Noriu paklausti kiek laiko iškeptas biskvitas gali stovėti šaldytuve. Ar nebus per anksti jei tortasi bus valgomi šeštadienį, o biskvitus jau pradėsiu kept šiandien?
Kas tas kažkas tokio? Atsidarote google ir ieškote. Daugybė visko yra. Pykit, nepykit, bet nereikia jau tiek tingėti ir norėti, kad viską kažkas padarytų už jus, juo labiau, kad visiškai nieko konkretaus neklausiate, norite visko, pati nežinote ko.
Sveikos merginos,as suklausmu,ar kuri iš jusu naudoja ganaša torto aptepimui prieš dengiant mase. Kokia daug maž iseiga.Nes supratau kad labai daug reikia sokolado norint apdengti pvz 25cm torta reikia 762g sokolado ir 381ml grietineles.Tokia info radau virsutineje temoje http://www.designer-...hing-your-teeth[/URL] Lauksiu ats
Bet uzsienio tinklalapiuose naudoja arba sviestini krema arba ganasa otada ant virsaus jau mase dengia (Santykiu pvz 100g sokolado 50mlgrietineles),tikrai ne viename tinklalapyje maciau,beto jis skanesnis ir tarkim labiau tinka prie sokoladinio biskvito.kai siose pamokelesehttp://www.designer-...orating-courses
Ar as ne taip supratau?
sveikutes,skaitau jusu pokalbius ir vis galvoju,,,visada mase dengiu ant grietineles ir niekad nieko jai enutiko ,tai kodel reik aptept sviestiniu?gal del ligumo?siaip tik retais atvejais dengiu mase,nes niekas jos nenori,nors tortas atrodo ir graziau