiek planu huliganu maudytis ,degintis...o daba beliek tik plaukiot
nu gerai ka darot?
taigis Penktadienyyysss
Gymantė ruošies tūsui
a jau vietos neisisrenkam meet nu pavečiai ,la crape lauke vaikaim kur karstytis ...kas da man reik lauko - laisvė papūgom ! siūlykit vietą h ir begam gal kas pasisiūlys savo soda ar dar ka...kampelį koki
Papildyta:
QUOTE(Romeniukas @ 2014 06 06, 11:56)
labi
tai aiškumais ka priimsim ,tik labai vangiai mes čia organizuojam
QUOTE(Kismida @ 2014 06 06, 13:17)
Lab diena i pati nepasisveikinau
nu ka čia daba už lango o tiek planu huliganu maudytis ,degintis...o daba beliek tik plaukiot
nu gerai ka darot?
taigis Penktadienyyysss
Gymantė ruošies tūsui
a jau vietos neisisrenkam meet nu pavečiai ,la crape lauke vaikaim kur karstytis ...kas da man reik lauko - laisvė papūgom ! siūlykit vietą h ir begam gal kas pasisiūlys savo soda ar dar ka...kampelį koki
Papildyta:
tai aiškumais ka priimsim ,tik labai vangiai mes čia organizuojam
Man tai jėgelė šiandien, galėtų dar palyt . Pasiilgus jau buvau tokio oro.
Ja ja, jau suruošiau - nuvariau į Tirkšlius, prisipirkau gėlių, sustačiau ant terasos ir pasakiau - pamėgins kas nors nors užkliūt . Ryt žadu visą dieną darbuotis, tai sakau, man kad blizgėtų viskas po baliaus .
Man kitą savaitę tinka bele kada. Šiaip pas mus šventas reikalas pietų miegas - 14-16 val. O kitais laikais be problemų. Man irgi lauko reik.
QUOTE(Gymantė @ 2014 06 06, 18:40)
Man tai jėgelė šiandien, galėtų dar palyt . Pasiilgus jau buvau tokio oro.
Ja ja, jau suruošiau - nuvariau į Tirkšlius, prisipirkau gėlių, sustačiau ant terasos ir pasakiau - pamėgins kas nors nors užkliūt . Ryt žadu visą dieną darbuotis, tai sakau, man kad blizgėtų viskas po baliaus .
Man kitą savaitę tinka bele kada. Šiaip pas mus šventas reikalas pietų miegas - 14-16 val. O kitais laikais be problemų. Man irgi lauko reik.
tai kam reik taip pasidabint ,pasidaryt ka paskui bijot kad ateitu kas? juk ne vaikai tera i geles nelips ...as taip galvoju tai ka darytumet kad mes i savo pirtele (aplinka uosvines) islipom is autobusas 17 vaiku + teveliai kaip sakoma viskas atauga svarbiausia
pradžoi sušiurpini ,paskui savaime
einu det šmutkiu i Nida... Benai
QUOTE(Kismida @ 2014 06 06, 20:24)
tai kam reik taip pasidabint ,pasidaryt ka paskui bijot kad ateitu kas? juk ne vaikai tera i geles nelips ...as taip galvoju tai ka darytumet kad mes i savo pirtele (aplinka uosvines) islipom is autobusas 17 vaiku + teveliai kaip sakoma viskas atauga svarbiausia
Ten gėlės nuo lietaus paslėptos buvo, šiandien pirkau, nes ryt nebus kada . O aš visąlaik užsiimu prevencija - tegul geriau iš karto žino, kas laukia ...
Gero kelio ir pasibuvimo .
labas vakaras
sveikos mergaites,dalyvauju konkurse ir labai prasau kam nesunku prabalsuoti uz mano vistienos file verinukus,aciu jums. l
http://www.15min.lt/...ojus-566-432046?
kairej pusej nuotraukos uzdekit varnele,o apacioj paspauskit balsuoti.
mano nuotrauka penkta nuo virsaus per viduri
http://www.15min.lt/...ojus-566-432046?
kairej pusej nuotraukos uzdekit varnele,o apacioj paspauskit balsuoti.
mano nuotrauka penkta nuo virsaus per viduri
Labas mamytės
Atėjusi nustebau, kiek sveikinimų, visus susirinkau, ačiū labai!
Nuo šiandien mudu su Joriu jau namie, adaptuojamės
Beje, gimdymo skyrių nuo pirmadienio remontuos, po jo ir kitus, visi remontai vyks 8 mėnesius net Ne kas tokiom sąlygom leliuką gimdyt...
Beje, gimdymo skyrių nuo pirmadienio remontuos, po jo ir kitus, visi remontai vyks 8 mėnesius net Ne kas tokiom sąlygom leliuką gimdyt...
QUOTE(Gitusia @ 2014 06 08, 19:17)
Labas mamytės
Kaip jaučiatės?
Laba diena
Jaučiamės puikiai, pieno upės teka, na ko ir bereik
QUOTE(Gitusia @ 2014 06 08, 19:20)
Jaučiamės puikiai, pieno upės teka, na ko ir bereik
nu ir super