Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos, gal kuri esat dariusi futfolo kamuolio formos tortą? gal galit pasidalinti patirtim blush2.gif Ar masę klijavot iš penkiakampių, nes neįsivaizduoju kaip visą apdengt...
Atsakyti
Likta mirksiukas.gif gal gali pasakyti kokiu skersmenu buvo kaspiniuotis-3 aukstu grazuolis?

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 07 09, 09:58)
Wilton - "ne kažką"? doh.gif  kaip tik Wilton yra stiprios ir gražios spalvos.
naudokit Squires Kitchen dažus, Sugarflair - tikriausiai daugiau kaip 60 spalvų yra.

Jums tinka Wilton- puiku, o ko cia nervintis? Aciu, bandysiu.

QUOTE(uzniukas @ 2014 07 09, 10:44)
Sveikos, gal kuri esat dariusi futfolo kamuolio formos tortą? gal galit pasidalinti patirtim  blush2.gif Ar masę klijavot iš penkiakampių, nes neįsivaizduoju kaip visą apdengt...

Futbolo kamuolys sudetas is penkiakpiu ir sesiakampiu detaliu. Dariau neseniai (ten buvo tipo rankinio kamuolys, bet irgi is penkiakampiu-sesiakampiu, kaip futbolo), naudojau sia nuoroda apskaiciuoti ju dydi :
http://m.youtube.com...h?v=QLZLsXN9N3k
Atsakyti
Tiesa, mano kamuolys buvo pusinis tik, nepilnas. Nesu dariusi pilno, net nzn kaip ten reiktu tvirtinti..
Atsakyti
QUOTE(Kvota9 @ 2014 07 08, 15:38)
Sakykit, Likita, o kaip pagaminti pasiflorų grietinės krema?
blush2.gif aciu.

Į grietinę įdėti cukraus ir pasifloras trintas, kas mėgsta galima su sėklytėmis, jos valgomos, aš dedu be sėklyčių, pertrinu per sietelį
QUOTE(uzniukas @ 2014 07 09, 11:44)
Sveikos, gal kuri esat dariusi futfolo kamuolio formos tortą? gal galit pasidalinti patirtim  blush2.gif Ar masę klijavot iš penkiakampių, nes neįsivaizduoju kaip visą apdengt...

Tik penkiakampiai ir šešiakampiai, teko daryti prie torto mažiuką, tai reikėjo ir matlankio kampams matuoti

QUOTE(keno @ 2014 07 09, 12:05)
Likta mirksiukas.gif  gal gali pasakyti kokiu skersmenu buvo kaspiniuotis-3 aukstu grazuolis?

Ačiū, skersmenys 28-22-16, pirmas ir antras aukštai iš penkių biskvitų, trečiasis medutis iš 14 lakštelių
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 09, 13:07)
Tiesa, mano kamuolys buvo pusinis tik, nepilnas. Nesu dariusi pilno, net nzn kaip ten reiktu tvirtinti..

Labai dėkui 4u.gif darysiu ir aš pusinį... jubilijatas sutinka, tai ačiū dievui biggrin.gif
Atsakyti
Ar galėtumėt man į a.ž. parašyti, kurios merginos šios temos yra iš Vilniaus? ax.gif
Atsakyti
Merginos, kokius mai6elius aisingui naudojat? aš turiu tik didelius, ir turiu nusipirkus mažiuką antgaliuką aisingui, bet jis per mažas tiems maišeliams. darausi iš kepimo popieriaus krtais, bet man labai nepatogu, tęžta, pro šonus bėga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 10, 17:05)
Merginos, kokius mai6elius aisingui naudojat? aš turiu tik didelius, ir turiu nusipirkus mažiuką antgaliuką aisingui, bet jis per mažas tiems maišeliams. darausi iš kepimo popieriaus krtais, bet man labai nepatogu, tęžta, pro šonus bėga doh.gif

naudoju vienkartinius, prasikerpu skylę kokios reikia, kad antgalis tiptų
Atsakyti
O tie vienkatiniai maži kažkokie? nes aš turiu tokius vidutinio dydžio, tai man per dideli, tas mažas antgaliukas (labai ploniems raštams skirtas) per siauras jiems.
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 07 10, 21:32)
O tie vienkatiniai maži kažkokie? nes aš turiu tokius vidutinio dydžio, tai man per dideli, tas mažas antgaliukas (labai ploniems raštams skirtas) per siauras jiems.

tai juk vienkartiniai maišeliai būna be skylučių, kokią reikia tokią ir prasikerpi. Aš naudoju tokius http://www.aliexpres...iping-bags.html
Atsakyti
Sveikos kepejeles,turiu toki kalusima,paprase iskept dvieju aukstu snikersa,bet galvoju ar nepersunkus ar ma nesusmegs tas antras aukstas,ka patartumet,gal kas bande
Atsakyti