Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ingridake @ 2014 07 11, 07:40)
Sveikos kepejeles,turiu toki kalusima,paprase iskept dvieju aukstu snikersa,bet galvoju ar nepersunkus ar ma nesusmegs tas antras aukstas,ka patartumet,gal kas bande

kaip ir visada-i pirma auksta smeigti siaudelius,o antra auksta deti ant virsaus su torto dydzio padekliuku
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 07 10, 23:03)
tai juk vienkartiniai maišeliai būna be skylučių, kokią reikia tokią ir prasikerpi. Aš naudoju tokius http://www.aliexpres...iping-bags.html

Kaip čia paaiškinti.. kai prakerpu mažą skylutę, kad išlįstų tik antgalio galiukas, tai gaunasi "slekstis" tarp maišelio kraštų ir antgalio vidaus (nes maišelis platesnis negu antgalis), tada spaudžiant aisingą jis pradeda pro kraštus tekėti. o jei iškerpu tiek, kad beveik visas antgaliukas išlindęs būtų, tai tada man antgalis iškrenta greitai.. nežinau kaip čia parašyti. o gal mano maišeliai blogi buvo? kaip tik pabaigiau visus, negaliu nufotografuoti kame bėda.. Aš kaip įsivazduoju, tas maišelis ir antgaliukas turi būti vienas kito tąsa, neturi likti tarpo tarp maišelio ir antgalio sienelės, o pas mane taip neišeina doh.gif arba aš visai negabi ir nesugebu normaliai skylės kirpti doh.gif

Kad ne tik su bėdom biggrin.gif :

Karamelinis šokoladinis,2,3 kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 11, 15:34)

LAAAABAI grazus  4u.gif

user posted image

Atsakyti
Dabar žiūriu, antgaliuko diametras 17 mm (nr 00), gal man reikia adapterio? rolleyes.gif
Atsakyti
tai tada gal bandykit be antgalio, Prasikerpat mažą skylųtę maišelyje ir viskas. Aš tai darau, kai reikia šokoladu piešti.

Mano keli įdomesni:
49 kadaginės vestuvių metinės
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu uz konsultacija smile.gif
Grazus tortai, kiek ta nestuke sveria?
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 11, 15:13)
Aciu uz konsultacija smile.gif
Grazus tortai, kiek ta nestuke sveria?

iki 2 kg
Atsakyti
Sveikos mergaites,

gal galit patarti 4u.gif Dariau Rafaelo torta ir ji papuosiau kokoso drozlem, o dabar sumasciau, kad noriu padaryti sokoladine tvorele. Ar laikysis ji, jeigu desiu ant drozliu?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 07 11, 01:03)
tai juk vienkartiniai maišeliai būna be skylučių, kokią reikia tokią ir prasikerpi. Aš naudoju tokius http://www.aliexpres...iping-bags.html

O kaip jūs juos įsigyjat? Ar siunčia į Lietuvą ar yra Lietuvoje tokių nusipirkti. Aš jų visur ieškau, bet niekur nerandu, o atsisiųsti iš užsienio negaliu, nes neturiu kortelės pai pal verysad.gif
Atsakyti
Perkant iš aliexpress nereikia paypal, su paprasta debetine galima atsiskaityti. Jie siunčia į lt, ir dažniausiai nemokamai, bet ilgai laukti reikia (apie 1- 1,5 men)
Atsakyti
Laba diena, kepėjėlės. Gal patartumėte- kokiu antgaliu susukate tokias gražias kremines rožes?
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2014 07 13, 16:10)
Laba diena, kepėjėlės. Gal patartumėte- kokiu antgaliu susukate tokias gražias kremines rožes?

Wilton 1M.
Atsakyti