QUOTE(punkis @ 2014 07 15, 12:31)
laukiu daugiau nuomonių
kai tortas valgomas sestadien. tai biskvitus kepu trecaidieni, sutepu ketvirtad, puosiu penktadieni. jei bezuotas, tai bezuoju ta diena kai atiduodamas, t.y. vartojamas.
QUOTE(talita @ 2014 07 15, 22:55)
sveikutes,skaitau jusu pokalbius ir vis galvoju,,,visada mase dengiu ant grietineles ir niekad nieko jai enutiko ,tai kodel reik aptept sviestiniu?gal del ligumo?siaip tik retais atvejais dengiu mase,nes niekas jos nenori,nors tortas atrodo ir graziau
SVIESTINIS REIKALINGAS NES:
1. izoliuoja dregme torte, nes biskvitai sulaistomi, kremai ir t.t. tai sviestinis neleidzia tai dregmei gadinti mases.
2. islygina torta ir jis nebuna celiulitinis ar kreivas.
3. jo pagalba mase prilimpa prie torto.
jei sakot kad mazai turite praktikos su masem tai gal del to ir neteko matyti kaip pastilazas tyzta nuo grietineles o dar kai vasara
niekad taip nerizikuociau tik del 200g. sviesto
GRIETINELE TIRPINA PASTILAZA! ganasai irgi grietineles pagrindu...
QUOTE(sunshow @ 2014 07 16, 15:56)
Sveikutės!
Jaunieji nori, kad ant torto viršaus uždėčiau jų nusipirktas figūrėles. Tortas bus dengtas mase, figūrėlės keramikinės. Gal galite patarti kaip geriausiai prilipinti jas prie torto,kad atlaikytų kelionę ir nenuvirstų?
Aš galvoju apie icing'ą arba apie pašildytą dengimo masę (kai ji sustingsta gerai sudžiūsta). Bet gal yra dar kažkokių variantų?
lai uzsides vietoje, nieks nenuvirs ir nedus, o ir transportuoti paprasciau.