Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 13, 15:53)
Perkant iš aliexpress nereikia  paypal, su paprasta debetine galima atsiskaityti. Jie siunčia į lt, ir dažniausiai nemokamai, bet ilgai laukti reikia (apie 1- 1,5 men)

O, kaip smagu bigsmile.gif Tik užstrigau ties registracija g.gif kažkas man ten nesigauna, bet gal įveiksiu smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 13, 15:53)
Perkant iš aliexpress nereikia  paypal, su paprasta debetine galima atsiskaityti. Jie siunčia į lt, ir dažniausiai nemokamai, bet ilgai laukti reikia (apie 1- 1,5 men)

Dar norėčiau paklausti kur jie siunčia į paštą? Kaip apmokėjimas vyksta - tiesiog apmokama kaip pavedimas?
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2014 07 13, 20:48)
Dar norėčiau paklausti kur jie siunčia į paštą? Kaip apmokėjimas vyksta - tiesiog apmokama kaip pavedimas?

i pasta ateina, jei mazas siunttinukas atnesa i namus. Taip pervedat pinigus, gaunat koduka kurio matot kur siunta ir laukiat smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba diena.
Esu dar labai naujokė tortukų puošybos srityje, jau kuris laikas žiūrinėju jūsų visų grožius ir bandau kažką pati sulipdyti smile.gif Aišku man dar mokytis ir mokytis blink.gif Bet man labai patinka rolleyes.gif

ramune.v sakykite, o iš kur jūs gaunate tortukams tuos mažus baltus pabarstukus (ant tortuko su drugeliais, karūnos tortuko pvz.)?

Taip pat įdomu ant Minės tortuko kaspinėlio baltus taškiukus su kuo ir kokiu būdu pataškuojate?

Taip pat gal kas patartumėte, ar tik iš ebay ar aliexpress galima įsigyti tų vielučių gėlytėms daryti, ar ir šiaip kur nors lietuvoje jos parduodamos? Kokia jų kaina jeigu yra Lietuvoje pirkti? Aš pigiausias radau http://www.ebay.com/...=item2ec3eb112b . Įdomu, kokios kainos LT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivux: 13 liepos 2014 - 22:54
QUOTE(Vaivux @ 2014 07 13, 23:53)
Laba diena.
Esu dar labai naujokė tortukų puošybos srityje, jau kuris laikas žiūrinėju jūsų visų grožius ir bandau kažką pati sulipdyti  smile.gif Aišku man dar mokytis ir mokytis  blink.gif  Bet man labai patinka  rolleyes.gif
ramune.v  sakykite, o iš kur jūs gaunate tortukams tuos mažus baltus pabarstukus (ant tortuko su drugeliais, karūnos tortuko pvz.)?

Taip pat įdomu ant Minės tortuko kaspinėlio baltus taškiukus su kuo ir kokiu būdu pataškuojate?

Taip pat gal kas patartumėte, ar tik iš ebay ar aliexpress galima įsigyti tų vielučių gėlytėms daryti, ar ir šiaip kur nors lietuvoje jos parduodamos? Kokia jų kaina jeigu yra Lietuvoje pirkti? Aš pigiausias radau http://www.ebay.com/...=item2ec3eb112b . Įdomu, kokios kainos LT?

4u.gif
Pabarstukai pirkti spec.parduotuveje. nors naudoju ir dr.Oecker ju buna paprastose pc.
Taskiukus kitos daro subaltais dazais, as neprisiruosiu ju nusipirkti smile.gif tai taskavau su aisingu. Naudojau tubele is kepimo pop.
Vielu kaipir kt. konditeriniu geriu galima nusipirkti ir LT greiciau bet zyyymiai brangiau biggrin.gif viesai sakyti kur - cia negalima nors tai viesa paslaptis smile.gif bet bus traktuojama kaip reklama taigi per Az.
Atsakyti
Sveikos,merginos smile.gif
žavuosi jūsų sugebėjimais toliau! Ir žinau, kad jūs viską žinote biggrin.gif taigi, pagelbėkite, prašau, gal turite vaizdinės medžiagos ką galima suformuoti iš torto formos. T.y. kaip pjaustant tortą suformuoti vaikiško torto formą (zuikeli kaip išpjaustyti jau radusi esu).
Jei galėtumėte, būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Eliz@ @ 2014 07 13, 17:25)
Wilton 1M.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(e_lija @ 2014 07 14, 08:42)
Sveikos,merginos  smile.gif
žavuosi jūsų sugebėjimais toliau! Ir žinau, kad jūs viską žinote biggrin.gif  taigi, pagelbėkite, prašau, gal turite vaizdinės medžiagos ką galima suformuoti iš torto formos. T.y. kaip pjaustant tortą suformuoti vaikiško torto formą (zuikeli kaip išpjaustyti jau radusi esu).
Jei galėtumėte, būčiau labai dėkinga.

