Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikietės

PRIE VISU SVEIKINIMU PRISIDEDAM IR MES 4u.gif ramiu nakteliu saldaus pienelio mazam leliukui wub.gif o teveliam daug daug graziu akimirku wub.gif 4u.gif

i meeeta gal ir ms noretume g.gif jei priimsit rolleyes.gif
Atsakyti
labi
Aišku,kad priimsim,tik kada ir kur jis vyyyks ?!
Važinėj tos mamos su dviračiais,bet žiūriu - vis be karolių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 06 04, 22:50)
Kismida, o tu karolius užsidėk nuo dviračio nulipus biggrin.gif

pas mus sveikinasi dirol.gif beee.gif

ai galkiu ir iškart su karoliais biggrin.gif
QUOTE(Gymantė @ 2014 06 05, 11:45)
Labryt smile.gif.

Kismida --> a kokia bėda, ant dviračio gali dar ir kaip žavingai atrodyt, mašinas net gali priverst sustot biggrin.gif.
user posted image

user posted image

o jėtau ka graži ta pirma wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Lab diena i pati nepasisveikinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu ka čia daba už lango o tiek planu ax.gif huliganu cool.gif maudytis ,degintis...o daba beliek tik plaukiot tongue.gif

nu gerai ka darot?

taigis Penktadienyyysss 4u.gif

Gymantė ruošies tūsui biggrin.gif gathering.gif

a jau vietos neisisrenkam meet biggrin.gif nu pavečiai ,la crape lauke vaikaim kur karstytis ...kas da man reik lauko - laisvė papūgom ! siūlykit vietą h ir begam gal kas pasisiūlys savo soda ar dar ka...kampelį koki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Romeniukas @ 2014 06 06, 11:56)
labi
Aišku,kad priimsim,tik kada ir kur jis vyyyks ?!
Važinėj tos mamos su dviračiais,bet žiūriu - vis be karolių smile.gif

tai aiškumais ka priimsim ,tik labai vangiai mes čia organizuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kismida @ 2014 06 06, 13:17)

Lab diena i pati nepasisveikinau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu ka čia daba už lango o tiek planu ax.gif huliganu cool.gif maudytis ,degintis...o daba beliek tik plaukiot tongue.gif
nu gerai ka darot?

taigis Penktadienyyysss 4u.gif

Gymantė ruošies tūsui  biggrin.gif  gathering.gif

a jau vietos neisisrenkam meet  biggrin.gif  nu pavečiai ,la crape lauke vaikaim kur karstytis ...kas da man reik lauko - laisvė papūgom ! siūlykit vietą h ir begam gal kas pasisiūlys savo soda ar dar ka...kampelį koki biggrin.gif
Papildyta:

tai aiškumais ka priimsim ,tik labai vangiai mes čia organizuojam biggrin.gif

Man tai jėgelė šiandien, galėtų dar palyt thumbup.gif . Pasiilgus jau buvau tokio oro.

Ja ja, jau suruošiau - nuvariau į Tirkšlius, prisipirkau gėlių, sustačiau ant terasos ir pasakiau - pamėgins kas nors nors užkliūt gun_bandana.gif lotuliukas.gif . Ryt žadu visą dieną darbuotis, tai sakau, man kad blizgėtų viskas po baliaus gun_smilie.gif .

Man kitą savaitę tinka bele kada. Šiaip pas mus šventas reikalas pietų miegas - 14-16 val. O kitais laikais be problemų. Man irgi lauko reik. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gymantė @ 2014 06 06, 18:40)
Man tai jėgelė šiandien, galėtų dar palyt thumbup.gif . Pasiilgus jau buvau tokio oro.

Ja ja, jau suruošiau - nuvariau į Tirkšlius, prisipirkau gėlių, sustačiau ant terasos ir pasakiau - pamėgins kas nors nors užkliūt gun_bandana.gif  lotuliukas.gif . Ryt žadu visą dieną darbuotis, tai sakau, man kad blizgėtų viskas po baliaus gun_smilie.gif .

Man kitą savaitę tinka bele kada. Šiaip pas mus šventas reikalas pietų miegas - 14-16 val. O kitais laikais be problemų. Man irgi lauko reik. 4u.gif

tai kam reik taip pasidabint ,pasidaryt ka paskui bijot kad ateitu kas? g.gif juk ne vaikai tera i geles nelips ...as taip galvoju biggrin.gif tai ka darytumet kad mes i savo pirtele (aplinka uosvines) islipom is autobusas 17 vaiku + teveliai unsure.gif kaip sakoma viskas atauga cool.gif svarbiausia group.gif
pradžoi sušiurpini ,paskui savaime biggrin.gif

einu det šmutkiu i Nida... Benai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kismida @ 2014 06 06, 20:24)
tai kam reik taip pasidabint ,pasidaryt ka paskui bijot kad  ateitu kas? g.gif  juk ne vaikai tera i geles nelips ...as taip galvoju biggrin.gif tai ka darytumet kad mes i savo pirtele (aplinka uosvines) islipom is  autobusas 17 vaiku + teveliai  unsure.gif kaip sakoma viskas atauga  cool.gif svarbiausia  group.gif
pradžoi sušiurpini ,paskui savaime biggrin.gif

einu det šmutkiu i Nida... Benai cool.gif

Ten gėlės nuo lietaus paslėptos buvo, šiandien pirkau, nes ryt nebus kada biggrin.gif . O aš visąlaik užsiimu prevencija - tegul geriau iš karto žino, kas laukia cool.gif lotuliukas.gif ...

Gero kelio ir pasibuvimo thumbup.gif 4u.gif .
Atsakyti
labas vakaras biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,dalyvauju konkurse ir labai prasau kam nesunku prabalsuoti uz mano vistienos file verinukus,aciu jums. l
http://www.15min.lt/...ojus-566-432046?
kairej pusej nuotraukos uzdekit varnele,o apacioj paspauskit balsuoti.
mano nuotrauka penkta nuo virsaus per viduri
Atsakyti
Labas mamytės 4u.gif
Atėjusi nustebau, kiek sveikinimų, visus susirinkau, ačiū labai!

Nuo šiandien mudu su Joriu jau namie, adaptuojamės wub.gif

Beje, gimdymo skyrių nuo pirmadienio remontuos, po jo ir kitus, visi remontai vyks 8 mėnesius net unsure.gif Ne kas tokiom sąlygom leliuką gimdyt...
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2014 06 08, 19:17)
Labas mamytės  4u.gif
Atėjusi nustebau, kiek sveikinimų, visus susirinkau, ačiū labai!

Nuo šiandien mudu su Joriu jau namie, adaptuojamės  wub.gif

Beje, gimdymo skyrių nuo pirmadienio remontuos, po jo ir kitus, visi remontai vyks 8 mėnesius net  unsure.gif Ne kas tokiom sąlygom leliuką gimdyt...

Kaip jaučiatės?

Laba diena laugh.gif
Atsakyti
Jaučiamės puikiai, pieno upės teka, na ko ir bereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2014 06 08, 19:20)
Jaučiamės puikiai, pieno upės teka, na ko ir bereik smile.gif

nu ir super wub.gif
Atsakyti