Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(punkis @ 2014 07 15, 09:06)
Noriu paklausti kiek laiko iškeptas biskvitas gali stovėti šaldytuve. Ar nebus per anksti jei tortasi  bus valgomi šeštadienį, o biskvitus jau pradėsiu kept šiandien?

laukiu daugiau nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 07 14, 21:46)

Kas tas kažkas tokio? Atsidarote google ir ieškote. Daugybė visko yra. Pykit, nepykit, bet nereikia jau tiek tingėti ir norėti, kad viską kažkas padarytų už jus, juo labiau, kad visiškai nieko konkretaus neklausiate, norite visko, pati nežinote ko.


visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 07 15, 11:27)
dėkit mažiau šokolado ir nebus tokia tamsi 4u.gif

aciu, kai paraso zmogus-atrodo turetu buti savaime aisku biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 07 15, 12:31)
laukiu daugiau nuomonių 4u.gif

man atrodo ankstoka šiandien. Trečiadienį, o geriau ketvirtadienį
Atsakyti
Sveikos merginos,as suklausmu,ar kuri iš jusu naudoja ganaša torto aptepimui prieš dengiant mase. Kokia daug maž iseiga.Nes supratau kad labai daug reikia sokolado norint apdengti pvz 25cm torta reikia 762g sokolado ir 381ml grietineles.Tokia info radau virsutineje temoje http://www.designer-...hing-your-teeth[/URL] Lauksiu ats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 07 15, 11:31)
laukiu daugiau nuomonių 4u.gif

esu skaiciusi temoje kur tortu receptai ir patarimai,kad savaite biskvita saldytuve tikrai galima laikyti,svarbu i maiseliideti.kad neisdziutu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinot kur vyksta avent produkcijai nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(neriulka s @ 2014 07 15, 14:17)
Sveikos merginos,as suklausmu,ar kuri iš jusu naudoja ganaša torto aptepimui prieš dengiant mase.


? kam tas ganašas po mase? ganašas ir yra kaip "dangtis" biggrin.gif oo po mase turi būti kremas sviesto pagrindu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 15 liepos 2014 - 20:00
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 15, 19:57)
? kam tas ganašas po mase? ganašas ir yra kaip "dangtis"  biggrin.gif  oo po mase turi būti kremas sviesto pagrindu


Bet uzsienio tinklalapiuose naudoja arba sviestini krema arba ganasa otada ant virsaus jau mase dengia (Santykiu pvz 100g sokolado 50mlgrietineles),tikrai ne viename tinklalapyje maciau,beto jis skanesnis ir tarkim labiau tinka prie sokoladinio biskvito.kai siose pamokelesehttp://www.designer-...orating-courses
Ar as ne taip supratau? g.gif
Atsakyti
sveikutes,skaitau jusu pokalbius ir vis galvoju,,,visada mase dengiu ant grietineles ir niekad nieko jai enutiko ,tai kodel reik aptept sviestiniu?gal del ligumo?siaip tik retais atvejais dengiu mase,nes niekas jos nenori,nors tortas atrodo ir graziau
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2014 07 15, 22:55)
sveikutes,skaitau jusu pokalbius ir vis galvoju,,,visada mase dengiu ant grietineles ir niekad nieko jai enutiko

o gal galima butu pamatyti foto tu tortuku?
Atsakyti
Grietinėlę po mase? gal šokoladą su sviestu? "Butercrem" kaip ir sviestinis kremas. Na nesu anglų kalbos žinovė....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 16 liepos 2014 - 09:01