Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cola 777 @ 2014 05 20, 14:36)
Gal tiks si spalva, MAGENTA sugarlair
as cia gelytes dariau su ja, labai patiko

o taip, spalva tikrai panasi, bet siam savaitgaliui jau reikia, tad niekaip nebespesiu parsisiust g.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2014 05 21, 19:57)
o taip, spalva tikrai panasi, bet siam savaitgaliui jau reikia, tad niekaip nebespesiu parsisiust  g.gif

jei turit americolor elect. purple ir elect. pink tai dekit i rozine dazyta mase po truputi violetines ir gausit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na jau tortų gražumas visų, kaip visada bigsmile.gif
Azalija-777 jūsų tiek daug tortukų ir visi labai gražūs. Ypač man labai gražūs jūsų kaspinai, man tokie nesigauna.
Ulitka jūsų taip pat visi tortukai labai gražūs.
Elentari labai patiko jūsų tortukas bitučių grupei, mano vaikinas lanko drugelių grupę, tai irgi kažką reikės sugalvoti.
Cola 777 jūsų tortai tai jau visada labai gražūs, o dar klur popsiukai įvairūs, negali atsižiūrėti.

O čia dar parodysiu mamyčių dienai darytą tortuką mylimoms mamytėms wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 22 gegužės 2014 - 09:51
Mergaitės, gal galit patarti, koks biskvitas yra tvirčiausias, kad sutepus tortą būtų galima jį apipjaustyti ir išgauti kažkokią formą? Rafaelo biskvitas man gaunasi labai trapus, gal tiktų snicers torto karamelinis biskvitas?
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagiras.Visoms patiko bantukai.reikes padaryti tutoriala kaip juos darau biggrin.gif
AIRA - o kokios formos reikia tortuko?meducio nenori?biggrin.gif as is jo labiausiai megstu daryti forminius tortukus.
Atsakyti
Azalija-777, tortas turi būti snicers skonio, forma laivelis.. tai ir galvoju kokį biskvitą geriausiai kepti, kad nebūtų trapus. Medutis šiuo atveju man netinka..
Atsakyti
laba diena groziu kepejos smile.gif sakykit vasara torto sonus puosiant plakta grietinele yra koki nors "kabliukai" ? gal reiketu zelatinos papildomai ideti? aplamai kuo vasara geriau puosti torta ( isskyrus mase) kad nuo silumos nepasileistu visas grozis? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 05 20, 10:45)
QUOTE(*Keila* @ 2014 05 09, 11:45)

pas jus kitokio uzraso nesu maciusi, kap sis , nors visas nuotraukas perziurejau https://www.facebook...4...e=1

taip, nes parasytas visada buna pas mane pilnas pavadinimas gaminio. bet snekamaja kalba ir visi aplinkui zino juos kaip popsus, popsiukus.
ir aciu kad netingejote perziureti mano visas foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 22 gegužės 2014 - 19:06
QUOTE(viliuosi @ 2014 05 22, 09:36)

Elentari labai patiko jūsų tortukas bitučių grupei, mano vaikinas lanko drugelių grupę, tai irgi kažką reikės sugalvoti.

Ačiū 4u.gif

Jūsų nuotraukytė labai maža, nieko nesimato, dėkite bent 500 pikselių nuotraukas 4u.gif

QUOTE(AIRA @ 2014 05 22, 14:17)
Azalija-777, tortas turi būti snicers skonio, forma laivelis.. tai ir galvoju kokį biskvitą geriausiai kepti, kad nebūtų trapus. Medutis šiuo atveju man netinka..

Nesuprantu klausimo biggrin.gif Tai jei snikers tortas, tai savaime suprantama, kad biskvitai ir bus snikerio karameliniai, kaip gali būti kiti biskvitai? Tada jau tikrai nebūtų snickers tortas. Puikūs biskvitai, gerai pjaustosi, jums tikrai tiks.

QUOTE(lape snape* @ 2014 05 22, 14:42)
laba diena groziu kepejos smile.gif sakykit vasara torto sonus puosiant plakta grietinele yra koki nors "kabliukai" ? gal reiketu zelatinos papildomai ideti? aplamai kuo vasara geriau puosti torta ( isskyrus mase) kad nuo silumos nepasileistu visas grozis? 4u.gif  4u.gif

Aš grietinėle nepuošiu, man nepatinka nei puošti, nei kaip tortas atrodo kitą dieną, todėl atsisakiau tokio varianto, negaliu patarti...

Atsakyti
Sveikos,

Labai ieškau, kas galėtų pagaminti torto papuošimus filmuko "Frozen/ Ledo karalystė" tematika. Reikėtų sniego senio Olafo ir dar kurios nors vienos, ar abiejų seserų.
Reikėtų ateinančiam ketvirtadieniui.
Aš Kaunietė, rašykit į až, tikiuos atsiras, kurios pagelbės, nes nebežinau, ką ir bedaryti, mažylė tik ir kalba apie tokį savo gimtadienio tortą doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2014 05 22, 19:04)
taip, nes parasytas visada buna pas mane pilnas pavadinimas gaminio. bet snekamaja kalba ir visi aplinkui zino juos kaip popsus, popsiukus.
ir aciu kad netingejote perziureti mano visas foto  mirksiukas.gif

Mergaites , nesipykit. Nei viena is jusu neisradot atskiro pavadinimo. Sulietuvinus cake pops ir bus popsai, o mazybiskai popsiukai, jokio cia mandraus pavadinimo neisradot kitaip lietuviskai ir nepavadinsi.Kazkaip neskaniai tokiu grozybiu fone autoriniu teisiu ieskojimas skamba 4u.gif mirksiukas.gif Vat tortai jusu abieju nuostabus, tyliai zaviuosi jais ir vis mokaus ir mokaus. wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 22 gegužės 2014 - 23:07
Dar vienas tortas darželio išleistuvėms.

user posted image
Atsakyti