neaisku ka norit isgauti, jei reik ko nors konkreciai gal paprasciau ant kepimo popieriaus nusipiesti ir kepti biskvitus atskirai o po to sutepineti, aisku dar ziurint koks biskvitas bet jei tvirtas viskas ok.

cia pvz. drugelis: nuorodos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 liepos 2014 - 13:16
QUOTE(ramune.v @ 2014 07 14, 00:17)
i pasta ateina, jei mazas siunttinukas atnesa i namus. Taip pervedat pinigus, gaunat koduka kurio matot kur siunta ir laukiat smile.gif

Ačiū 4u.gif Viską išsirinkau, užsiregistravau, o įvedant banko kortelės duomenis kažkodėl parašė, kad ji netinkama. Pas mane paprasta visa Swedbanko, tai gal užtai netiko. O taip norėjau tų maišiukų kremui, nes jau nusibodo sukti iš kepimo popieriaus, nes man per šoną vis trūksta spaudžiant bezė. Net nežinau kokių priemonių imtis, nes paprasti maišiukai nepatogūs, nes jų galas suklijuotas toks kažkoks keliasluoksnis, o tokių atogių ir tvirtų taip ir nerandu niekur. Buvau įsigijusi rinkinuką saldainiam pakuoti, tai ten maišiukai maži, bet man labai tiko naudoti darant užrašus šokoladu ar aisingu. Tik jei kremui tai ir maži ir brangiai kainuoja pirkti tuos rinkimukus, nes ten įeina dar pagaliukai ir kaspinėliai užrišimui, o man šių dalykų visai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 07 14, 14:13)
neaisku ka norit isgauti, jei reik ko nors konkreciai gal paprasciau ant kepimo popieriaus nusipiesti ir kepti biskvitus atskirai o po to sutepineti, aisku dar ziurint koks biskvitas bet jei tvirtas viskas ok.

cia pvz. drugelis: nuorodos

Aciu. Zinot man reiktu kazko tokio,kaip Jusu parodytas drugelis. Pamaniau,gal zinote gudrybiu daugiau smile.gif
Atsakyti

QUOTE(simbail @ 2014 07 14, 13:37)
Ačiū  4u.gif  Viską išsirinkau, užsiregistravau, o įvedant banko kortelės duomenis kažkodėl parašė, kad ji netinkama. Pas mane paprasta visa Swedbanko, tai gal užtai netiko. O taip norėjau tų maišiukų kremui, nes jau nusibodo sukti iš kepimo popieriaus, nes man per šoną vis trūksta spaudžiant bezė. Net nežinau kokių priemonių imtis, nes paprasti maišiukai nepatogūs, nes jų galas suklijuotas toks kažkoks keliasluoksnis, o tokių atogių ir tvirtų taip ir nerandu niekur. Buvau įsigijusi rinkinuką saldainiam pakuoti, tai ten maišiukai maži, bet man labai tiko naudoti darant užrašus šokoladu ar aisingu. Tik jei kremui tai ir maži ir brangiai kainuoja pirkti tuos rinkimukus, nes ten įeina dar pagaliukai ir kaspinėliai užrišimui, o man šių dalykų visai nereikia.

Swebanke reikia kazkoki atskira sutikima parasyti kad leistu internetu pirkti pagal korteles duomenis. SEB bankas leidzia taip atsiskaityti be atskiro sutikimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 14 liepos 2014 - 14:33