Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Fainika, anite, Ulitka, *saules_zuikuti*, dailele, aciu, sitiek graziu zodziu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Labutis visoms šedevru gamintojoms 4u.gif Užsukau pas jus su klausimėliu. blush2.gif Esu isitikunusi, kad jūs tikrai patarsite ax.gif Norėčiau nusipirkti daugkartini konditerini maiselį ir keleta antgaliuku. Aš iš prigimties mėgstu gerus kokybiškus ir ilgaamžius daiktus, todel ir noriu Jūsų patarimo. Kur geriau toki maišelį pirkti? Kokio dydžio antgalis tikru plikytiniu sausainiu kepimui? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sontelis: 16 gegužės 2014 - 15:42
Sveikos kepejeles,jau turbut simta metu nebuvau .
Daug naujokiu su labai graziais tortukais!
Atnesu pora savo idomesniu darbeliu
user posted image user posted image user posted image atidariau Krikstynu sezona biggrin.gif user posted image
user posted image mergaitei kuri nezinojo su kuom labiau nori tortuko smile.gif)) user posted image

Kalbejot apie tortuku lyginima,as lyginu su paprastu dideliu,placiu peiliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sontelis @ 2014 05 16, 16:37)
Labutis visoms šedevru gamintojoms 4u.gif  Užsukau pas jus su klausimėliu.  blush2.gif  Esu isitikunusi, kad jūs tikrai patarsite ax.gif  Norėčiau nusipirkti daugkartini konditerini maiselį ir keleta antgaliuku. Aš iš prigimties mėgstu gerus kokybiškus ir ilgaamžius daiktus, todel ir noriu Jūsų patarimo. Kur geriau toki maišelį pirkti? Kokio dydžio antgalis tikru plikytiniu sausainiu kepimui?  4u.gif

Sveika,as pirkau maiseli cia http://www.arevitosi...roducts&group=3 labai patenkinta..
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 05 16, 16:52)

kokie gražūs Jūsų tortai bigsmile.gif ir labai gražūs kaspinai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus Azalijos tortai...ypac tas baltas su raudonu. 4u.gif
Atsakyti
Gal galite patyrusios kepėjos pasakyti kokį receptą naudoti norint pasigaminti mastiką torto dengimui, keksiuko dengimui?
Niekada nedengiau, noriu išbandyti. Ar ji būna kieta kai išdžiūsta?
Taip pat noriu paklausti moldams tinka naudoti pastiliažas?
Atsakyti
Grazuciu pridejot wub.gif

As su klausimuku, jei ne cia tai gal i AZ kas brukstels kur rasti valgomu foto su masa ar gal kas daro nu uzsikasus ieskau-ner doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kibirkstele* @ 2014 05 17, 19:40)
Gal galite patyrusios kepėjos pasakyti kokį receptą naudoti norint pasigaminti mastiką torto dengimui, keksiuko dengimui?
Niekada nedengiau, noriu išbandyti. Ar ji būna kieta kai išdžiūsta?
Taip pat noriu paklausti moldams tinka naudoti pastiliažas?

ka jus vadinat mastika? - cia dengimo mase?
as naudoju pastilaza dengimui, is jo ir figureles bei paprastutes gelytes darau. Jei dziovinsit kambario temp. isdzius ir sukietes, jei ant torto bus kietesne uz glaista bet tikrai patogi pjauti smile.gif ji kaip plastelinas.
Moldams tinka, tik reik juos pabarstyti krakmolu, jei taip neiisimat tai dedat i saldytuva trumpam su jau ikista mase o tada kaip jau ten kiek pakieteja traukiat-nesideformuos.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 05 18, 16:10)
Grazuciu pridejot  wub.gif

As su klausimuku, jei ne cia tai gal i AZ kas brukstels kur rasti valgomu foto su masa ar gal kas daro nu uzsikasus ieskau-ner  doh.gif

http://www.valgomanu...iai-tortai.html
Atsakyti
QUOTE(Eliz@ @ 2014 05 18, 17:22)

aciu ta jau radau, bet kaina doh.gif 24lt uz foto gaunas doh.gif
saukau nors trafareta rasciau tinkama tai bandyciau darytis pjaustyta - bet googlis masos trafaretu tema nedraugas man unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 18 gegužės 2014 - 16:40
QUOTE(ramune.v @ 2014 05 18, 17:32)
aciu ta jau radau, bet kaina doh.gif 24lt uz foto gaunas doh.gif
saukau nors trafareta rasciau tinkama tai bandyciau darytis pjaustyta - bet googlis masos trafaretu tema nedraugas man unsure.gif

Galima aplikacija padaryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliz@ @ 2014 05 18, 18:21)
Galima aplikacija padaryti wink.gif

vat jai paveiksliuku reik, bet nerandu arba nemoku ieskoti, nes duoda istraukas is filmuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 05 18, 20:12)
vat jai paveiksliuku reik, bet nerandu arba nemoku ieskoti, nes duoda istraukas is filmuko ax.gif

https://www.google.l...

https://www.google.l...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 18 gegužės 2014 - 19:56