Sveikutes kuo patartumet isgauti ruda (tamsios nereikia) beze kremo spalva, nenaudojant maistiniu dazu? jei kakavos iberti?> ganašas netinka....
QUOTE(simbail @ 2014 07 14, 15:37)
Ačiū Viską išsirinkau, užsiregistravau, o įvedant banko kortelės duomenis kažkodėl parašė, kad ji netinkama. Pas mane paprasta visa Swedbanko, tai gal užtai netiko. O taip norėjau tų maišiukų kremui, nes jau nusibodo sukti iš kepimo popieriaus, nes man per šoną vis trūksta spaudžiant bezė. Net nežinau kokių priemonių imtis, nes paprasti maišiukai nepatogūs, nes jų galas suklijuotas toks kažkoks keliasluoksnis, o tokių atogių ir tvirtų taip ir nerandu niekur. Buvau įsigijusi rinkinuką saldainiam pakuoti, tai ten maišiukai maži, bet man labai tiko naudoti darant užrašus šokoladu ar aisingu. Tik jei kremui tai ir maži ir brangiai kainuoja pirkti tuos rinkimukus, nes ten įeina dar pagaliukai ir kaspinėliai užrišimui, o man šių dalykų visai nereikia.
Pabandykite e.bankininkysteje užregistruoti kortele internetiniams pirkiniams.(jei kas neaišku rašykit banke zinute ,paaiškins kaip)
iš kur jūs esate?
Kuane yra parduotuve kepejams senamestyje ten yra visokių maišelių ir kainos ne kosminės.
http://www.arevitosiranga.lt/
Vienkartiniai konditeriniai maišeliai. Rulonas 100 vnt.
Ilgis 30 cm. KAINA: 1 vnt. - 0,50Lt, rulonas 45,00 Lt.
Ilgis 40 cm. KAINA: 1 vnt. - 0,60Lt, rulonas 50,00 Lt.
Ilgis 55 cm. KAINA: 1 vnt. - 0,80Lt, rulonas 59,00 Lt.
QUOTE(simbail @ 2014 07 14, 13:37)
Ačiū Viską išsirinkau, užsiregistravau, o įvedant banko kortelės duomenis kažkodėl parašė, kad ji netinkama. Pas mane paprasta visa Swedbanko, tai gal užtai netiko. O taip norėjau tų maišiukų kremui, nes jau nusibodo sukti iš kepimo popieriaus, nes man per šoną vis trūksta spaudžiant bezė. Net nežinau kokių priemonių imtis, nes paprasti maišiukai nepatogūs, nes jų galas suklijuotas toks kažkoks keliasluoksnis, o tokių atogių ir tvirtų taip ir nerandu niekur. Buvau įsigijusi rinkinuką saldainiam pakuoti, tai ten maišiukai maži, bet man labai tiko naudoti darant užrašus šokoladu ar aisingu. Tik jei kremui tai ir maži ir brangiai kainuoja pirkti tuos rinkimukus, nes ten įeina dar pagaliukai ir kaspinėliai užrišimui, o man šių dalykų visai nereikia.
Kam užsakinėti, jei yra LT paduotuvėse. Sanitexe man kažkada pirko didesnius, pernai Senukuose pirkau mažesnius, rulonas po 100 vnt. maišelių, supakuota dėžutėje. Labai geras polietilenas, tvirti maišeliai, naudoju daug kartų vieną maišelį, kol susidėvi, tad užteks laaabai ilgam. http://www.sanitex.e...l...lid=436&tr=
QUOTE(e_lija @ 2014 07 14, 14:14)
Aciu. Zinot man reiktu kazko tokio,kaip Jusu parodytas drugelis. Pamaniau,gal zinote gudrybiu daugiau
Kas tas kažkas tokio? Atsidarote google ir ieškote. Daugybė visko yra. Pykit, nepykit, bet nereikia jau tiek tingėti ir norėti, kad viską kažkas padarytų už jus, juo labiau, kad visiškai nieko konkretaus neklausiate, norite visko, pati nežinote ko.
QUOTE(akinukas @ 2014 07 14, 21:22)
SOS!!!ar ant torto puosto sliapia beze kremu galiu deti pastiliazo gelytes? jos neprades tirpti?
Tikrai ramiai galite dėti.
Noriu paklausti kiek laiko iškeptas biskvitas gali stovėti šaldytuve. Ar nebus per anksti jei tortasi bus valgomi šeštadienį, o biskvitus jau pradėsiu kept šiandien?
Asmeniskai as sau taip anksti nekepciau. siandien tik antradienis, o valgys sestadieni...
QUOTE(krista... @ 2014 07 14, 21:10)
Kuane yra parduotuve kepejams senamestyje ten yra visokių maišelių ir kainos ne kosminės.
QUOTE(Elentari @ 2014 07 14, 22:46)
Kam užsakinėti, jei yra LT paduotuvėse.
Ačiū merginos, labai man padėjote, eisiu ieškoti maišiukų, net nepagalvojau jų tokiose vietose pažiūrėti, vis internetinėse žiūrėdavau. O be to viena forumietė žadėjo ir su siuntimu pagelbėti, tad dabar gailiuosi, kad anksčiau čia "nepasiskundžiau" senai pasirodo būčiau bėdą išsisprendusi. Dėkui visoms
QUOTE(Elentari @ 2014 07 14, 23:29)
Tikrai ramiai galite dėti.
aciu labai labai labai...
QUOTE(simbail @ 2014 07 15, 08:56)
Ačiū merginos, labai man padėjote, eisiu ieškoti maišiukų, net nepagalvojau jų tokiose vietose pažiūrėti, vis internetinėse žiūrėdavau. O be to viena forumietė žadėjo ir su siuntimu pagelbėti, tad dabar gailiuosi, kad anksčiau čia "nepasiskundžiau" senai pasirodo būčiau bėdą išsisprendusi. Dėkui visoms
senukuose man atrodo esu ju maciusi net. o dar rytoj nuolaida 30proc, tai manau apsimoka
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 07 14, 15:59)
aciu,gera mintis pasinaudosiu ateity. tik man reiketu sviesios rudos....su sokoladu labai tamsiai gaunasi
QUOTE(lape snape* @ 2014 07 15, 12:06)
aciu,gera mintis pasinaudosiu ateity. tik man reiketu sviesios rudos....su sokoladu labai tamsiai gaunasi
dėkit mažiau šokolado ir nebus tokia tamsi